khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEManitouÎncărcătoare telescopiceMLT 625 75 H Premium Cap.max. 2.5T – H.max. 5.9m

MLT 625 75 H Premium Cap.max. 2.5T – H.max. 5.9m

Cap. max. H. max.
2.5 T 5.9 m

Descriere

Încărcătorul multifuncțional cu braț telescopic MANITOU MLT 625 75 H Premium
Încărcătorul telescopic pentru teren accidentat MLT 625 75 H Premium este alegerea ideală în căutarea performanţei. Având dimensiuni compacte, este o mașină potrivită pentru spaţiile greu accesibile, în special în sectorul zootehnic. Abilităţile sale impresionante vă permit să executaţi toate operaţiunile de manipulare în agricultură: transportul hranei pentru animale, activităţile de recoltare, încărcarea şi descărcarea produselor în vrac.
CARACTERISTICI UTILAJ
Cultivatorii de cereale, zootehniştii şi asociaţiile de agricultori vor aprecia calităţile acestei maşini. Mai mult decât o soluţie de manipulare, MANITOU vă oferă o maşină cu un design modern şi confort în utilizare: interiorul şi exteriorul au fost ingenios concepute pentru a vă satisface nevoile. Operatorul unei masini MLT 625 75 H Premium beneficiază de inovaţii cum ar fi:
Cabină inovatoare și silențioasă care include:
JSM (Joystick Switch & Move – permite utilizarea braţului telescopic, schimbarea sensului de mers, schimbarea treptei de viteză)
Cabină ROPS / FOPS cu grilaj care permite vizibilitate maximă
Scaun operator cu suspensie
Sistem de Ventilație și Aer Condiționat
ECS (Easy Connect System) – decomprimă linia hidraulică a accesoriilor, fără oprirea motorului, pentru a permite schimbarea simplă şi rapidă a accesoriilor hidraulica
În plus fiecare utilaj nou Manitou :
Este conectat pentru transmiterea de informații în timp real
Vine cu o garanție inclusă de 3 ani sau 3000 de ore
Poate fi localizat și monitorizat cu ajutorul aplicațiilor mobile EasyManager/ MyManitou
Dacă alegeţi produsele MANITOU, veţi beneficia de un încărcător telescopic cu o durată mare de viaţă şi veţi avea de câştigat atât din punct de vedere al confortului cât şi al productivităţii . Veţi beneficia, de asemenea, de pachetul de servicii oferit de IPSO Agricultură: service post vânzare, contracte de întreţinere şi service, reparaţii la faţa locului şi soluţii de finanţare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MLT 625 75 H Premium Cap.max. 2.5T – H.max. 5.9m”