khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereAgriculturăTractoareTractoare John Deere Seria 9RX

Tractoare John Deere Seria 9RX

Este timpul să descoperiți adevărata putere!

• Un tractor revoluționar construit pentru tracțiune și cu o lățime totală de doar 3 m (cu șenile de 762 mm).
• Conceput cu 4 șenile pentru o amprentă la sol ce transferă mai multă putere decât un tractor cu 2 șenile sau cu roți duale.
• Un tractor inteligent ce vă oferă toate avantajele posibile în câmp

Descriere

Mai multă Putere. Mai multă Performanță.

Cu o putere maximă a motorului de 670 CP, o transmisie electronică cu  18 viteze și 4 șenile ce oferă o tracțiune remarcabilă, tractoarele 9RX transferă mai multă purere la sol ca niciodată. Este partenerul perfect pentru tractarea celor mai grele atașamente și pentru a ușura aplicațiile cum ar fi cultivarea, aratul și plantarea.

Puterea de care aveți nevoie
Motorul de 13.5 L PowerTech PSX este dotat cu două turbine iar motorul de 15 L Cummins OSX este dotat cu o turbină cu geometrie variabilă (VGT). Ambele opțiuni oferă o densitate de putere, cuplu și un răspuns la tranzienți excelente.

Consum eficient de combustibil în orice teren
Tractoarele 9RX sunt echipate cu aceeași transmisie revoluționară e18 PowerShift cu 18 viteze înainte și 6 viteze înapoi, la fel ca și tractoarele din Seria 9R și 9RT. Transmisia e18 poate schimba vitezele în mod automat pentru a menține o viteză a motorului constantă și pentru a elimina nevoia operatorului de a schimba vitezele în timpul variațiilor de încărcare. Operatorul setează viteza maximă iar transmisia va schimba vitezele în funcție de sarcină, pentru a atinge viteza dorită la un număr minim de rotații ale motorului.

Confort maxim.
Nu am facut compromisuri în ceea ce privește confortul. Vă veți bucura de o călătorie mai lină datorită cabinei pe 4 montanți, cu o cursă de 100 mm în jos și 500 mm în sus. În plus, șenilele cu o amprentă la sol mare absorb șocurile, eliminând oboseala în timpul operării.

Performanță hidrauică
Seria 9RX este dotată cu cel mai mare flux hidraulic de pe piață – un debit impresionant de 435 L/min. Veți obține puterea hidraulică de care aveți nevoie la o turație redusă a motorului, îmbunătățind performanțele și consumul de combustibil. Seria 9RX vă oferă până la 8 valve electrohidarulice de control selectiv (SCV) ce pot fi controlate prin intermediul CommandCenter.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tractoare John Deere Seria 9RX”