khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEManitouÎncărcătoare telescopiceMLT 840 145 PS Premium Cap.max. 4T – H.max. 7.55m

MLT 840 145 PS Premium Cap.max. 4T – H.max. 7.55m

  Capacitate  maximă: 4 T 

   Înălțime  maximă: 7.55 m

Descriere

Încărcătorul multifuncțional cu braț telescopic MANITOU MLT 840 145 PS Premium

Încărcătorul telescopic pentru teren accidentat MLT 840 145 PS Premium este alegerea ideală în căutarea performanţei. Este destinat atât cultivatorilor de cereale, zootehniştilor cât și prestatorilor de servicii. Abilităţile sale impresionante vă permit să executaţi toate operaţiunile de manipulare în agricultură: transportul hranei pentru animale, activităţile de recoltare, încărcarea şi descărcarea produselor în vrac, manipularea baloţilor, manipularea gunoiului de grajd.

CARACTERISTICI UTILAJ

Cultivatorii de cereale, zootehniştii, contractorii şi asociaţiile de agricultori vor aprecia calităţile acestei maşini. Mai mult decât o soluţie de manipulare, MANITOU vă oferă o maşină cu un design modern şi confort în utilizare: interiorul şi exteriorul au fost ingenios concepute pentru a vă satisface nevoile. Operatorul unei masini MLT 840 145 PS Premium beneficiază de inovaţii cum ar fi:
Cabină inovatoare și silentioasă care include:
JSM (Joystick Switch & Move – permite utilizarea braţului telescopic, schimbarea sensului de mers, schimbarea treptei de viteză)
Cabină ROPS / FOPS cu grilaj care permite vizibilitate maximă
Easy Step (prag curbat care permite accesul în cabină fără efort)
Sistem de Ventilație cu Aer Condiționat
Scaun operator cu suspensie
Ștergătoare pe toate geamurile cabinei, pentru o vizibilitate optimă
ECS (Easy Connect System) – decomprimă linia hidraulică a accesoriilor, fără oprirea motorului, pentru a permite schimbarea simplă şi rapidă a accesoriilor hidraulice
Cutie de viteze automată
Autoreverse fan – sistem reversibil automatic de curăţare a radiatorului
Hidraulică inteligentă – uşurează manipularea încărcăturii: Quicklift (mişcare verticală aliniată a capului brațului), Bucket shaker (mişcări repetitive de încărcare/descărcare a cupei), Return to load (automatizarea mișcărilor pentru întoarcerea la o poziție memorată) – optional
Hidraulică regenerativă – folosirea gravitaţiei pentru coborârea şi retragerea braţului

Dacă alegeţi produsele MANITOU, veţi beneficia de un încărcător telescopic cu o durată mare de viaţă şi veţi avea de câştigat atât din punct de vedere al confortului cât şi al productivităţii . Veţi beneficia, de asemenea, de pachetul de servicii oferit de IPSO Agricultură: service post vânzare, contracte de întreţinere şi service, reparaţii la faţa locului şi soluţii de finanţare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MLT 840 145 PS Premium Cap.max. 4T – H.max. 7.55m”