khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereAgriculturăTractoareTractoare John Deere Seria 6R

Tractoare John Deere Seria 6R

Fiecare tractor 6R este conceput și proiectat pentru a fi cel maiversatil și puternic element al forței dumneavoastră de lucru, construit pentru a depăși diversele provocări reprezentate de teren, condițiile existente și ferestrele scurte de lucru.

Descriere

Ușoare. Puternice. Inteligente.

La John Deere “destul de bun” nu a fost niciodată suficient. Un prim exemplu al acestei filozofii este extinderea gamei noastre de tractoare Seria 6R.

Cele două modele noi vârf de gamă, 6230R și 6250R, sunt ușoare și puternice

în același timp, având 9,3 t și o putere de până la 300 cp. Acest nivel de putere nu se poate regăsi la niciun alt tractor din această clasă. Este o combinație care oferă noi niveluri de capacitate de deplasare pe drum și de putere de tracțiune. Mai mult, acestea sunt impresionant de inteligente, încorporând noul joystick

John Deere CommandPRO pentru o ergonomie excelentă și un control fără efort.

Seria 6R cuprinde noi modele de înaltă tehnologie cu o performanță impresionantă și capabilități de deplasare pe șosea. Ca toate tractoarele 6R, noile modele respectă standardele Etapei IV, având un sistem DEF care a fost perfecționat de inginerii John Deere.

În fruntea clasamentului

  • 6250R cu putere nominală de 250 cp (putere maximă 300 cp cu IPM)
  • Densitate de putere remarcabilă
  • 5 modele cu șasiu mare între 175 și 250 cp (putere maximă între 223 și 300 cp cu IPM)
  • Respectă standardele Etapei IV cu sistem DEF

O creștere substanțială a performanței

Tractoarele mari din Seria 6R sunt acționate de renumitul nostru motor de 6,8 l PowerTech PVS sau de motorul îmbunătățit PowerTech PSS cu turbosuflante în serie, revizuite acum pentru o putere și mai mare, dar cu un consum mai mic de combustibil și care respectă standardele de emisii ale exigentei Etape IV, pentru care inginerii John Deere au dezvoltat un nou sistem SCR.

Motorul îmbunătățit PowerTech PSS de 6,8 l oferă componente noi și avansate, inclusiv chiulasa răcită care asigură un management superior al căldurii și pistoane din oțel ranforsat, care oferă o densitate excepțională a puterii menținând în același timp durata mare de viață a motorului.

Transmisii premium pentru tractoare premium

Performanța îbunătățită și capabilitățile impresionante ale Seriei 6R beneficiază de avantajele transmisiilor îmbunătățite vârf de gamă, AutoPowr și DirectDrive.

Ușurința de operare și puterea acestora completează puterea și cuplul tractoarelor mai puternice din Seria 6R cu o eficiență extraordinară a consumului de combustibil, asigurând niveluri de confort la operare nemaipomenit de înalte. Sistemele de transmisie John Deere PowrQuad Plus și AutoQuad Plus sunt de asemenea disponibile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tractoare John Deere Seria 6R”