khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereAgriculturăCombină John Deere Seria S

Combină John Deere Seria S

EXPERIENCE THE FUTURE.
Noua Serie S.

Dacă doriţi capacitate maximă, aveţi nevoie de noua Serie S.
Pe lângă stilul elegant al noii Serii S, fiecare componentă şi fiecare sistem sunt proiectate pentru o durată de funcţionare cât mai lungă şi o productivitate maximă.

Noul Rotor cu Flux Variabil – cel mai avansat sistem de treierat de pe piaţă
Cabină Premium Ergonomică
Soluţii inteligente puternice
Noua Serie S vă va permite să recoltaţi mai eficient şi mai confortabil decât aţi făcut-o până acum. Rotorul cu flux variabil creşte semnificativ capacitatea şi îmbunătăţeşte calitatea paielor. Deoarece reduce supra-încărcarea şi consumul de putere, puteţi economisi şi combustibil. Noua cabină Premium oferă mai mult spaţiu şi confort. Toate comenzile folosite la recoltat sunt uşor de găsit şi de folosit, iar opţiunile avansate uşurează zilele de muncă pe câmp.

Descriere

Combine Seria S

Rotorul unic al seriei S vă oferă un avantaj clar față de alte sisteme mai tradiționale și hibride. În loc să împărțiți fluxul de cultură în două fluxuri, acesta păstrează un singur flux de cultură care consumă mai puțină energie.
Acest lucru se datorează faptului că diametrul mare al rotorului generează inerție mai mare decât rotorii mai mici care circulă cu viteze de rotație mai mici. Recolta trece, de asemenea, deasupra zonelor de treIERARE de mai multe ori în comparație cu un sistem tangibil de treiere. Cercetările au arătat că, chiar și fără optimizarea combinele, boabele sparte nu depășesc 0,5%. Este unul dintre motivele pentru care seria S este combina aleasa de mulți producători de semințe.
Nu contează dacă recoltați suprafețe mari dintr-o singură cultură sau treceți de la o cultură la alta, seria S oferă o capacitate reală, multi-cultură. Testat în 36 de culturi diferite, puteți personaliza fiecare componentă de la heder până la sistemul de gestionare a rotorului și a reziduurilor. Conversia culturilor este rapidă și ușoară, cu acces excelent la rotor.

Suprafata de pana la 5,9 mp2 face ca acesta sa fie unul dintre cel mai mare sistem de curatare. Recolta rămâne pe site mai mult timp, maximizând timpul de curățare și minimizând pierderile.
Ventilatorul oferă până la 740 m³ (26.133 cu ft) de aer pe minut și a fost proiectat să distribuie uniform aerul pe întreaga lățime. O aspirație excesivă pe lateral este redusă la minimum prin sigilarea orientată a deschiderilor, în timp ce se adaugă mai mult aer prin conductele de aer din mijloc.
Volumul mare de aer asociat cu noul flux de aer și zona mare de sită face ca caracteristicile suplimentare de compensare a pantelor să fie învechite.
Sita de pre-curatire mai eficienta în două trepte
Un plan frontal ridicat suplimentar este o caracteristică unică a Dyna-Flo Plus. Acest lucru ajută la subțiarea covorului de cultură și distribuirea acesteia atât în fața cât și în spatele sistemului de curățare. De asemenea, curăță până la 40 la sută din cerealele libere înainte de a ajunge la sita superioara.
Sistem de curățare ușor optimizat
Am reproiectat complet sistemul de curățare, astfel încât să fie mai puțin sensibil la ajustarea operatorului. Aceasta înseamnă că operatorul nu trebuie să efectueze în mod constant ajustări în schimbarea condițiilor de cultură. Nu sunt necesare deloc reglajela sita de pre-curatire și este mult mai ușor să optimizezi ventilatorul.

Melcii transprtori cu auto-curățate asigură un flux activ al culturilor pe pante și în condiții de recoltă grele. Deci, chiar dacă recoltați pe dealuri sau în condiții umede și lipicioase (de exemplu, semințe de rapiță sau porumb), puteți fi sigur că sistemul de curățare este încărcat uniform.

Cu două transmisii puternice din care puteţi alege, este uşor să configuraţi combina Seria S pentru performanţă maximă în toate condiţiile şi culturile.

