khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereAgriculturăTractoareTractoare John Deere Seria 5M

Tractoare John Deere Seria 5M

Lucraţi cu cel mai bun

Numai tractoarele cu cele mai bune caracteristici de la John Deere merită să poarte acest nume. Acesta a fost motto-ul nostru la realizarea noii serii de tractoare 5M. Acestea îşi construiesc succesul pe predecesoarele modele 5M, însă am îmbunătăţit ulterior câteva aspecte importante. Totul pentru a vă satisface nevoile.

Seria 5M cuprinde de la 55 kW (75 CP) până la 85 kW (115 CP). Caracteristicile esenţiale sunt eficienţa, manevrabilitatea şi vizibilitatea deosebită. Este puţin probabil să găsiţi un tractor mai eficient în această clasă. Convingeţi-vă.

Descriere

De la bun la excelent

Succesul provine din atenţia la detalii. Acesta a fost secretul succesului Seriei 5M anterioare. Acesta este şi motivul pentru care lucrăm încontinuu la îmbunătăţirea detaliilor importante pentru dumneavoastră.

De exemplu, noile tractoare din Seria 5M au o cabină mare şi confortabilă, care îşi merită cu adevărat numele: mai mult spaţiu, vizibilitate mai mare şi numeroase alte detalii de confort. Altă cerinţă frecventă a clienţilor a fost îndeplinită prin creşterea gamei de mărimi ale motoarelor – simultan cu îmbunătăţirea efi cienţei consumului de combustibil – şi prin introducerea unui model de bază cu 3 cilindri şi preţ atractiv. Seria noastră de tractoare 5M vă oferă numeroase alte inovaţii.

Mai multă putere, mai multă economie de combustibil

Clienţii noştri aşteaptă de la un tractor 5M nu doar versatilitate, ci şi putere. Lucrările de arat care urmează a fi efectuate de către acest tractor sunt la fel de importante ca şi folosirea utilajelor acţionate de priza de putere.

Motoarele de 4,5-litri “CommonRail“ ale tractoarelor 5M demonstrează modul în care combinarea injecţiei de combustibil de mare presiune, a sistemului activ de răcire al aerului de supraalimentare şi comanda electronică pot provoca o creştere a cuplului cu 30 % – fără o creştere a consumului mediu de combustibil.

Model de bază cu preţ atractiv

Pentru clienţii care urmăresc un preţ foarte redus am inclus modelul de motor de 3 litri PowerTech E cu o performanţă de 55 kW (75 CP). În afară de capacitatea diferită, acest motor are exact aceleaşi caracteristici tehnice ca şi modelele mai mari, cum ar fi injecţia de combustibil de mare presiune “CommonRail“ şi este la fel de eficient.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tractoare John Deere Seria 5M”