khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereCombine autopropulsate de recoltat furaj

Combine autopropulsate de recoltat furaj

Alegeți John Deere și investiți în mai mult decât o mașină de top. Vă alăturați unei echipe. O echipă care oferă servicii de clasă mondială și sprijin pentru a vă permite să lucrați non-stop. Dar asta nu e tot. Primiți ceva în plus: Reputația de neegalat a John Deere. O companie. Un nume. Începând cu anul 1837.

Noua Serie 8000. OBȚINEȚI MAI MULT.

Am investit în cercetare și dezvoltare pentru această nouă generație de combine de recoltat furaje mai mult ca niciodată. V-am ascultat la fiecare pas. Am evoluat și ne-am ajustat cu atenție pentru a ne asigura că susținem creșterea afacerii dumneavoastră.

Clienții noștri ne-au dat o sarcină clară pentru Seria 8000. Performanță de top la nivel mondial în șase domenii-cheie: eficiență energetică, calitate furajeră, confort, fiabilitate, tracțiune și eficiență a costurilor. A fost o provocare uriașă. Dar credem că i-am făcut față.

Descriere

Combine autopropulsate de recoltat furaj

Acum, pentru a vă oferi chiar și mai mult, am adăugat trei noi modele pentru a completa Seria 8000 și o gamă întreagă de inovații.

Arcuri mai puternice și un sistem îmbunătățit de etanșare tip labirint pentru lagărele de acționare, pentru extinderea semnificativă a fiabilității pe termen lung, chiar și în condiții dificile. Folosim rulmenți FAG fabricați în Germania în întreg canalul de curgere a culturilor pentru a asigura o performanță maximă.

Mai multa tractiuneMai multă tracțiune.

Am crescut diametrul total al anvelopelor cu aproape 10% față de generația SPFH precedentă. Anvelope mai mari înseamnă o suprafață mai mare cu solul și, cu diametre de anvelope disponibile acum până la 2,15 m, acest lucru crește suprafața în contact cu solul, sporind tracțiunea combinei.

Garda la sol mai mare.

Seria 8000 oferă acum cele mai mari pneuri de pe piața SPFH – până la 2.15 m în diametru. Acestea vă oferă de asemenea o gardă la sol de până la 0,5 m – cea mai bună de pe piață. Puteți face față unor condiții dificile precum rulare în noroi fără probleme, datorită tracțiunii general îmbunătățite.

Grad de compactare a solului redusGrad de compactare a solului redus.

Anvelopele mai mari oferă Seriei 8000 o amprentă cu 22%* mai mare decât SPFH-urile anterioare. Acestea răspândesc greutatea combinei mai uniform în teren, reducând presiunea pe puntea față și sol cu aproape o tonă. În funcție de configurația anvelopelor dumneavoastră și heder, puteți reduce presiunea în anvelope la doar 1,0 bar – reducând masiv eventuala compactare a solului în timp ce îmbunătățiți tracțiunea generală.

 Acuratețe automataAcuratețe automată.

Noul sistem John Deere Active Fill Control (AFC) face mai ușoară ca niciodată umplerea remorcilor din mers. Combinată cu sistemele de ghidare John Deere AMS, cum ar fi AutoTrac și RowSense, Seria 8000 este cea mai eficientă și mai productivă mașină pentru furaje disponibilă pe piață.

ProStream: Putere mare, frecare redusă.

Canalul ProStream a fost complet reproiectat cu componente suplimentare Heavy Duty pentru capacități mai mari decât caii

putere utilizați astăzi în industrie și un debit maxim de mai mult de 400 de tone pe oră. Pe modelele de 625 CP canalul de cultură este cu 17 cm mai lat pentru a asigura cel mai eficient echilibru dintre putere și debit.

Arcul neted, lin al canalului minimizează rezistența pentru un flux uniform al culturilor și uzură mai mică.

Umplere confortabilă a remorcii cu extensia pliabilă foarte lungă de 12 rânduri.

Aruncați o privire și veți afla: sistemul nostru de rotire a tunului de descarcare este realizat pentru cele mai grele condiții, asigurându-vă că vă puteți baza pe el zi de după zi, fără nici o întreținere. Pregătiți-vă pentru sezonul de porumb și profitați de extensia lungă pliabilă suplimentară a tunului de descarcare în câteva secunde, apăsând un simplu buton!

MAI MULT CONFORTConcepute pentru operator. Proiectat de dumneavoastră și construit de noi pentru a include tot ce ați cerut. Vă veți bucura de vederi panoramice, foarte mult spațiu, controale și ecrane intuitive.