Transmisie mecanica cu 3 viteze, comandata electric

PBST este o transmisie cu trei viteze acționată electrohidraulic. PBST oferă operatorilor o modalitate rapidă, simplă și ușoară de a schimba angrenajele pe combina, prin simpla apăsare a butoanelor 1, 2 sau 3 de pe cotieră, în timp ce mânerul hidraulic este în poziție neutră și combina nu se mișcă. PBST include o frână de parcare electromecanică care este cuplată folosind un simplu buton situat pe consola de cotieră CommandARM ™.

Transmisie de tip ProDrive cu 2 trepte

Transmisia ProDrive este o opțiune de înaltă capacitate care permite combinei să mențină un nivel ridicat de productivitate în toate condițiile de teren și teren. Sistemul utilizează tehnologia de transmisie PowerShift ™ care trece perfect între prima și a doua viteză pe măsură ce condițiile de sol sau de încărcare se schimbă pentru a menține combina la viteza dorită a solului. Schimbarea se face din mers. Împreună cu blocarea diferențială integrată și frâna de parcare, aceasta înseamnă eficiență maximă și confort de neegalat la conducere.

Beneficii cheie:
• Controlul precis al vitezei combinei fără a fi necesară monitorizarea continuă și reglarea mânerului hidraulic
• Nu este nevoie să opriți și să comutați între treptele de viteza
• Tehnologia automată PowerShift între intervale de viteză
• Viteza maximă selectată de operator în fiecare mod, permițând controlul mai precis al combinei în operațiunile delicate (conectarea hedelor)
• Performanțe de acționare la sol de mare capacitate, cu cuplu ridicat, în timpul recoltării și transportului
• Fără pierdere de viteză la sol atunci când funcționați pe un teren deluros sau când angrenați o tracțiune pe patru roți (4WD)
• Dispune de blocare diferențială
• Frână de parcare automată

Pante de până la 7 %
Secretul unei performanțe stabile pe deal este sistemul de curățare Dyna-Flo ™ Plus. Totul începe cu melcii de transport, care mută materialul uniform pe sistemul de curățare. Nu există nicio șansă să alunece sau să se deplaseze într-o parte.

Odată ce materialul ajunge la sistemul de curățat, se arată adevărata inovație. Întregul sistemul este mai lung decât înainte și este, de asemenea, mai lung decât conceptele comparabile de la alte mărci. Aceasta înseamnă că recolta rămâne mai mult timp pe site. Cu cât rămâne mai mult, cu atât mai mult timp trebuie separat și cu atât mai puține șanse să iasă în spatele combinei, ceea ce reduce pierderile. Această tehnologie permite operatorilor să acopere pante de până la 7%.

Pante de până la 14 %
Pachetul de performanță laterală pentru pante de până la 14 % . Acestea împiedică acumularea de cereale pe o parte și ajută la distribuirea acesteia pe toată lățimea sitei. Agitatorii deplasează în mod activ cerealele în sus la fiecare lovitură, în timp ce separatoarele și devierele împiedică mișcarea cerealelor în jos pe pantele laterale.

Împreună cu tehnologia de bază a sistemului de curățat, puteți avea încredere în recoltarea în pante de până la 14%, fără compromisuri sau pierderi de cereale. Nici această soluție simplă și fiabilă nu are piese în mișcare, deci nu necesită întreținere și uzură.
Combină HillMaster pentru pante de până la 22 %
Nu ne plac compromisurile și cunoaștem limitele fizice. De aceea, oferim HillMaster pentru modelele S770 până la S790, pur și simplu pentru că este cea mai bună soluție pentru pante de peste 14%.

Sistemul HillMaster nu numai că reglează sistemul de curatare, ci nivelează întreaga combina de la transportor la tocător. Aceasta înseamnă că întregul flux de recoltă se comportă exact ca și cum combina ar fi recoltat pe un teren plan. Rezervorul de cereale rămâne, de asemenea, nivelat, ceea ce vă oferă avantajul suplimentar de a putea transporta o sarcină completă chiar și pe pante, economisind opriri suplimentare de descărcare. HillMaster nu va fi apreciat doar atunci când vine vorba de măsurarea randamentelor. Este mult mai confortabil și pentru operator.

