Companie

HomeCompanie

IPSO Agricultura

Cine suntem?

Numărul 1 pe piața de mașini
și utilaje agricole din România!

Cu o experiență de 25 de ani în domeniul agriculturii și peste 500 de angajați în cele 20 puncte de lucru din toată țara, IPSO Agricultură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole din România. Fermierii români preocupați de performanță aleg cu consecvență utilajele agricole oferite de IPSO Agricultură și serviciile adiacente pe care le oferă compania, fapt ce îi reconfirmă an de an poziția de lider pe piața de profil.

IPSO Agricultură este parte a grupului francez Monnoyeur, cu o rețea de birouri extinsă în nouă țări, cele mai multe în Europa.   Partener de afaceri solid, IPSO Agricultură oferă soluții integrate producătorilor agricoli din România, comportându-se ca un “one stop shop” pentru fermieri:

Primul furnizor de utilaje agricole care a oferit soluții de finanțare, personalizate și adaptate fiecărui fermier, pe piața din România; serviciul oferit gratuit conferă garanția celor mai bune condiții de finanțare pentru fermieri, IPSO Agricultură devenind astăzi cel mai important partener al finanțatorilor, în numele clienților săi.

Primul furnizor de utilaje agricole care a implementat un pachet de servicii de monitorizare și suport a activităților realizate în câmp; FarmSight a fost implementat în 2014 pentru utilajele John Deere, permițând suport de la distanţă cu ajutorul tehnologiilor wireless. Acest pachet de servicii poate fi integrat pe combine, tractoare şi pe utilaje de erbicidat.

Cea mai amplă rețea de servicii de întreținere, diagnosticare şi reparaţii pentru utilajele achiziţionate; compania are opt ateliere de service, câte unul în fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare, în care lucrează 137 de tehnicieni calificaţi şi atestaţi periodic pentru a realiza reparaţii la cel mai înalt standard de calitate, în peste 10.000 de ore de formare profesională

Inovație permanentă în programele de optimizare a costurilor, fapt ce determină un cost total de operare care avantajează fermierii ce aleg utilajele oferite de IPSO Agricultură

Cea mai dezvoltată rețea de depozite de piese de schimb din ţară, prin intermediul celor 19 depozite fiind puse la dispoziţia clienţilor săi peste 50.000 de repere de piese de schimb originale, pentru toate utilajele şi echipamentele agricole comercializate în România

Gamă completă de produse premium care acoperă necesarul de mașini și utilaje agricole pentru oricare dintre lucrările agricole; an de an compania lansează noi produse care vin în sprijinul fermierilor oferind soluții tehnice și echipamente care să le optimizeze costurile și să sporească productivitatea.

PORTOFOLIU

Mărcile pe care le deține în portofoliu confirmă forța pe care o are IPSO Agricultură în domeniu și reputația pe care a reușit să și-o construiască și să o mențină până în prezent.

Compania este importator unic autorizat al mașinilor și utilajelor John Deere, cel mai mare producător de utilaje agricole la nivel mondial. IPSO Agricultură oferă fermierilor din România o gamă completă de tractoare, combine de recoltat, prese de balotat, mașini de erbicidat, utilaje de cultivare și sisteme de management agricol marca John Deere.

IPSO Agricultură a adăugat treptat mărci noi, de renume mondial, în portofoliul său.

Printre acestea se numără:

Kuhn – cu o experiență de 180 de ani în fabricarea utilajelor agricole

Manitou – lider în fabricarea încărcătoarelor telescopice;

Bednar FMT – parte a grupului STROM Centre, unul dintre cei mai mari fabricanți și distribuitori de utilaje agricole din Europa Centrală;

Perard – un nume de referință în mediul agriculturii mecanizate, furnizor de remorci de transbordare și remorci de împrăștiat îngrășăminte chimice.

Alte mărci de utilaje agricole prezente și ele în portofoliul IPSO Agricultură sunt: Fliegl, Pichon, Kemper, Zurn, Geringhoff, Grasdorf, Laforge și Eassymass

PREZENȚA ÎN STRĂINĂTATE

Creşterea constantă înregistrată de companie de-a lungul celor peste două decenii de activitate a determinat extinderea activităţii şi în străinătate, în Croaţia şi în Turcia.

Din 2014 Polul Agricol este reprezentat în Croația prin compania Novocommerce International, care face parte din grupul Monnoyeur şi este importator şi distribuitor al utilajelor John Deere în Croaţia.

În 2020 – Polul Agricol din cadrul Grupului Monnoyeur și-a extins din nou aria geografică, incluzând o nouă filială în Turcia sub numele de IPSO Tarim, preluând reprezentanța John Deere din această țară.

CENTRU LOGISTIC

Din 2016, IPSO Agricultură are un centru logistic în Ungaria, localizat la aproximativ 40 km distanță de Budapesta. Aici, o echipă dedicată pregătește echipamentele pentru a fi livrate către clienți la cele mai înalte standarde de calitate.

ECHIPAMENTE DE OCAZIE

Din 2014, IPSO Agricultură are un departament util fermierilor din România interesați de achiziția de echipamente agricole rulate. Compania le oferă clienților o gamă variată de echipamente de ocazie de cea mai bună calitate, cu rulaj verificat, recondiționate tehnic și estetic în atelierele noastre. În plus, IPSO Agricultură oferă soluții de finanțare, dar și garanție pentru utilajele de ocazie.