khun-logo

PRODUSE

Cisterne TCI

Cisterne de împrăștiat dejecții lichide TCI

Compania PICHON proiectează, fabrică şi comercializează o gamă completă de cisterne pentru împrăștiat dejecții lichide, cu capacități de la 3050 litri la 30 000 litri, incluzând autoîncărcătoare, sisteme de stropire şi injectoare.

Fiecare cisternă este personalizată în funcţie de cerinţele clientului şi de condiţiile concrete de exploatare ale acesteia. Rezervoarele nu sunt fixate pe șasiuri independente, ci sunt sudate pe toată lungimea lor direct pe șasiu. Acestea au o stabilitate excelentă datorită centrului de gravitate jos.

PICHON oferă rezervoare cu grosimi de la 4 la 8 mm, fabricate din oțel de înaltă calitate și galvanizate, atât în exterior cât și în interior.

 

Categorii: ,

Descriere

Soluții de pompare

Braţul de pompare BP2, poziţionat într-un con, reprezintă soluţia ideală pentru umplerea cisternelor de împrăștiat dejecții lichide cu acces dificil, fără a părăsi cabina tractorului. Simplu de utilizat şi cu operaţiuni de întreţinere reduse, BP2 necesită un singur distribuitor cu sertar cilindric cu dublă acţiune datorită unităţii secvenţiale. Braţul este disponibil în versiunea cu diametrul de 150 şi 200 mm, cu sau fără accelerator de umplere.

Braţul de pompare plonjor este destinat pompării direct în fose îngropate sau semi-îngropate. Având diametrul standard de 200 mm şi o structură ranforsată, acest model poate fi prevăzut cu un accelerator de umplere imersat sau articulat. Ca opţiune suplimentară, rotirea hidraulică a braţului facilitează pomparea în fosele tip geomembrană.

Braţul de pompare turelă este cel mai versatil braţ disponibil. Se poate utiliza în cele mai diverse condiţii de umplere: fose îngropate, supraterane sau cu un con de umplere. Având diametrul standard de 200 mm şi două articulaţii, poate fi prevăzut cu un accelerator de umplere imersat sau articulat. Acest braţ robust este susţinut de o coloană internă profund încastrată în cisternă, care asigură un unghi de rotaţie de 270°. Alternative posibile: golire prin braţ, cu o a treia articulaţie.

Conul de umplere superior permite utilizatorului să realizeze umplerea cisternei prin partea superioară a acesteia, cu ajutorul unei pompe independente. Sunt disponibile conuri de umplere hidraulice cu diametrul de 250 mm sau manuale cu diametrul de 400 mm sau 600 mm.

Pomparea se poate realizade asemenea, manual, printr-o supapă cu sistem de prindere rapidă, poziţionată lateral sau pe uşa dinspate a cisternei.

Soluții de împrăștiere

Bara de împrăştiere a îngrăşămintelor PICHON, cu structură complet galvanizată, este montată pe un dispozitiv de prindere hidraulic prevăzut în partea din spate a cisternei. Poate fi de mai multe tipuri: bară cu duze duble, bară cu duze multiple sau bară cu picurător, poate avea lăţimi de lucru cuprinse între 9 şi 28 m şi diverse opţiuni.

Injectoarele sunt disponibile în 5 versiuni: injector EL7 cu discuri cu diametrul de 640 mm, injector EL8 cu patine, injector EL61 cu dinţi (Vibroflex sau pătrat) şi injector EL63 cu discuri pentru mirişte. Alegerea unui model se face în funcţie de tipul de sol pe care vor fi împrăştiate îngrăşămintele lichide (consultaţi tabelul).

Împrăştierea îngrăşămintelor cu tunul pulverizator este deosebit de utilă pe teren deluros, unde solul nu poate fi atins.

PICHON propune, de asemenea, o gamă variată de duze de împrăştiere a îngrăşămintelor: conice, la nivel cu solul, inversate, oscilante sau cu jet vertical. De asemenea, se pot configura brațe de împrăștiere cu 2 duze ( lățime de lucru 12-15 m) sau brațe cu mai multe duze cu lățimi de lucru între 12 și 24 m 3.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cisterne TCI”