Concepute pentru mai puțin timp de întreținere. Service ușor, mai puține puncte de întreținere zilnice, acces excelent la toate componentele și un compartiment integrat de instrumente cu facilități de curățare care vă permit să mențineți cu ușurință utilajul în stare perfectă.

Concepute pentru mai multe accesorii. Pachetul nostru Driver Package include noua colecție a șoferului pentru Seria 8000, training și trusa de scule. Utilizați pachetele opționale i-, Profi- sau Longlife – pentru a avea o mașină care vă îndeplinește toate dorințele.

O MAI BUNA EFICIENTA A COSTURILORConcepute pentru costuri scăzute ale pieselor de schimb datorită uzurii lente. Utilizați mașina timp de mai multe sezoane fără a schimba vreo piesă uzată datorită componentelor noastre DuraLine Plus ultra rezistente pentru fluxul culturilor și noii noastre generații de bare de tăiere de lungă durată și cuțite DuraLine Plus pentru iarbă și porumb.

Concepute pentru o economie de combustibil de neegalat. Noul nostru concept de transmisie completează perfect sistemul nostru unic de management al turației motorului. Testele realizate de revista Profi și feedback-ul de la clienți au dovedit deja că acesta reduce consumul de combustibil cu aproape 20% în timpul recoltării.

Concepute pentru costuri previzibile de întreținere. Pachetele de servicii PowerGard vă oferă siguranța unor costuri fixe de service și reparații pentru bugetarea corectă a cheltuielilor de funcționare.

CALITATE MAI BUNA A FURAJELORConcepute pentru mai multă precizie. Capul de tăiere DuraDrum vă oferă cea mai bună calitate a furajelor, cât și o gamă amplă de lungimi de tăiere. L-am îmbunătățit și mai mult prin designul nostru ProStream pentru flux de culturi și ajustări reduse pentru un nivel mai scăzut de uzură.

Concepute pentru prelucrare revoluționară a boabelor. Alegeți opțiunea dorită pentru mai mult amidon. Toate procesoarele de boabe din noua Serie 8000 au role cu diametru mai mare și KernelStar2 oferă cu până la 50% mai multă suprafață pentru o acțiune agresivă de rupere și o eliberare excelentă de amidon.

Concepute pentru un management inteligent al furajelor. John Deere HarvestLab măsoară atât conținutul de umiditate cât și cel de constituent în timp real pentru o analiză exactă a calității de însilozare. Adăugați în plus și sistemul nostru automat de dozare și puteți gestiona mai bine și mai activ materiile prime.

O MAI BUNA ADERENTAConstruite pentru cele mai dure condiții de sol. Am adus anvelopele Seriei 8000 la un diametru maxim de 2,15 m. Am introdus o presiune în anvelope de doar 1 bar și o greutate totală redusă și am obținut o formulă simplă și eficientă, care oferă mai multă tracțiune și mai puțină compactare.

Concepute pentru un design compact. Cu o lățime minimă de transport de 3 m și distribuție uniformă a greutății, Seria 8000 este foarte manevrabilă pe drum și în câmp.

Concepute pentru ProDrive. Cea mai remarcabilă transmisie automată de pe piață, ProDrive a fost îmbunătățită și mai mult pentru generația următoare. Mai mult cuplu pe fiecare ax, pentru cea mai bună tracțiune în toate condițiile.

MAI MULTA EFICIENTAConcepute cu o configurație inteligentă a motorului. Poziția longitudinală a motorului oferă o vizibilitate în spate excelentă și o răcire inteligentă pentru o mai bună eficiență și un flux de aer îmbunătățit.

Concepute pentru un flux dinamic al culturilor. Noul sistem de amortizare a unitatii de alimentare si transmisia hederului minimizează pierderile de admisie și îmbunătățesc valoarea capacității per CP a fluxului de cereale ProStream cu rezistență scăzută.

Concepute pentru mai puțină greutate. Este cel mai simplu mod de a câștiga eficiență. Designul inteligent, oțelul de înaltă rezistență și componentele din aluminiu ne-au permis să optimizăm greutatea totală.

MAI MULTA FIABILITATEConcepute pentru mai multă putere. Combinele din Seria 8000 sunt proiectate pentru cerințele de putere ale viitorului. Seria a fost complet proiectată, astfel încât să putem garanta că nu există componente suprasolicitate.

Concepute pentru calitate. Noua Serie 8000 este creată fără compromisuri. Cutiile de viteze de înaltă calitate și lagărele FAG stabilesc noi standarde de eficiență și durabilitate.

Concepute pentru toate condițiile. De la câmpiile înalte și aride ale Arizonei până la solurile moi și umede din nordul Europei, testele noastre de durabilitate au acoperit toate culturile în toate condițiile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Combine autopropulsate de recoltat furaj”