IPSO Agricultură a organizat “Lucrări de primăvară”, un workshop dedicat utilajelor de prelucrare a solului.
Acțiunea s-a petrecut în ferma Mario Serv, în localitatea Brazii, județul Ialomița.

Mă bucur că am revenit în țară și am acceptat o nouă provocare profesională . Anii de experiență ca manager al dealer-ului Kuhn din Ungaria mă vor ajuta cu siguranță în noua funcție și în noile strategii de dezvoltare a afacerii. Sunt sigur că acest workshop, primul proiect la care am colaborat în România alături de echipa de implemente, reprezintă un început promițător pentru promovarea acestei categorii de produse atât de necesare pentru fermieri.Zsolt-Viorel Kolto, Manager Implemente IPSO Agricultura

IPSO Agricultură reprezintă interesul clienților săi prin intermediul furnizorilor parteneri și a adus în prim plan gama de utilaje Kuhn printr-un workshop special. Kuhn, lider în producția de implemente, este partenerul nostru de încredere de 25 de ani și face ca tehnologia modernă să fie accesibilă fermierilor din întreaga lume prin puterea inovației și calitatea produselor.

În cadrul acestei acțiuni fermierii invitați au participat la un atelier static în cadrul căruia specialiștii IPSO Agricultură au prezentat următoarele produse KUHN: cultivatorul cu dinți Cultimer L300T, plugul MLD XT 8ET, grapele cu discuri independente Optimer 12000 și Optimer 403R, distribuitorul de îngrășăminte Axis 30.2W, semănătoarea de păioase Espro 6000 și semănătoarea de precizie Maxima 3 M. Fermierii au primit informații utile despre cele mai importante caracteristici tehnice cât și despre  avantajele tehnologice și soluțiile puse la dispoziție de producătorul de renume mondial KUHN, indiferent de solul pe care îl lucrează și de culturile pe care le vor înființa.

Vedeta workshop-ului a fost semănătoarea Maxima 3 M pentru 8 rânduri. Precizia acesteia a fost dovedită printr-o demonstrație la semănat de porumb. . Cu acționare electrică și ISOBUS, semănătoarea Maxima 3, dispune de tehnologia necesară pentru o semănare variabilă folosind harta de distribuție și controlează individual fiecare secție în parte pentru o suprapunere eficientă. Această semănătoare este versatilă, robustă cu reglaje simple și intuitive.

IPSO Agricultură a pus bazele unei echipe specializată pe utilajele de prelucrarea solului, formată din specialiștii de produs :

 

și consilierii comerciali implemente:

 

Echipa de implemente este pregatită pentru a raspunde tuturor solicitărilor și provocărilor întâlnite în fermele din România și pentru a oferii soluții potrivite și consultanță, partenerilor noștri, fermierii.

Workshopul “Lucrări de primăvară” a fost o acțiune realizată în colaborare cu partenerul nostru Alexandru Micu, reprezentantul fermei Mario Serv, care ne-a pus la dispoziție terenul pentru atelier și pentru demonstrație. Mario Serv este o fermă înființată în anul 2005 ca afacere de familie, care s-a dezvoltat și care investește încontinuu în tehnologie și soluții moderne  pentru  agricultură.