khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEZurnPlatforma pentru recoltarePlatforma pentru recoltare directă „PROFI CUT”

Platforma pentru recoltare directă „PROFI CUT”

Platforma pentru recoltare directă „Profi Cut”: performanțe maxime la recoltare

Pentru recoltarea performantă a furajelor și a culturilor perene, platforma de recoltare directă de tip „Profi-Cut” aduce numeroase avantaje când este asociată cu o mașină de însilozat.
Recoltarea plantelor se face „direct”: tăierea, presarea și tocarea sunt efectuate într-o singură fază. Nu mai sunt necesare mai multe treceri și reduceți riscurile datorate condițiilor meteo, în timp ce furajul va ramâne mult mai curat. Veți produce astfel un siloz de cea mai bună calitate!

 

Descriere

Avantaje:

  • Viteza de lucru este ridicată, până la 15 km/h, datorită în principal barei de tăiere de la KUHN; o tăiere curată și înălțimea miriștii redusă chiar dacă cultura este cazută.
  • Materialul recoltat este transmis direct către melcul de alimentare cu diametrul generos de 660 mm și foarte stabil, care va garanta un transport continuu către rulourile de precomprimare și rotorul de tocare.
  • Pentru un debit optimal al materialului recoltat, melcul de alimentare este instalat în poziție „flotantă” putând devia în cazul apariției unei cantități mai mari de material, protejând astfel transmisia.
  • Antrenarea platformei de tăiere se realizează cu un arbore articulat cu lungimea egală cu cea a platformei de tăiere.
  • Un șasiu suspendat asociat cu patru patine mari, asigură o adaptare perfectă a platformei la iregularitățile terenului.
  • Platforma pentru recoltare directă tip „Profi Cut” este soluția recomandată de către John Deere pentru recoltarea directă a biomasei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Platforma pentru recoltare directă „PROFI CUT””