khun-logo

PRODUSE

Pompa Famos

Timp de peste 80 de ani, BAUER a construit pompe pentru ape potabile, ape reziduale si pentru dejectii. Anii de experienta si de continua dezvoltare garanteaza performanta optima si calitatea superioara.

Categorii: ,

Descriere

Inima puternica a sistemului de irigare

Timp de peste 80 de ani, BAUER a construit pompe pentru ape potabile, ape reziduale si pentru dejectii. Anii de experienta si de continua dezvoltare garanteaza performanta optima si calitatea superioara. Pompele FAMOS si-au dovedit calitatea in practica agricola, in special in domeniul irigatiilor.

Produsele gradate corespunzător fac ca gama de pompe FAMOS să fie extrem de adaptabilă în ceea ce privește cerințele de funcționare și garantează performanțe maxime indiferent dacă pompele alimenteaza mașini de irigat cu presiune de până la 12 bari sau instalații de aspersoare (țevi și aspersoare) cu capacități de descărcare de până la 150 m³ / h .

Pompele BAUER FAMOS au o eficiență și o economie maximă datorită carcasei volutei  proiectata cu o forma ideala, rotorului prelucrat cu precizie, arborilor care rulează în rulmenți cu bile și o cutie de viteze sofisticată cu angrenaje elicoidale egale.

Pompele BAUER FAMOS sunt ușor de utilizat. Etanșarea mecanică nu necesită întreținere și previne admisia aerului în timpul procedurii de aspirație. Prin urmare, nu este necesar să se reajusteze sau să se înlocuiască garnitura presetupei și funcționarea pompei nu este perturbată de scurgerea apei din garnitura arborelui. Cutia de viteze umplută cu ulei este potrivită în mod ideal pentru condițiile de operare dificile din aplicațiile agricole.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa Famos”