service header

Un service de calitate pentru toate
utilajele tale agricole

Efectuarea unei programări în service este acum la un click distanţă!
Completează formularul de mai jos şi solicitarea ta va fi preluată prin mail de unul din colegii noştri de la service, care te va suna pentru a stabili de comun acord data la care se poate realiza intervenţia solicitată.

tehnicieni

137

tehnicieni de service
echipe

100+

echipe mobile
formare

10.000+

ore de formare profesionala
investitii

250.000 € +

investitii in echipamente
Programeaza-te in service acum

Intretinere, Diagnosticare, Reparatii

IPSO Agricultură vine în sprijinul clienților săi oferind servicii de întreținere, diagnosticare și reparații pentru utilajele achiziționate. Compania are 8 ateliere de service în cele 8 regiuni din țară, unde tehnicienii de service intervin pentru diagnosticarea și repararea utilajelor defecte.


Echipa Profesionista

Echipa de service include 137 tehnicieni de service, dintre care 101 mobili, care asigură intervenții rapide la fermele clienților din toată țara. Tehnicienii sunt calificați și atestați periodic pentru a realiza reparații la cel mai înalt standard de calitate.


Instruire Tehnica

IPSO Agricultură organizează periodic programe de instruire tehnică a operatorilor de combine, tractoare și echipamente și mașini de erbicidat, pentru a preîntâmpina eventualele probleme ce țin de operarea utilajelor achiziționate.


Software Performant

Diagnosticarea utilajelor se face folosind aplicații software performante (dedicate, personalizate pentru fiecare furnizor) pentru identificarea problemelor sau a defecțiunilor potențiale și pentru actualizarea setărilor și programelor software ale utilajelor.