khun-logo

Terraland DO

  • Opţiune de formare de coame (kit Ridge-Till) pentru lucrul în condiții de umezeală pe timp de iarnă şi protecţia la eroziune.
  • Prelucrare excelentă a solului printr-o singură trecere, cu discuri de 690 × 6 mm şi organe active de scarificator ce lucrează până la o adâncime de 45 cm.
  • Flux eficient al solului prelucrat datorită sistemului Twin-Disc, atașarea a două discuri pe un braț (1 braţ – 2 discuri).
  • Opţiunea reglării unghiului de lucru al organelor active pentru diferite tipuri de lucrări (smart angle)

Descriere

TERRALAND DO este un utilaj combinat robust (discuri şi organe active de scarificator) care poate tăia şi prelucra o cantitate mare de resturi vegetale printr-o singură trecere (discuri de 690 mm).

Acestea sunt amestecate integral în profilul solului până la adâncimea maximă de 45 cm (două rânduri de organe active de scarificator cu unghi ajustabil).

Accesoriile includ sistemul Ridge-Till care vă ajută să creaţi coame înainte de venirea iernii pentru a îmbunătăţi conservarea umidității.

Vara puteţi folosi tăvălugul greu din oţel (Cutpack), care închide capilaritatea solului pentru a preveni evaporarea umidității. Utilajul poate fi folosit şi cu buncărul de fertilizare Ferti-Box pentru coame (37,5 sau 75 cm) sau pe lățimea de lucru.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Terraland DO”