khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereAgriculturăTractoareTractoare John Deere Seria 6M

Tractoare John Deere Seria 6M

De la lansarea acestora în 2012, tractoarele noastre Seria6M și-au câștigat o reputație permanentă și de invidiat ca tractoare polivalente. Pe baza acestui succes, am îmbunătățit Seria 6M cu mai multe caracteristici, cu o densitate de putere mai mare și cu dotări care respectă reglementările Etapei IV. Adăugați toate acestea la calitatea, puterea și durabilitateape care le reprezintă marca John Deere și veți avea un tractor care vă oferă toate capabilitățile versatile de care aveți nevoie.

Descriere

PENTRU TOT CEEA CE FACEȚI

De la lansarea acestora în 2012, tractoarele noastre Seria 6M și-au câștigat o reputație permanentă și de invidiat ca tractoare polivalente. Pe baza acestui succes, am îmbunătățit Seria 6M cu mai multe caracteristici, cu o densitate de putere mai mare și cu dotări care respectă reglementările Etapei IV. Adăugați toate acestea la calitatea, puterea și durabilitatea pe care le reprezintă marca John Deere și veți avea un tractor care vă oferă toate capabilitățile versatile de care aveți nevoie.

Fie că sunteți agricultor sau crescător de animale, producător specializat sau firmăde servicii agricole, un tractor 6M se va dovedi rapid a fi o investiție bună pentru operațiunile dvs. Pentru că a fost dezvoltat și produs de oameni care înțeleg perfect provocările și oportunitățile cărora trebuie să le faceți față în activitatea de zi cu zi.De exemplu, în activitățile de creștere a animalelor, tractorul Seria 6M necesită puține intervenții de rutină, lăsându-vă mai mult timp pentru a vă concentra asupra animalelor.

De asemenea, noile îmbunătățiri fac tractorul Seria 6M să fie o alternativă atractivă pentru utilaje mai complexe – și mai scumpe – ale concurenței.

Noile noastre tractoare Seria 6M au fost concepute și construite pentru a excela oriunde sunt puse la treabă. Efectuează la fel de confortabil munci ale câmpului precum aratul sau discuirea, îngrijirea culturilor și lucrări de întreținere a pășunilor cu priza de putere, ca și lucrări agricole specializate sau activități cu încărcătorul în cadrul fermei dumneavoastră. Ca să nu mai spunem că transportul pe drum este floare la ureche.

Noile îmbunătățiri fac tractoarele Seria 6M și mai puternice, mai versatile și mai ușor de folosit, ceea ce le face tentante și pentru firmele de servicii agricole.

Capabilitate fără complexitate

Punctele forte și capabilitățile consacrate ale Seriei 6M și-au scris deja propria poveste de succes. Următorul capitol începe aici, cu o densitate de putere mai mare, respectarea standardelor de emisie ale Etapei IV și un confort și o comoditate sporite. Noul nostru model “de top” este 6195M, acesta având o putere nominală de 195 CP (97/68 CE).

Acest nou model 6M este, desigur, construit pe renumitul model John Deere cu șasiu complet, asigurând cea mai ridicată integritate structurală și cele mai scăzute niveluri de vibrații. Sistemul hidraulic a fost îmbunătățit pentru a asigura o capacitate mai mare de ridicare necesară pentru accesorii mai mari și mai grele. Vești bune pentru productivitatea dumneavoastră.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tractoare John Deere Seria 6M”