khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereUtilaje de Erbicidat Tractate Seria M700/M700I

Utilaje de Erbicidat Tractate Seria M700/M700I

Ce aşteptaţi de la un utilaj de erbicidat tractat?

În zilele noastre, valoarea substanţelor chimice reprezintă până la 60 de procente din bugetul dumneavoastră total de erbicidare. Aşa că e firesc să doriţi ca fiecare picătură să conteze. John Deere vă poate ajuta – cu utilaje de erbicidat fiabile şi durabile ce folosesc tehnologie de pulverizare avansată pentru a vă îmbunătăţi productivitatea, minimaliza pierderile şi reduce costurile.

Seria noastră 700 de utilaje de erbicidat tractate este ideală pentru operaţiuni de mărime medie. Acestea sunt compacte, robuste şi de încredere. Şi datorită designului cu linie joasă a rezervorului şi centrului jos de greutate, acestea sunt foarte stabile pe teren dificil, chiar şi atunci când sunt pline.

Seria noastră 700i de utilaje de erbicidat tractate este ideală pentru operaţiuni mari mixte şi arabile. Folosind tehnologia avansată ISOBUS şi sistemul i-Solutions John Deere integrate, acestea vă ajută să pulverizaţi mai precis şi mai economic ca niciodată.

Descriere

Şase modele

Cu lăţimi ale braţului de pulverizare de 18 – 28 metri (pliabil dublu sau triplu) şi o gamă de rezervoare cu capacitate de 2400, 3200 şi 4000 l, veţi găsi cu siguranţă un model în seria 700 care să corespundă cerinţelor dumneavoastră. Toate trei modelele au câte două versiuni: una cu sistemul i-Solutions integrat, şi cealaltă fără.

Fabricat de John Deere – fabricat să dureze

Toate utilajele de erbicidat tractate John Deere din seria 700/700i sunt prevăzute cu un şasiu robust, bine echilibrat şi suspensie axială cu legătură dublă (opţional) pentru performanţă de lungă durată şi mai puţină tensiune asupra materialului, atât pe teren cât şi pe drumuri.

Designul rezervorului cu linie joasă şi mecanisnul de reglare a înălţimii paralelipipedic cu bara în Z transferă mai multă greutate tractoru­lui. Aceasta înseamnă o mai bună distribuire a greutăţii, urmărirea perfectă a cărărilor tehnologice – şi o compactare mai mică a so­lului. Centru jos de greutate menţine stabil utilajul dumneavoastră de erbicidat chiar şi pe pante, şi de asemenea vă permite să faceţi întoarceri de capăt mai rapid.

Cadrul puternic şi rezistent reprezintă suportul perfect pentru rezervoare cu capacităţi mari de până la 4,000 de litri.

Braţe de pulverizare pentru toate sezoanele

Braţele de pulverizare John Deere sunt cele mai stabile din industrie, fapt certificat de mai multe ori de diferite institute de cercetare renumite.

Mecanismul de reglare a înălţimii paralelipipedic cu bară în Z şi siste­mul de pendul sofisticat permite pulverizarea precisă pe orice teren şi cultură. Alegeţi unul dintre cele două tipuri de braţe de pulverizare disponibile:

  • Braţe de pulverizare duble piabile de 18 – 28 m, cu lăţime redusă de transport de 2,55 m.
  • Braţe de pulverizare triple pliabile de 24 – 28 m cu o lăţime de transport de 3,0 m, dar în acelaşi timp cu o înălţime de transport redusă.

Toate braţele noastre de pulverizare include linii de pulverizare şi fitinguri de inox, pentru a asigura o durată mare de viaţă fără pro­bleme de performanţă. Chiar şi după ani de utilizare acestea nu se degradează – datorită utilizării de lagăre cu bilă ce se pot înlocui de la punctele pivot. Cuplajele de la vârfurile de pulverizare pot fi pliate pentru a preveni deteriorarea acestora.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Utilaje de Erbicidat Tractate Seria M700/M700I”