khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereAgriculturăCombină John Deere Seria X9

Combină John Deere Seria X9

Performanţe optime

Mai mult de 100 de tone pe oră. Pierderi mai mici de 1%. Nu este vorba despre puterea impresionantă. Este vorba despre designul eficient. Datorită celui mai lat canal de treierare
de combină de pe piaţă, modelul X9 asigură treierare, separare şi curăţare cu un consum foarte redus de energie.

X9. PERFORMANŢA LA URMĂTORUL NIVEL

Descriere

Cea mai bună disponibilitate

Modelul X9 este proiectat pentru a fi utilizat la performanţe maxime cu o întreţinere minimă şi este echipat cu funcţii care economisesc timp şi maximizează rezultatele zilei de recoltare.

X9. MAI MULT TIMP ALOCAT PENTRU RECOLTARE

 

Confortul optim

X9 este cea mai confortabilă combină a noastră de până acum. Cea mai luxoasă şi mai bine izolată fonic cabină pe care am creat-o vreodată. Sisteme de control al recoltării proiectate logic, cu afişaje cu ecran tactil intuitive, personalizabile în funcţie de preferinţele individuale. Plus comenzi automatizate, pentru optimizarea performanţelor şi controlul întregii recolte.

X9. RELAXAŢI-VĂ ŞI PROFITAŢI DE EXPERIENŢĂ.

 

Administrare optimă

X9 este un sistem de recoltare digital. Aplicaţiile pentru mobil şi transferul de date wireless oferă un control al gestionării de neegalat. John Deere Operations Center, accesibil de pe orice dispozitiv, salvează în siguranţă toate datele de recoltare. Deschis unei reţele de dezvoltatori de software independenţi, poate îmbunătăţi luarea deciziilor agronomice, pentru maximizarea randamentului şi îmbunătăţirea profitabilităţii pe termen lung.

X9. ÎN AVANGARDA REVOLUŢIEI DIGITALE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Combină John Deere Seria X9”