HillMaster are, de asemenea, avantajul suplimentar de a menține distribuția uniformă a greutății. Fără aceasta, roțile din partea de jos a combinei ar experimenta mai multă sarcină, ceea ce ar crește compactarea solului. Nivelând întregul corp al combinei, HillMaster schimbă centrul de greutate, astfel încât să existe chiar presiune la sol pe toate cele patru roți. Acest lucru asigură, de asemenea, că combina are o tracțiune și o stabilitate mai bune pe pante, ceea ce este un aspect important în solurile instabile sau umede.

Senilele John Deere asigura distributia finala a presiunii la sol.

Incepând cu modelele 2019, John Deere utilizează un design complet actualizat de senile pentru combinele din seria S și T. Odată cu lansarea senilelor John Deere, John Deere stabilește noi standarde în ceea ce privește confortul, compactarea, costul de operare, flotarea și funcționarea.
Senilele sunt disponibile în trei dimensiuni diferite (61 cm, 76,2 cm și 91,4 cm [24 in., 30 in și 36 in.]) Pentru a oferi o gamă largă de soluții pentru condițiile de recoltare a producătorilor.

Beneficii:
• Confort de neegalat în condiții de transport pe teren și rutier
• Mai puțină compactare datorită celei mai mari amprente de pe piață
• Cost redus de operare datorită creșterii duratei de viață a uzurii centurilor
• Cea mai bună flotare și urmărirea solului este permisă de designul cu cinci puncte de pivotare
• Intervalele de service mici, fără gresare de zi cu zi a îmbunătăți serviceability

Funcționalitate

Confort și capabilitatea de a urmari solul
Senilele John Deere actualizate oferă confort de conducere de neegalat atât pe teren, cât și pe drum, validate de operatori. Operatorii văd cu 20 de procente îmbunătățirea calității transportului cu senilele John Deere.
Cele cinci puncte unice de pivotare ale senilelor John Deere în combinație cu distanțele mici între punctele de pivot și role permit o adaptare rapidă și lină a solului. Aceasta, combinată cu suspensia senilelor, oferă un confort excepțional de transport; la conducerea combinei, operatorii nu vor observa dacă sunt instalate roți sau senile.

Compactarea

Senilele John Deere oferă cea mai mare amprentă comparativ cu alți producători. Având o amploare mare de 1,23 mp (13,2 mp) în lățimea curelei de 61 cm (24 in.), Oferă mai multă suprafață de contact decât lățimile de senile comparabile de la modelele competitive. Amprenta concurează chiar și în aceeași gamă cu senile mai largi ale concurenților.

 • John Deere tracks: 61 cm
 • Amprenta la sol: 1,23 m²
 • Lungime: 2,02 m
 • Latime: 0,61 m
 • John Deere tracks: 76,2 cm
 • Amprenta la sol: 1,54 m²
 • Lungime: 2,02 m
 • Latime: 0,76 m
 • John Deere tracks: 91,4 cm
 • Amprenta la sol: 1,84 m²
 • Lungime: 2,02 m
 • Latime: 0,91 m

Intretinerea

Senilele John Deere dispun de un sistem închis de băi de ulei, și nu există puncte de ungere sub 50 de ore, care îmbunătățesc funcționarea sistemului.

Cu sistemul nostru AutoTrac de ghidare prin satelit de tip mâini libere, fiecare trecere se potriveşte perfect cu întreaga lăţime de tăiere a platformei. Acest lucru reduce suprapunerile cu până la 90% – chiar şi pe timp de noapte, şi chiar şi după ore lungi petrecute la volan. Deoarece combina se ocupă de direcţie, operatorii sunt mai puţin stresaţi şi se pot concentra pe optimizarea productivităţii.

Toate opțiunile de afișare permit funcționarea AutoTrac. Nu este necesară instalarea suplimentară a suporturilor de afișare și montaj în cabină.

