khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereAgriculturăTractoareTractoare John Deere Seria 8RX

Tractoare John Deere Seria 8RX

SPECIALIST ÎN PROTEJAREA SOLULUI – Tractoarele 8RX

Proiectat pentru o protecție maximă a solului în toate condițiile, seria 8RX asigură performanțe puternice, având grijă și de pământul dumneavoastră.

Descriere

AMPRENTA LA SOL

Zona de contact la sol de 4,57 m² este reper în această clasă de putere. Chiar și complet balastat, presiunea statică asupra solului la spate este de până la 36 kPa. Formarea de berme la nivelul solului la capăt de rând este aproape inexistentă, deși raza de bracaj este chiar mai mică decât la un tractor cu roți 8R.

 

CONFORT EXCELENT ÎN TIMPUL DEPLASĂRII

Dacă veți alege să conduceți un tractor seria 8RX pe câmp, veți simți că aproape plutiți. Totul datorită designului cu 4 șenile, dar și datorită înclinării trenului de rulare, a montării boghiului cu role mediane cu suspensie în spate și a suspensiei avansate a cabinei, o caracteristică standard pentru un model seria 8RX.

 

PUTERE ȘI EFICIENȚĂ

Câtă putere livrează de fapt un tractor? Specificațiile motorului din materialele de marketing pot fi înșelătoare. Ceea ce contează este puterea care este transmisă la sol și la priza de putere – contabilizarea pierderilor naturale de-a lungul întregului tren de rulare. Transmisiile noastre au pierderi de putere extrem de mici. Transmisia PowerShift™ și e23™ sunt acționate pur mecanic. De asemenea, cu AutoPowr™, pierderile sunt minime deoarece distribuția cuplului hidrostatic este foarte mică în treptele principale de lucru. Conceput pentru eficiență: Pachetul compact de răcire nu face compromisuri privind suprafața de răcire și prezintă un flux de aer excelent, fără restricții.

 

CONCEPUT PENTRU AGRICULTURĂ

Motor – Ne construim și reglăm motoarele pentru performanțe optime în cele mai solicitante aplicații agricole. Pentru acest lucru sunt concepute motoarele noastre, iar marca John Deere este recunoscută

Versiuni originale – Transmisii PowerShift – Complet mecanic, complet eficient Pentru prima dată introdusă în anul 1994, transmisia PowerShift™ asigură puterea de a gestiona solicitările bruște de putere cu niveluri ridicate ale cuplului, menținând în același timp schimbarea vitezelor mai sensibilă în funcție de aplicație.

 

SISTEMUL EFFICIENCY MANAGER™ Efficiency Manager™ vă permite să presetați viteza de lucru și totodată, contribuie la economisirea combustibilului, menținând turația motorului la un nivel optim și schimbând automat vitezele

în trepte superioare și inferioare.

 

TEHNOLOGIE DE VÂRF – Transmisia e23™ combină toate avantajele unei transmisii mecanice cu ușurința de utilizare a transmisiilor fără trepte.

 

REDUCEȚI TURAȚIA(FUNCȚIA ECO) În modul custom, funcția eco permite setarea a două viteze minime ale motorului. Operatorii pot activa sau dezactiva funcția eco cu ajutorul butonului eco de pe clapeta de accelerație sau din pagina cu setări de transmisie a CommandCenter™.

 

CONFORT – DE LUCRU LA MANEVRARE – Scaunul operatorului ActiveSeat II – Beneficiați de o presiune mai mică asupra musculaturii spatelui și de o postură mai bună care vă ajută să respirați mai ușor într-un scaun extrem de confortabil în care vă veți simți extraordinar și care vă va menține relaxat și în alertă pe parcursul întregii zile!

 

CONTROL INTUITIV – CommandArm – Seria 8R face ca tehnologia agricolă sofisticată să fie ușor de operat. Totul este la îndemână, iar sistemul CommandCenter™cu ecran tactil, scurtături și asistență contextuală face navigarea la fel de ușoară.

 

Aproape AUTONOM – Pe lângă toate opțiunile activării Premium, beneficiați și de avantajele Automatizării întoarcerilor AutoTrac™, Ghidarea Implementelor AutoTrac™ – pasive, sistemului MachineSync și Partajării datelor pe teren

 

AUTOMATIZAREA ÎNTOARCERILOR AUTOTRAC™ Automatizarea AutoTrac™ a întoarcerilor la capăt de rând controlează automat întregul proces de întoarcere la capăt de rând și gestionează toate funcțiile tractorului și ale implementului, inclusiv schimbarea vitezelor de deplasare înainte și comutarea prizei de putere. Soluția avansată ridică sau coboră timoneria exact la momentul și poziția potrivită pe câmp pentru a garanta o creștere perfectă a plantelor la capăt de rând.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tractoare John Deere Seria 8RX”