khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereTractoare utilitare – Seria 1

Tractoare utilitare – Seria 1

Nu este vorba despre ceea ce poate face el… Este vorba despre ceea ce nu pot face celelalte.

Cu un tractor Seria 1R, poți crea tot ceea ce-ți imaginezi.
Cu o gamă completă de utilaje, de la încărcătoare la cositoare, puteți să lucrați pământul de la răsărit până la apus.
Pentru toate aplicațiile, de la împingerea (nivelarea) pietrișului la tunderea ierbii sau încărcarea nisipului, există un utilaj care poate fi atașat ușor la tractorul dvs. seria 1R.
Și cu funcții precum scaunul Deluxe și suspensiile, volanul basculant și un kit luxos de iluminat, veți realiza că în timp ce Seria 1R face munca grea, dvs. sunteți acolo doar ca însoțitor.

Descriere

EXPERIMENTAȚI POSIBILITĂȚILE
Noul 1026R oferă mai multă stabilitate, mai mult confort în deplasare și mai multă capacitate de atașare ca oricând, iar parcarea și depozitarea sunt mai ușoare.

PLATFORME DE TĂIERE AUTOCONNECT
În cel mai scurt timp, puteți atașa unul dintre accesoriile noastre exclusive AutoConnect la tractorul Seria 1R, fără să vă ridicați de pe scaun. Pur și simplu opriți pe rampele platformei, ascultați cum se fac cele 2 click-uri de atașare a acesteia și ați terminat. Da, atât de ușor este. Și rapid.

ÎNCĂRCĂTOR FRONTAL H120 QUIK-PARK
Pentru a muta grămezi de materiale, încărcătoarele noastre au capacitatea de a le reduce la mușuroaie de cârtiță în scurt timp. Iar cu încărcătorul nostru marca John Deere model H120 Quik-Park, puteți începe munca pe loc.

MAI MULTĂ VERSATILITATE
Cu un tirant în 3 puncte de categorie standard și cuplajul nostru opţional Quik marca John Deere, puteți adăuga versatilitate tractorului dvs. și schimba ușor utilajele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tractoare utilitare – Seria 1”