khun-logo

EZTRAK

Descriere

Am ales denumirea EZtrak din motive bine întemeiate! La conceperea seriei EZtrak, inginerii noștri au analizat totul în cele mai mici detalii. Rezultatul: o gamă de mașini de tuns gazonul cu rază zero de rotire ușor de folosit și design inteligent.

Confort

Mașinile EZtrak vă oferă confort sporit datorită platformei operator generoase, care asigură vizibilitate excelentă și mult spațiu pentru picioare. În plus, acest model are scaun cu suspensie, pentru o mai bună calitate a deplasării, spații speciale pentru depozitare și comenzi organizate pe culori, pentru a facilita utilizarea.

Unitate de tăiere

Unitățile de tăiere EZtrak asigură un tuns eficient și precis, pentru un gazon impecabil. Adâncimea unității permite ridicarea ierbii pentru o finisare de excepție, în timp ce partea inferioară netedă împiedică acumularea ierbii și împrăștie în mod uniform resturile tăiate. Un orificiu dedicat spălării permite conectarea unui furtun, pentru curățarea automată a unității și performanțe optime de fiecare dată.

Motor

Motorul în doi cilindri asigură putere suficientă și performanță pentru toate aplicațiile modelelor EZtrak, indiferent că este vorba de evacuare, mărunțire și împrăștiere sau colectare. Pornirea ușoară este garantată de sistemul electronic de aprindere, iar consumul eficient de combustibil și energia sunt asigurate de designul cu valvă suprapresiune.

Manevrabilitate

Mașinile din Seria EZtrak se întorc pe loc și sunt controlate cu ajutorul manetelor intuitive de control al mișcării, ceea ce înseamnă că pot ocoli cu ușurință și în mod eficient orice obstacol – astfel încât dumneavoastră să economisiți timp și efort.

Calitate

Produsele din Seria EZTrak au la bază un cadru rezistent din oțel sudat, care le conferă putere și fiabilitate. Împreună cu roțile frontale pivotante și roțile motoare posterioare de mari dimensiuni, aceste caracteristici asigură o deplasare lină, tracțiune sporită și confort crescut al operatorului.

Ușor de întreținut

Inspecțiile de rutină pentru întreținere sunt ușor de realizat datorită unor caracteristici precum platforma operator rabatabilă, care oferă acces ușor la unitatea de tăiere sau poziționarea convenabilă a motorului. În plus, beneficiați de suportul permanent al dealer-ului dumneavoastră local John Deere.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „EZTRAK”