AutoTrac crește eficiența recoltei prin:
• Îmbunătățirea performanței ha-pe-oră prin reducerea suprapunerii mai mult de 90 la sută cu receptorul StarFire 6000
• Precizie de 15 cm (5,9 inci) cu semnal SF1
• Precizie de 3 cm (1,2 in.) Cu semnal SF3
• Precizie 2,5 cm (1,0 in.) Cu semnal RTK
• Reducerea pierderilor de cereale
• Menținerea eficienței prin schimbarea condițiilor de cultură și de câmp

AutoTrac reduce oboseala operatorului prin:
• Sporirea confortului în orele lungi de recoltare
• Funcționare mai ușoară în vizibilitate redusă, cum ar fi condițiile de praf
• Reducerea stresului operatorului în situații de cultură în jos

AutoTrac RowSense pentru porumb

AutoTrac RowSense este o combinație de AutoTrac și RowSense. RowSense ghidează combina pe baza semnalului senzorilor. În cazul petelor goale pe câmp, ceea ce înseamnă că senzorii nu primesc semnal, AutoTrac se va ghida, astfel încât combina nu își va pierde pista. AutoTrac RowSense oferă operatorilor aceleași niveluri ridicate de comoditate și productivitate pe care le-au cunoscut în alte culturi sau cu tractoare sau pulverizatoare autopropulsate echipate cu AutoTrac.

ICA poate ajuta operatorii să îmbunătățească productivitatea generală zilnică și sezonieră a mașinii sale. Această caracteristică este proiectată pentru a rezolva problemele cu care se confruntă operatorii în timpul schimbării condițiilor de recoltare sau de recoltare (de exemplu, schimbarea umidității culturii) și pentru a îmbunătăți eficiența combinării. Funcția ICA este integrată în comenzile CommandARM ™, permițând operatorului să optimizeze setările de combinare specifice.

Operatorul combinei este capabil să selecteze o prioritate a recoltei și să specifice în ce zona/zone au probleme de performanță, bazate pe patru opțiuni:
• Pierderi de boabe
• Boabe sparte
• Curățenia cerealelor
• Starea paielor
După ce a acordat prioritate operațiunii personale de recoltare, operatorul poate selecta zonele (zonele) pe care să le îmbunătățească.
Pot fi selectate următoarele elemente:
• Pierderea cerealelor – pierderi la sitei, pierderi la separator sau materialul netratat (însemnând sâmburii rămași în capul netratat)
• Calitatea cerealelor - eșantion de rezervor de cereale murdar sau boabe sparte
• Condiții de paie - calitatea paielor
Sunt posibile mai multe selecții, dar este recomandat să vă concentrați pe un element la un moment dat și apoi să îl îmbunătățiți pe următorul.

Combine Advisor oferă instrumentele necesare pentru a seta combina astfel încât să obțină cel mai mult din ea și să ajusteze automat setările pentru a menține performanțe optime. În cadrul acestei aplicații pe ecranul 4600 CommandCenter ™, operatorul va găsi multe instrumente, inclusiv setările actuale ale mașinii, setări de sensibilitate pentru automatizare, indicatori de stare a aplicației, prezentări de istoric a activității automatizării și fluxuri live ale camerelor de analiză a cerealelor.
În plus, operatorul poate accesa Optimizarea performanței, poate activa cele trei tehnologii de automatizare și poate stabili țintele de performanță pe care mașina le va ajusta automat pentru a le menține.

Beneficii caracteristice:
• Operarea eficienta a combinei cu o singura pagina de functionarea a ICA 2
• Manevrarea îmbunătățită a setărilor combineo cu setările, sensibilitatea si informatii intr-o singura pagina
• Reduce stresul operatorului, control usor si creste productivatea combinei

Include 2 camere ActiveVision montate pe elevatorul de boabe curate si elevatorul de retur
Asigura ajustarea automata a combinei, in functie de o tinta presetata pentru pierderi si corpuri straine din buncar
Dupa presetarea tintei, combina reglează în mod automat:

 •  viteza la rotor;
 •  distanta la gratar;
 •  deschiderea la sita superioara;
 •  deschiderea la sita inferioara;
 •  viteza vantului.

Toate motoarele combinelor sunt proiectate și construite de John Deere special pentru uz agricol. Spre deosebire de motoarele pentru camioane, aceste motoare au carcase și rulmenți mai puternici pentru a satisface cerințele unice și bruște de putere asociate cu condiții diferite de recoltare.
Beneficii:
• Gestionarea vitezei motorului John Deere, în modul rutier, poate echivala cu o economie de până la 20% din economia totală a fluidelor în timpul transportului rutier;
• Mai puțin consum de lichid de evacuare diesel comparativ cu sistemele de reducere selectivă catalitică (SCR), John Deere are o rată de utilizare de aproximativ 2 la sută

