Campanie piese de uzură pentru implemente

Noi, cei de la IPSO Agricultura, oferim de peste 25 de ani solutii complete pentru fermieri si suntem convinsi ca doar prin produse si servicii de calitate putem fi pentru clientii nostri un partener de incredere si sa dezvoltam relatii profesionale de durata.

Calitatea si eficienta culturilor depind in mare masura si de utilajele care lucreaza pamantul. Atunci cand este vorba de prelucrarea solului, piesele de uzură montate pe implemente joacă un rol critic în asigurarea productivității și a rentabilității culturilor.

Prin colaborarea cu producatori de renume precum KUHN si BEDNAR, va oferim de piese de uzură fiabile, durabile și eficiente din punct de vedere al costurilor, care vă pot ajuta să economisiți timp și bani.

In perioada 8 mai – 15 iunie 2023 oferim 20% reducere* la preturile de lista pentru piesele de uzura ale implementelor KUHN si BEDNAR.

Contacteaza IPSO Agricultura la numarul unic sau prin reprezentantul zonal si beneficiaza de calitatea si durabilitatea pieselor de origine la un pret competitiv.

  • Discuri
  • Cutite
  • Brazdare
  • Dalti

* Campanie supusa unor Termene si conditii – vizualizeaza aici.

* Ipso Agricultura Numar Unic: 0373 800 222.

* Contact – IPSO Agricultura