khun-logo

Companie

HomeCompanie

IPSO Agricultura

Cine suntem?

Numărul 1 pe piața de mașini
și utilaje agricole din România!

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul agriculturii și peste 500 de angajați în cele 22 puncte de lucru din toată țara, IPSO Agricultură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole din România.
Fermierii români preocupați de performanță aleg cu consecvență utilajele agricole oferite de IPSO Agricultură și serviciile adiacente pe care le oferă compania, fapt ce îi reconfirmă an de an poziția de lider pe piața de profil.

IPSO Agricultură este parte a grupului francez Monnoyeur, cu o rețea de birouri extinsă în nouă țări, cele mai multe în Europa.   Partener de afaceri solid, IPSO Agricultură oferă soluții integrate producătorilor agricoli din România, comportându-se ca un “one stop shop” pentru fermieri:

PORTOFOLIU

Mărcile pe care le deține în portofoliu confirmă forța pe care o are IPSO Agricultură în domeniu și reputația pe care a reușit să și-o construiască și să o mențină până în prezent.

Compania este importator unic autorizat al mașinilor și utilajelor John Deere, cel mai mare producător de utilaje agricole la nivel mondial. IPSO Agricultură oferă fermierilor din România o gamă completă de tractoare, combine de recoltat, prese de balotat, mașini de erbicidat, utilaje de cultivare și sisteme de management agricol marca John Deere.

IPSO Agricultură a adăugat treptat mărci noi, de renume mondial, în portofoliul său.

Printre acestea se numără:

Kuhn cu o experiență de 180 de ani în fabricarea utilajelor agricole

Manitou – lider în fabricarea încărcătoarelor telescopice;

Bednar FMT – parte a grupului STROM Centre, unul dintre cei mai mari fabricanți și distribuitori de utilaje agricole din Europa Centrală;

Perardun nume de referință în mediul agriculturii mecanizate, furnizor de remorci de transbordare și remorci de împrăștiat îngrășăminte chimice.

Alte mărci de utilaje agricole prezente și ele în portofoliul IPSO Agricultură sunt: Fliegl, Pichon, Kemper, Zurn, Geringhoff, Grasdorf, Laforge și Eassymass

PREZENȚA ÎN STRĂINĂTATE

Creşterea constantă înregistrată de companie de-a lungul celor peste două decenii de activitate a determinat extinderea activităţii şi în străinătate, în Croaţia şi în Turcia.

Din 2014 Polul Agricol este reprezentat în Croația prin compania Novocommerce International, care face parte din grupul Monnoyeur şi este importator şi distribuitor al utilajelor John Deere în Croaţia.

În 2020 – Polul Agricol din cadrul Grupului Monnoyeur și-a extins din nou aria geografică, incluzând o nouă filială în Turcia sub numele de IPSO Tarim, preluând reprezentanța John Deere din această țară.

CENTRU LOGISTIC

Din 2016, IPSO Agricultură are un centru logistic în Ungaria, localizat la aproximativ 40 km distanță de Budapesta. Aici, o echipă dedicată pregătește echipamentele pentru a fi livrate către clienți la cele mai înalte standarde de calitate.

ECHIPAMENTE DE OCAZIE

Începând cu anul 2014 am deschis un nou capitol, și anume comercializarea utilajelor rulate. De la începutul activității, peste 1000 de utilaje motorizate și de prelucrare a solului și-au găsit clienți atât în România cât și în afara ei. Ne-am obișnuit clienții cu o gamă foarte variată de echipamente unele aproape noi altele cu mai multă “experiență” și foarte accesibile, întotdeauna însă respectând câteva reguli care definesc valorile întregii companii: transparența totala, seriozitate și responsabilitate. Am construit un centru logistic unic la nivel național, dedicat sotcării și pregătirii utilajelor. Oferim atât prețuri corecte și atractive cât și servicii adiționale: finanțare, garanție, transporturi, posibilitate de schimburi de utilaje prin metoda trade-in.

RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Noi, oamenii de la IPSO Agricultură, considerăm că este foarte important să ne implicăm în acțiuni ce pot contribui la bunăstarea celor din comunitate. De aceea, dezvoltăm parteneriate de încredere cu organizații non-guvernamentale alături de care putem duce binele mai departe și participa la inițiative de susținere și dezvoltare în domenii precum: educație, sănătate, agricultura și mediu înconjurător.
Află mai multe aici