khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereAgriculturăTractoareTractoare John Deere Seria 8R-8RT

Tractoare John Deere Seria 8R-8RT

MOTIVAȚI DE DORINȚA DE MAI MULT.

Performanță uluitoare, una dintre cele mai bune cabine din clasa sa, confort optim, costuri de funcționare reduse și timp maxim de funcționare. Acestea sunt lucrurile care contează cel mai mult în opinia dvs. Iar ele sunt încorporate în cea mai recentă versiune a tractoarelor John Deere Seriile 8R și 8RT.

Descriere

MOTIVAȚI DE DORINȚA DE MAI MULT: PERFORMANȚA

Toate tractoarele Seria 8R oferă o performanță excepțională a puterii de tracțiune, astfel încât să puteți acoperi mai multe hectare într-un timp mai scurt și o forță foarte mare la priza de putere, cu un consum redus de combustibil. Puterea livrată la bara de tracțiune, performanța hidraulică și capacitatea de ridicare vă permit să manipulați utilaje grele și să descărcați chiar și cele mai mari remorci, mai rapid ca niciodată.

Noul concept de design care stă la baza motoarelor John Deere 8R de 9.0 l oferă un cuplu mai mare, o agilitate mai bună datorită tehnologiei turbo în serie, îndeplinind în același timp standardele de emisii ale Etapei V. Pneurile de 2.15 m asigură o tracțiune excelentă și un transfer mai bun de putere cu o distribuție perfectă a greutății de 55:45. De asemenea, la cerere, sunt disponibile numeroase opțiuni de balastare. Direcția automată AutoTrac, disponibilă cu un nivel de acuratețe de +/- 2.5 cm pe toate modelele, reduce stresul operatorului și consumul de combustibil pentru niveluri mai mari de productivitate.

Un cuplu mai mare, o eficiență mai mare a fluidelor

Motoarele John Deere PowerTech PSS de 9.0 l cu turbocompresor îndeplinesc ultimele reglementări privind emisiile ale Etapei IV având integrat un sistem de control al emisiilor și reducând costurile de funcționare și crescând în același timp performanța.

Ușor de operat pentru orice nivel de experiență

Vă oferim posibilitatea de a alege transmisia potrivită pentru nevoile dvs.: transmisia e23 este proiectată pentru a oferi un maxim de eficiență pentru a lucra terenurile agricole. Puteți alege între cutia de viteze Full PowerShift (16/5) sau funcționalitatea intuitivă a transmisiei infinit variabile AutoPowr.

Confort

Cu tractoarele Seria 8R/8RT veți avea cea mai silențioasă cabină de pe piață. Vi se garantează un maxim de siguranță și de confort pe șosea și pe câmp, datorită celor mai avansate soluții de suspensie pentru întregul vehicul (suspensia punții frontale cu conexiune independentă combinată cu suspensia ActiveSeat sau cu suspensia hidraulică pentru cabină HLS; suspensia pe pernă de aer pentru 8RT). În plus față de toate acestea, direcția Active Command Steering asigură o productivitate mai bună și un confort și mai mare la deplasare!

Performanţă hidraulică impresionantă

Sistemul hidraulic al Seriei 8R/8RT vă oferă exact forța de care aveți nevoie, chiar în momentul în care aveți nevoie de ea. Până la șase valve de control selectiv spate și până la două SCV față și o capacitate de 321 l/min acționează chiar și cele mai mari utilaje la o turație redusă cu un consum economic de combustibil (227 l/min la 1.500 rpm). Sistemul hidraulic este ușor de gestionat cu ajutorul comenzilor intuitive de pe ecran și poate fi operat prin intermediul consolei cu manete sau opțional printr-un joystick. Capacitatea de evacuare este de 40 l standard, și de 90 l cu rezervorul auxiliar opțional.

Tracțiune mai mare în condiții extreme

Tractoarele cu șenile John Deere Seria 8RT vă oferă o gamă largă de viteze de operare cu transmisia AutoPowr sau e23, asigurând o performanță constantă la cele mai mici viteze din treaptă. Este disponibilă o gamă largă de dimensiuni de șenile în funcție de nevoile aplicațiilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tractoare John Deere Seria 8R-8RT”