Webinar – Precision Ag

HomeWebinar – Precision Ag

Completeza formularul si inregistreaza-te pentru webinariile Agriculturii de Precizie

Webinar – Precision Ag

Aflați cât de ușor este să obțineți mai mult de la utilajele dumneavoastră și de la platforma Operations Center.
Economisiţi timp, gestionați utilajele, luați decizii mai inteligente, partajați informațiile, primiți suport proactiv și asistență de la distanță. Toate intr-unul!
Aflați toate aceastea participând la webinariile organizate de specialiștii IPSO Agricultură

Program Webinar

Aflati pasii prin care va puteti actualiza in mod autonom baza de date din platforma Operations Center. Puneti-va la punct lista de inputuri folosite in camp, create-va propriile retete pentru tractamentele culturilor dumneavoastra si actualizati-va parcelele in platforma cu doar cateva click-uri.

Odata indepliniti pasii anteriori, crearea asolamentului este doar la un click distanta.

Finalul campaniei pentru plantele paioase  se apropie cu pasi mari, insa cel mai bine este sa ramanem cat mai informati in urma recoltarii culturilor. Combinele inteligente John Deere(dotate cu cantar si umidometru) va ajuta sa generate hartile de randament, umiditate si elevatie in urma carora puteti lua decizii prompte si corespunzatoare.

Fiecare lucrare in camp are importanta ei, insa din punct de vedere al inputurilor utilizate, toate inputurile folosite in camp trebuie sa se regaseasca in bonurile de consum. Cu ajutorul display-urilor inteligente GreenStar, consumul de inputuri se inregistreaza in mod automat inclusiv pentru tratamentele aplicate in camp, iar munca de birou devine floare la ureche. Va asteptam la acesta editie a webinarului pentru a afla cum puteti crea reteta unui tratament si cum puteti exporta date cu privire la consumurile din camp.

Roadele campaniei pentru culturile plantelor prasitoare sunt gata de recoltat, iar pentru a pune in valoare combinele John Deere, ne dorim sa profitam de toate informatiile pe care acestea ni le pot pune la dispozitie. Vom discuta despre cum putem genera harti de productivitate si cum putem avea la indemana o privire de ansamblu asupra tuturor parcelelor din punct de vedere al randamentului in functie de fiecare cultura si fiecare hibrid in parte.

Nu exista moment mai bun pentru reimprospatarea cunostintelor si punerea lor in practica in ferma, decat inceputul de campanie. Fiti alaturi de noi si aflati cum puteti inregistra corect lucrarile de semanat, ce date puteti extrage in urma efectuarii lucrarilor in camp si cum va pot fi acestea de folos pana la finalul campaniei.

Alaturi de noi il avem la acest webinar pe Dl Tudor DATCU, inginerul fermei UNIGRAINS din Constanta, care ne impartaseste o buna parte din experienta sa cu sistemele inteligente John Deere si modul de lucru si nu in ultimul rand cat de usoara i-a fost implementarea functiilor in ferma.

Cu ajutorul documentatiei din display-urile inteligente GreenStar putem sa cunoastem atat in timp real, cat si ulterior fertilizarii dozelor aplicate la hectar, cantitatile totale utilizate pe fiecare parcela in parte, cat si suprafata fetilizata in functie de fiecare produs. In aceasta prezentare vom aduce in prim plan modul de lucru cu display-urile inteligente GreenStar pe parcursul intregii perioade de fertilizat.

Perioada lucrarilor in camp se apropie de final pentru anul in curs, insa lucrul in ferma nu presupune doar munca fizica din camp. Toate lucrarile pe care dumneavoastra le-ati efectuat in camp va vor ajuta sa extrageti rapoarte cu privire la utilizarea tuturor inputurilor in camp: doze, cantitati totale, suprafete, iar pentru partea de recoltare putem vedea productia fiecarei culturi in parte si chiar pe fiecare soi.
Alaturi noi il avem la aceasta editie a webinarului pe Dl Valentin GHIMPETEANU, administrator al fermei GIROM din judetul Giurgiu. Acesta ne va povesti cum lucreaza inca de ani buni cu tehnologia John Deere si de asemenea cum si de ce ii este usurata munca folosind conectivitatea si platforma John Deere.

Avand toate datele inregistrate de-a lungul anului, modul in care le intepretam si in care reactionam in camp va face diferenta in ferma dumneavoastra. Trageti concluziile finalului de an in baza documentatiei inregistrate.

Invatati sa analizati documentatia si sa create harti de prescriptie in baza hartilor de recoltare sau chiar sa modificati o prescriptie deja existenta dupa bunul plac.

Webinar – Precision Ag