Model: S770
Motor: 9.0 L
Putere nominala (CP): 397
Putere maxima (CP): 455
Power boost (CP): 34
Rezervor: 950 L

Model: S780
Motor: 13.5 L
Putere nominala (CP): 480
Putere maxima (CP):547
Power boost (CP): 50
Rezervor: 1.250 L

Model: S785
Motor: 13.5 L
Putere nominala (CP): 507
Putere maxima (CP):579
Power boost (CP): 50
Rezervor: 1.250 L

Model: S790
Motor: 13.5 L
Putere nominala (CP): 551
Putere maxima (CP):625
Power boost (CP): 50
Rezervor: 1.250 L

Descărcarea este probabil partea cea mai stresantă a întregului proces de recoltare. Cu noua Serie S veţi descărcaţi mai rapid şi mai rar decât până acum. Buncărele de cereale hidraulic pliabil de 10.700 si 14.100 litri vă oferă capacitatea de care aveţi nevoie pentru culturile bogate.

Umple remorcile în secunde
Cu o viteză impresionantă de descărcare de 135 l/sec, aveţi nevoie de doar 105 secunde pentru a goli un buncăr plin.

Melc pliabil de descărcare
Acest sistem inteligent îmbunătăţeşte manevrabilitatea şi face combina mai compactă pentru depozitare. Melcul se desface la simpla apăsare a unui buton de pe panoul de comandă de pe cotiera din cabină.

Cameră opţională montată pe melcul de descărcare
Vedeţi chiar şi interiorul celor mai înalte remorci! Camera de pe melcul de descărcare trimite imagini clare ale descărcării şi din zona din spatele combinei pe ecranul din cabină.

Există o gamă de până la trei sisteme de tocătoare diferite pentru a se potrivi operațiunii dvs. de recoltare. Indiferent ce alegeți, vă puteți baza pe paie tăiate uniform, întinse din momentul în care începeți recoltarea, sau paie bine înfășurate pentru baloți de calitate.

Toate sistemele au un comutator de schimbare a descărcării pentru a schimba decalajul pentru direcția de răspândire pentru a compensa direcția vântului. Sistemele noastre premium și intermediare sunt echipate cu un tocator de 100 de cuțite, tăiat extra-fin. Astfel, reziduurile sunt încorporate rapid în sol, eliberând substanțe nutritive valoroase pentru următorul sezon de plantare.

Deluxe
44 cuțite rotative și 44 staționare
Două viteze reglabile manual pentru cereale mici și porumb
Conversie manuală de 3 minute între tăiere șilasati in brazda
Fără cilindru de uniformizare și, prin urmare, mai puțină energie necesară și o greutate mai mică comparativ cu tocatorul premium
Vane reglabile electric pentru lățime de până la 9 m (29,5 ft)

Intermediar
Tocător de 100 de cuțite care produce una dintre cele mai fine bucăți de paie de pe piață
Două viteze de tocare reglabile manual pentru cereale mici și porumb
Conversie manuală de 3 minute între tăiere și lasati in brazda
Fără cilindru de uniformizare și, prin urmare, mai puțină energie necesară și o greutate mai mică comparativ cu tocatorul premium
Vane reglabile electric pentru lățime de până la 9 m (29,5 ft) Advanced PowerCast ™ cu două discuri închise acționate hidraulic (recomandat pentru hedere mai mari de 9,0 mm [29,5 ft]).

Premium
Tocător de 100 de cuțite, producând una dintre cele mai fine bucăți de paie de pe piață
Două viteze de tocare reglabile manual pentru cereale mici și porumb
Tocati-lasati in brazda din cabină - comutați de la tăierea paiului la căderea șuvițelor la atingerea unui buton
În modul de tăiere, pleava și paiul sunt distribuite prin tocător. În modul de lasati in brazda, pleava este distribuită prin tocator și paiele sunt vânturite. Nu este nevoie de împrăștiere separată.
Sitelei de curățare suflă pleava în lateral, departe de vânt, pentru baloți de o calitate mai bună, care nu prezintă pleavă
Tabla electrică cu palete cu consum redus de energie sau împrăștiere Advanced PowerCast (recomandată peste 9 m lățime heder) cu două discuri închise acționate hidraulic și un divizor central. Mișcarea pendulului central distribuie materialul în mod uniform imediat în spatele combinei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Combină John Deere Seria S”