khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeerePrese de balotat Seria L1500

Prese de balotat Seria L1500

Noua formă a presării dense

Design-ul elegant al noilor prese Seria L1500 cuprinde tot ce aveți nevoie pentru a produce baloți rectangulari denși, de înaltă calitate. Punctul central al mașinii este reprezentat de combinația dintre camera mare de balotat și pistonul de înaltă capacitate care lucrează împreună pentru a produce baloți cu densitate constantă în orice cultură. Împreună cu camera de balotat, sistemele de legare duble și sistemul cu suflantă de înaltă performanță, producția de baloți perfect formați este asigurată.

Descriere

Sistem de alimentare de mare capacitate 

Indiferent de cultură, sistemul nostru de alimentare de mare capacitate devorează brazde mari la o viteză impresionantă, făcând seria L1500 o referință pentru productivitatea de pe câmp. Pick-up-urile late alături de rotoarele de mare capacitate aliniate cu rotoare convergente uriașe garantează fluxul constant uniform al materialului recoltat. Acest lucru este esențial pentru baloți denși, cu forme regulate. Materialul recoltat este uniform concentrat spre centrul rotorului, indiferent de dimensiunea și calitatea brazdelor. Tehnologia barelor cu came asigură o performanță fără egal a pick-up-urilor la culturile joase sau lipicioase.

Camera de pre-comprimare

Având o formă perfectă, baloții denși necesită volume precomprimate de material recoltat cu dimesiuni constante. Sistemul nostru de ambalare pentru culturi multiple asigură faptul că camera de pre-comprimare este complet plină înainte de formarea fiecărui balot.

Protecție transmisie

Toate componentele transmisiei sunt protejate de orice situație de suprasarcină printr-o serie de cuplaje care se dezactivează dacă este necesar. Această soluție practică menține timpul de lucru în câmp prin evitarea nevoii de service sau a reparațiilor nedorite și neprogramate.

Cameră de balotare de 3 metri

Atunci când camera de balotat este umplută la capacitate, volumele de material recoltat colectat sunt ferm comprimate în baloți perfect formați, rectangulari și tari ca piatra. Împreună, componentele rezistente ale camerei presei de balotat a Seriei L1500 reprezintă centrul puternic al mașinii. Pistonul de mare capacitate funcționează la o viteză de 46 de bătăi pe minut și este ghidat de unele dintre cele mai mari lagăre de piston din industrie. Sistemul automat de gresare prelungește durata de viață a acestora fără a fi nevoie de service manual.

Sistem de legare dublă

Sistemele de legare sunt acționate direct de cutiile de viteze și arbore. Sistemul cinematic este cel care asigură o temporizare perfectă și constantă – sfoara este introdusă la exact la momentul potrivit. Cadrul sistemului de legare este izolat de tensiunea sforii, astfel încât, chiar și în condiții de culturi dificile, baloții sunt întotdeauna legați în mod corect și precis. Sistemul asigură că acele și cutia cu sfoară rămân sub sarcină acceptabilă în orice moment, în timp ce livrează baloți perfect legați cu noduri bine strânse. Și pentru că tensiunea este controlată, ace și suportul de sfoară sunt supuse unei uzuri reduse.

Sistem cu suflantă dublă

Productivitatea mare a L1500 este menținută prin efectul eficient de curățare cu suflante a sistemului de legare, așa cum este utilizat în combinele noastre din Seriile T și W. Aerul este forțat să treacă prin sistemul de legare la o viteză de 200 km/oră menținând astfel sistemul curat chiar și în cele mai lungi zile de balotare.

ISOBUS – concentrare pe eficiență

Ca toate mașinile și instalațiile John Deere, ușurința de operare este extrem de importantă. Mașinile noastre sunt întotdeauna construite pentru dumneavoastră, astfel încât funcționarea devine repede o a doua natură. Toate funcțiile de control, inclusiv setările de densitate a baloților și activarea cuțitelor prin MaxiCut, lungimea baloților, încărcarea mașinii și sistemul de presiune pot fi monitorizate cu ușurință și operate prin intermediul monitorului cu funcție ISOBUS de tip GreenStar 3 2630, GreenStar 2 1800 sau Command Center. Așadar, veți putea înregistra ușor toate activitățile de pe câmp, simplificând facturarea către client.

Lumini de lucru LED

Atunci când operațiunile dvs. se extind dincolo de orele de zi, pachetul nostru de iluminare LED vă asigură o vizibilitate neîntreruptă a pick-up-ului și a rampei de evacuare a balotului.

Simplitate

În cazul în care cuvântul “întreținere” nu sună încurajator, atunci presa noastră L1500 va fi o revelație. Aceasta este o mașină care a fost concepută, de la bun început, pentru a fi presa de balotat pentru baloți rectangulari mari care este cel mai ușor de utilizat și întreținut.Toate componentele de lucru și punctele de service sunt ușor accesibile, în special cele care necesită lubrifiere. Încărcarea bobinelor de sfoară se face simplu. Casetele de sfoară, acele, sistemele de legare sunt ușor accesibile, așa cum este și camera de balotat din spate, pickup-ul și caseta sistemului de pre-tăiere (dacă este montată).

Lumini de întreținere

Nu se știe niciodată când este posibil să aveți nevoie să schimbați o bobină cu sfoară în condiții de lumină slabă, așa că putem echipa presele de balotat L1500 cu un set de lumini de întreținere care luminează toate punctele de acces importante (cutiile cu sfoară, acele, sistemele de legare).

Utilizare ușoară

Am făcut utilizarea mașinii L1500 cât mai simplă posibil, cu acces facil la toate componentele active, spre exemplu bobine cu sfoară, ace și elementele sistemului de legare. Există un amplu spațiu de depozitare dedicat pentru 30 de bobine cu sfoară și toate ajustările de zi cu zi pot fi realizate fără complicații.

Acum cu Pre-tocător optional

Pre-tocătorul vă permite să vă extindeți activitatea comercială pentru a lucra cu clienți care au nevoie de paie tocate (de ex. plantații de căpșuni, cultivarea ciupercilor, așternuturi pentru animale). Aceasta poate balota o mare varietate de materiale recoltate diferite și are capacitatea de a produce mai mulți baloți pe sezon. Are unul dintre cele mai mari rotoare de pe piață și, atunci când nu este necesar, se poate ridica, oferind o gardă la sol de 650 mm. Este disponibil opțional.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prese de balotat Seria L1500”