DESPRE NOI

Numărul 1 pe piața de mașini și utilaje agricole din România!

Prezentă pe piața românească din 1996, IPSO Agricultură este parte a grupului francez Monnoyeur, unul dintre cei mai mari distribuitori de utilaje agricole la nivel internațional. Cu o experiență vastă în domeniu, din 2009 compania este lider pe piața de utilaje agricole din România, oferind soluții integrate producătorilor agricoli, de la piese de schimb, service în câmp, pregătirea operatorilor, optimizarea și monitorizarea flotei de utilaje prin pachetele de servicii FarmSight și până la soluții de finanțare adaptate nevoilor acestora.

PORTOFOLIU:

IPSO Agricultură este importator unic autorizat al mașinilor și utilajelor John Deere, cel mai mare producător de utilaje agricole la nivel mondial. Rezultatul acestui parteneriat: din 2009, IPSO Agricultură este lider pe piața tractoarelor din România.

În dorința de a le oferi fermierilor nu doar utilaje, ci și implemente care să îi ajute la toate muncile câmpului, în 1996 IPSO Agricultură a devenit distribuitor exclusiv al implementelor Kuhn în România.

Din 2008, IPSO Agricultură este importator exclusiv în România al încărcătoarelor frontale telescopice Manitou.

Furnizor important de utilaje agricole din Europa Centrală, Bednar FMT a devenit în 2009 unul dintre cei mai importanți parteneri IPSO Agricultură.

Paleta de furnizori include şi alte mărci de renume pe piaţa utilajelor agricole, precum Fliegl, Pichon, Perard, Kemper, Zurn, Geringhoff, Grasdorf, Laforge, etc.

Din 2017, portofoliul companiei s-a extins către alte domenii conexe din agricultură, adăugând alte nume de marcă în paleta de furnizori. Astfel că, pentru fermierii care își desfășoară activitatea în sectorul viticol, IPSO Agricultură le propune acestora utilaje dedicate sectorului produse de Pellenc. Pentru sistemele de irigații, pe lângă soluțiile prin picurare oferite de Rivulis Irrigation, compania pune la dispoziția fermierilor sisteme de irigat tip pivot de la Bauer.

PREZENŢA ÎN STRĂINĂTATE:

Creșterea constantă înregistrată de companie de-a lungul celor 20 de ani de activitate, a determinat extinderea activității și în străinătate, în Croația și în Ungaria.

În 2014, IPSO Agricultură a deschis în Ungaria Kuhn Center Magyarorszag. Aici sunt comercializate și servisate implemente Kuhn pentru clienții companiei.

În Croația, IPSO Agricultură este reprezentată prin compania Novocommerce International, care face parte din grupul Monnoyeur și este importator și distribuitor al utilajelor John Deere în Croația.

CENTRU LOGISTIC:

Din 2016, IPSO Agricultură are un centru logistic în Ungaria, localizat la aproximativ 40 km distanță de Budapesta. Aici, o echipă dedicată pregătește echipamentele pentru a fi livrate către clienți la cele mai înalte standarde de calitate.

ECHIPAMENTE DE OCAZIE:

Din 2014, IPSO Agricultură are un departament util fermierilor din România interesați de achiziția de echipamente agricole rurale. Compania le oferă clienților o gamă variată de echipamente de ocazie de cea mai bună calitate, cu rulaj verificat, recondiționate tehnic și estetic în atelierele noastre. În plus, IPSO Agricultură oferă soluții de finanțare, dar și garanție pentru utilajele de ocazie.

#mk-tabs-5fc942914fb33 .mk-tabs-tabs li.ui-tabs-active a, #mk-tabs-5fc942914fb33 .mk-tabs-panes, #mk-tabs-5fc942914fb33 .mk-fancy-title span{ background-color: #dddddd; }
.full-width-5fc942914f423 { min-height:100px; padding:0px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5fc942914f423 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }
.full-width-5fc94291508e1 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--5fc94291508e1 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search