khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereAgriculturăTractoareTractoare John Deere Seria 9R-9RT

Tractoare John Deere Seria 9R-9RT

Tractoarele Seria 9R/9RT: vă duc în locuri la care nici nu aţi visat

Agricultura modernă pe scară largă necesită putere foarte mare, aplicată inteligent. Combinate cu o atitudine constructivă, aceste noi tractoare John Deere Seria 9R şi 9RT vă depăşesc aşteptările!

Descriere

Tractoarele Seria 9R/9RT: vă duc în locuri la care nici nu aţi visat

Agricultura modernă pe scară largă necesită putere foarte mare, aplicată inteligent. Combinate cu o atitudine constructivă, aceste noi tractoare John Deere Seria 9R şi 9RT vă depăşesc aşteptările!

Motoarele puternice conforme cu Etapa IV, oferind o putere maximă de 670 CP, împreună cu noua transmisie e18 cu Efficiency Manager, oferă o mai mare eficienţă de utilizare a combustibilului şi versatilitate.

Motorul PowerTech PSS de 13,5 l dezvoltă 572 CP la 1900 rpm. Puteţi obţine chiar şi mai multă putere cu motorul Cummins QSX de 15 l (9570R şi 9620R) care dezvoltă până la 670 CP la 1900 rpm.

Tractați cu ușurință implemente grele

Tractoarele John Deere din Seriile 9R şi 9RT oferă transmisia e18 cu Efficiency Manager: 18 viteze de mers înainte şi 6 de mers înapoi şi posibilitatea de a alege între modurile complet auto , personalizat şi manual. Putere livrată cu uşurinţă şi precizie.

Transmisia e18 poate schimba automat treptele de viteză pentru a menţine turaţia motorului şi viteza la sol, scutind operatorul de schimbarea treptelor în timpul modificărilor semnificative ale sarcinii pe câmp şi la transport. Această caracteristică de mărire a performanţei se găseşte exclusiv la tractoarele John Deere. Operatorul setează viteza maximă, iar transmisia va schimba treapta de viteză în funcţie de sarcină pentru a atinge viteza setată la o turaţie minimă a motorului.

Aspect remarcabil, mai mult spațiu

Cabina CommandView III reproiectată vă oferă mai mult spaţiu şi vizibilitate sporită, iar comenzile ergonomice ale

CommandARM 4200 (8.4”) sau ecranele tactile CommandCenter 4600 (10”) vă oferă control total. Sistemul de pivotare a scaunului cu 45 de grade şi mai multe alte opţiuni asigură cel mai bun confort al operatorului întâlnit vreodată într-un tractor din seria 9R/9RT.

Perfecţionismul nu este doar o abilitate, este o atitudine

Tractoarele John Deere din Seriile 9R şi 9RT simplifică livrarea puterii potrivite pentru orice aplicaţie. Acestea oferă până la opt supape de control selectiv (SCV-uri) şi un debit de până la 435 l/min pentru deplasarea chiar şi a celor mai mari utilaje de semănat şi plantat la turaţie redusă.

Sistemul hidraulic este uşor de gestionat cu ajutorul comenzilor intuitive de pe ecran şi poate fi operat prin intermediul consolei cu manete sau opţional printr-un joystick. Tehnologia simplă este cheia acestei puteri, flexibilităţi şi fiabiliţi: mai puţine piese, mai puţine conexiuni şi conducte hidraulice mai scurte decât la alte tractoare.

Tractoarele cu șenile Seria 9RT:

Fac un teren extrem să pară un teren obişnuit

Având un nivel maxim de putere transferată în sol, Seria 9RT vă oferă cel mai mare transfer către şenile pe un tractor. Transmisia e18 cu Efficiency Manager asigură performanţe constante mai mult timp şi o economie de combustibil mai mare decât la orice alt tractor pe şenile, la viteze de lucru între 2,9 şi 32 km/h. Noile şenile 4500 şi 6500 au fost concepute pentru durabilitate sporită. Rezistenţa sporită la străpungere, performanţe sporite de suport al sarcinii şi o geometrie redefinită pentru bosajele de ghidare oferă o rezistenţă sporită la încărcare laterală.

La şenilele 6500 puteţi obţine un cauciuc mai rezistent la străpungere şi pliuri exclusiv pentru rigidizarea carcasei. Toate aceste îmbunătăţiri fac şenilele Durabuilt din seria 4500 şi 6500 mai robuste şi mai durabile. Mulţumită sistemului de suspensie AirCushion vă veţi bucura de o deplasare şi mai confortabilă.

Comunicarea reprezintă elementul central al fiecărei relaţii de succes

Telematica avansată şi agricultura de precizie vă permit consolidarea funcţiilor tractorului şi ale utilajului pe un singur ecran. Puteţi monitoriza de la distanţă o varietate de date privind productivitatea, performanţele şi poziţionarea tractorului. Cu ajutorul acestor date veţi putea îmbunătăţi productivitatea maşinii şi operatorului.

Toate datele şi aplicaţiile dumneavoastră sunt memorate în mod convenabil într-un singur loc, la MyJohnDeere.com.

Service-ul şi asistenţa sunt numai la un clic distanţă

Cu permisiunea dvs. dealerul local vă poate monitoriza şi administra mentenanţa utilajului dumneavoastră. Cu ajutorul accesului la afișaj de la distanţă (John Deere RDA), dumneavoastră sau dealerul puteţi asista de asemenea conducătorul la operarea şi setarea maşinii. RDA este un instrument puternic pentru instruirea operatorului şi pentru transmiterea în direct a datelor de la afișajul GreenStar 4640.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tractoare John Deere Seria 9R-9RT”