khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereUtilaje de erbicidat tractate Seria M900/M900I

Utilaje de erbicidat tractate Seria M900/M900I

Înaltă performanță, timp maxim de funcționare și cele mai reduse costuri de operare– aceste beneficii ar trebui să le cereți de la noile mașini de erbicidat și exact aceste beneficii puteți obține de la noua mașină de erbicidat Seria M900/M900i.

Nivelurile de performanţă sunt ridicate, datorită preciziei de pulverizare şi uşurinţei generale de funcţionare. Seria M900/M900i are componente similare cu seria R900i, calitatea dovedită, timpul de funcționare și fiabilitatea sunt garantate. De asemenea, eficiența integrată menține costurile de funcționare la minim și puteți solicita dotări speciale pentru M900/M900i pentru a vă asigura că aceasta este mașina de erbicidat ideală pentru operațiunile dvs.

Indiferent ce cultivaţi, puteți să vă configuraţi maşina de erbicidat ideală în cel mai rentabil mod; având caracteristicile perfecte pentru lucrările dumneavoastră. Nici mai mult nici mai puțin decât vă este necesar și fără costuri suplimentare pentru o tehnologie de prisos. Aceasta este filozofia care stă la baza mașinii de erbicidat tractate M900/M900i.

Descriere

Rafinament deosebit: simplitate. Cât de simplu? Este alegerea dvs.

Nimeni nu știe mai bine decât dvs. care este gradul de complexitate de care aveți nevoie. De aceea am creat maşinile de erbicidat tractate din Seria M900/M900i.

Prin confi gurarea specifi caţiei care se potriveşte cel mai bine lucrărilor dumneavoastră, puteţi fi siguri de faptul că nu investiţi într-o tehnologie sofisticată și inutilă dvs. Dar aveţi întotdeauna avantajul de a folosi acelaşi şasiu, bazin şi alte componente de o calitate superioară dovedită ale maşinilor de erbicidat din seria R900i.

– Soluţiile inteligente avansate aduc precizie şi reduc costurile de producție

– Conexiune electrică 12 volți sau priză ISOBUS de la tractor

– SectionControl Ready – control automat prin închidere automată a secțiunilor prin GPS

– Senzori de înalțime BoomTrac (echilibrarea și control automat al înălțimii rampei)

– Priză de putere sau acționare cu pompă hidraulică

– Sistem de duze TwinSelect (opțional pentru M900i)

– Umplere și diluare manuală sau automată

– Stabilitate şi longevitate fără egal a rampei, până la 40 de metri

– Lumini de lucru pentru o productivitate crescută pe timpul nopţii, lumini

LED pentru versiuni controlate prin ISOBUS

– Capacitatea pompei 2 x 280 l/min, 250 l/min la rampă

– Rezervor de apă curată pentru clătire de 620 l

– Calitate și service John Deere

TOATĂ CAPACITATEA DE CARE AVEȚI NEVOIE

Având la dispoziție trei dimensiuni de bazin (volume nominale de 4400 l, 5200 l şi 6200 l), este extrem de simplu să identifi cați modelul M900/M900i potrivit pentru lucrările dvs. Ambele sunt construite la aceleaşi standarde precise.

Bazinele realizate din polietilenă asigură rezistentă şi durabilitate, acestea sunt concepute pentru mulţi ani de folosire fără probleme. Forma uniformă şi rotunjită permite o barbotare perfectă menținând curat bazinul în interior și exterior.

Scurgerea din partea inferioară cu pantă mare reduce volumul de reziduuri şi simplifi că golirea – chiar şi pe terenuri înclinate. Nu există praguri sau colţuri pentru întreruperea curgerii, agitării sau amestecului soluţiei, iar afi şarea digitală – standard cu umplere automată – şi indicarea nivelului de lichid de uscare sunt standard.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Utilaje de erbicidat tractate Seria M900/M900I”