khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereAgriculturăTractoareTractoare John Deere Seria 5G

Tractoare John Deere Seria 5G

Dacă apreciaţi calitatea, o să vă placă noua noastră gamă de specialitate 5G. Tractoarele noastre de specialitate 5GF, 5GV şi 5GH rapide şi flexibile sunt ideale pentru spaţiile restrânse şi mediile dificile.

Descriere

Sunt uşoare pe sol şi consumă puţin combustibil, asigurând totuşi toată puterea pntru hidraulică şi priza de putere de care aveţi nevoie pentru o gamă largă de activităţi. Cu o varietate de opţiuni şi confi gurări din care puteţi alege, veţi găsi cu siguranţă un tractor de specialitate 5G care se potriveşte perfect pentru afacerea dumneavoastră şi care vă va permite să benefi ciaţi de soluţiile noastre personalizate.

Cel mai important, vă oferă calitatea dovedită John Deere. Astfel, an după an, veţi profi ta de o excepţională siguranţă şi durabilitate.

Cel mai potrivit tractor pentru podgorii – 5GV
Lăţime rânduri: 1,8 – 2,2 m

Cu o rază restrânsă de întoarcere şi o lăţime totală de doar 105 cm (versiunea 2WD) sau 115 cm (versiunea MFWD), 5GV este perfect pentru podgoriile cu spaţii înguste între rânduri. Zona liberă a osiei este ideală pentru instrumente medii – şi dacă efectuaţi operaţiuni sub fructe sau viţă de vie joasă, veţi aprecia cu siguranţă roţile de 20″ sau 24″ de pe modelele noastre OOS (fără cabină).
Motorul PowerTech M de 4,5 litri cu Tier III, cu consum redus de combustibil vă oferă putere de rezervă iar transmisia modernă vă asigură că o puteţi utiliza la maximum. Cu un sistem hidraulic cu centru deschis de 60 litri şi priza de putere, vă puteţi efectua sarcinile cu uşurinţă, iar cu un rezervor de combustibil standard de 56 l, puteţi sta mai mult timp pe câmp, fără a vă opri.
• Cabină sau modelele OOS
• Motor PowerTech M de 4,5 litri Tier III cu 59/66/74 kW (80/90/100 cp) Capacitate nominală 97/68 EC
• Categoria IN/I/II tirant în 3 puncte
• Comenzi electronice pentru tirant disponibile pe modelele cu cabină

Tractor pentru munci în cadrul livezii sau podgoriei – 5GV
Lăţime rânduri: între 2 şi 3 m şi mai late.
5GF este ideal pentru aproape toate sarcinile din livada dumneavoastră sau din podgoriile mai mari. Vă oferă toată manevrabilitatea şi vizibilitatea de care aveţi nevoie – plus priza de putere care vă facilitează munca în cazul sarcinilor dificile. Puteţi alege între două tipuri de viteze (540/540E şi 540/1000 rpm).
Osia frontală opţională pentru MFWD vă oferă mai multă putere pentru folosirea cuplei de remorcare în condiţii de alunecare. Designul punctului pivotant înalt permite 10° din oscilarea osiei, iar antrenările finale ale planetarei asigură că toată puterea ajunge în pământ.
• Cabină sau modelele OOS
• Motorul PowerTech M de 4,5 litri Tier III cu 59/66/74 kW
• (75 – 90 cp) Capacitate nominală de 97/68 EC
• Sisteme hidraulice 60 l OpenCenter
• Opţional o a treia pompă hidraulică , cu un debit total de 126 litri/min
• Categoria IN/I/II tirant în 3 puncte
• Până la 24 kN capacitate de ridicare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tractoare John Deere Seria 5G”