khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereAgriculturăTractoareTractoare John Deere Seria 7R

Tractoare John Deere Seria 7R

”Totul a început cu dumneavoastră și cu atenția pentru detalii”

Puternice. Eficiente. Silențioase.
Performanță uluitoare, cea mai bună cabină din clasa sa, confort optim, costuri reduse și durată maximă de funcționare. Acestea sunt lucrurile care contează cel mai mult în opinia dvs. Și toate acestea sunt încorporate în cea mai recentă versiune a tractoarelor John Deere Seria 7R.

Descriere

Forță pentru a face și mai mult
Densitatea mare de forță alături de un număr mare de cai putere(până la 373 CP max cu IPM) vă oferă productivitate și eficiență. De asemenea, numeroasele opțiuni pentru sistemele de prindere și priza de putere fac tractoarele Seria 7R să fie extrem de verstile.

Un nou prag atins în ceea ce privește transferul de putere și eficiența
Performanța excepțională începe cu un motor excepțional, iar pentru a construi un motor excepțional este nevoie de o strategie de proiectare clară. Motoarele John Deere 7R de 6.8 l și 9.0 l au fost proiectate și dezvoltate pentru a asigura un cuplu mai mare și o agilitate mai bună prin tehnologia cu doua turbo, legate în serie, îndeplinind în același timp standardele Etapei IV.

Motoarele 6.8 l PVS și PSS
Noul motor de 6.8 l vă oferă aceeași performanță (cai putere și cuplu) ca și tractoarele anterioare din Seria 7, dar mai economic, asigurând economie de combustibil la viteza nominală a motorului și mai ales la încărcare parțială. Un nou design al chiulasei pentru o răcire mai bună precum, pistoane din oțel și o elemente pentru turbocomplesor din titan asigură o durată de viață mai îndelungată.

Puterea de a alege
Tractoarele din Seria 7R oferă o gamă largă de opțiuni de transmisii pentru a vă ajuta să faceți față provocărilor activității dvs.: Transmisia infinit variabilă AutoPowr, transmisia e23 PowerShift cu Efficiency Manager.

Confort
Cu Seria 7R beneficiați de cea mai silențioasă cabină de pe piață și vă garantează o deplasare lină pe drum și pe teren accidentat cu una dintre cele mai avansate suspensii pentru întregul vehicul (TLS pe puntea frontală combinată cu ActiveSeat sau suspensie hidraulică pentru cabină HCS).
Spațiu și vizibilitate, materiale de calitate și finisajele creează un mediu de lucru perfect. Cu pachetul de tapițerie din piele, frigiderul și pachetul de sunet cu sub-woofer, operatorii dvs. se vor simți ca acasă. Comenzile intuitive și CommandCenter Geneația 4 cu ecran tactil creează o experiență high-tech care vă inspiră și mai mult, oferindu-vă o suprafață de tip wipe și selectare, exact ca cea a smartphone-ului dvs. Aceste caracteristici fac ca toate tractoarele Seria 7R să fie ușor de operat, chiar și pentru operatorii noi sau fără experiență.
Stăpânirea puterii tractoarelor din seria 7R este simplă, graţie noului joystick CommandPRO şi celor 11 butoane reconfigurabile ale acestuia. Reprezintă cea mai evoluată interfaţă cu şoferul, pentru a face fiecare zi chiar şi mai confortabilă şi productivă.

Îl cităm pe nenea Michael Muller:    ”CABINA COMFORT„ESTE CORECT SĂ SPUNEM CĂ ACEASTĂ CABINĂ ESTE CEA MAI COMPLEXĂ ȘI AVANSATĂ TEHNOLOGIC – DAR UŞOR DE OPERAT ŞI CU DOTĂRI DE DIVERTISMENT – CABINĂ DE TRACTOR CONSTRUITĂ VREODATĂ.”   M I C H A E L   M Ü L L E R

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tractoare John Deere Seria 7R”