khun-logo

Agricultură de precizie

HomeAgricultură de precizie

Produse

Echipamente de ultimă generație și funcții avansate la dispoziția ta.

CommandCenter 4200
IPSO Agricultura

Monitorul CommandCenter 4200 este disponibil instalat din fabrică pe tractoarele 6R, 7-210R și 7-230R și este capabil de documentație în prețul de bază. Fiind foarte accesibil și versatil, poți să adaugi și modifica cu ușurință caracteristici pe măsură ce se schimbă nevoile tale, acesta fiind capabil de funcții ISOBUS de agricultură de precizie, acces la monitor de la distanță și conexiune wireless. Activarea AutoTrac este necesară, permanentă și netransferabilă.

Pornește la lucru cu tehnologia Precision Ag și CommandCenter 4200.
CommandCenter 4200 poate fi livrat din fabrică cu ghidare AutoTrac, documentație și sincronizare date, astfel încât să poți face cu ușurință primii pași în călătoria ta către Agricultura de precizie.  Combină monitorul cu un receptor StarFire ™ și ești gata să începi lucrul cu ghidarea automată și crearea hărților care arată lucrările finalizate și trimiterea wireless a datelor către Operation Center. Dacă nu ai nevoie de ghidare automată, poți deduce activarea AutoTrac atunci când utilizezi utilajul. Dacă dorești să faci și mai mult, poți adăuga o activare Premium cu Section Control, pentru controlul precis al inputurilor în cultură.

De ce CommandCenter 4200 este monitorul potrivit.

Uneori, sunt lucrări la fermă care nu necesită utilizarea intensă a aplicațiilor de Precision Ag. În acest caz, CommandCenter 4200 este doar un instrument de monitorizare, însă 4200 oferă și posibilitatea de a rula funcții de bază Precision Ag, cum ar fi ghidarea AutoTrac ™, documentația, controlul secțiunilor și sincronizarea datelor.
Există două niveluri de activări care pot fi comandate pe 4200. Primul este activarea AutoTrac, permițând operatorilor să conducă în mod consecvent pe aceeași linie de ghidare. Al doilea este activarea Premium, ce permite aplicarea precisă și economică a inputurilor și transferul de date wireless.

Pentru a-ți spori eficiența, profită de următoarele caracteristici oferite de CommandCenter 4200 :

Manager dispunere afișaj : Creează cu ușurință pagini de lucru care să răspundă nevoilor tale și care sunt, de asemenea, disponibile simultan în timpul lucrului.

Monitorizare utilaj : Aplicația de monitorizare îți oferă date obținute în timp-real despre starea utilajului (paramentri de lucru, sarcina motor, viteza de rulare și temperatura)

Monitorizare lucru : Aplicația de monitorizare a lucrului afișează informații despre lucrarea pe care o efectuează utilajul. Ți se afișează date medii, totaluri și date de productivitate, cum ar fi suprafața lucrată, viteza medie de lucru și consumul de combustibil.

Capabilități video : Monitorul CommandCenter 4200 suportă o intrare video ce poate fi declanșată personalizat.

Perimetre : Poți să creezi manual perimetrele parcelelor sau să le imporți direct de pe alt monitor sau din John Deere Operation Center.

Mod display-dual : CommandCenter 4200 poate fi configurat pentru a funcționa cu următoarele monitoare John Deere conectate la priza corner-post : GreenStar 2 1800; GreenStar 2 2600; GreenStar 3 2630; Display Universal 4640; Display Universal 4240. NOTĂ: Aplicațiile utilajului vor rula întotdeauna pe CommandCenter.

Acces la monitor de la distanță (RDA) : Posibilitatea de a vizualiza de la distanță setările, performanța, randamentul, hectarele și alte informații ale echipamentului, ce sunt extrem de valoroase atunci când se gestionează sau se supraveghează o operațiune. Este imperativ ca echipamentele tale să funcționeze în mod productiv și să fii capabil să oferi asistență la distanță pentru a îmbunătăți calitatea și eficiența muncii, economisind astfel, timp si bani. RDA îți permite să obții ajutor cu setările utilajului sau să identifici o problemă și să primești asistență în parcurgerea pașilor necesari pentru rezolvarea ei.

Transfer de date wireless (WDT) : Cu WDT, poți trimite manual date de documentație către John Deere Operation Center cu vizualizare din birou.  Data Sync îți trimite automat datele de documentație de la utilaj în Operation Center la fiecare 30 de secunde, evitând necesitatea exportării manuale a datelor.

Trimiterea wireless a datelor te ajută să economisești timp și bani, crescând în același timp productivitatea. Transferă fișierele de configurare, prescripție și documentație în siguranță între birou, dispozitivele mobile și monitorul CommandCenter 4600/4200 sau Display-ul Universal 4640/4240, eliminând necesitatea transferului USB. Acest lucru îți mărește timpul de lucru și productivitatea, reduce riscul de pierdere a datelor și permite partajarea ușoară a datelor și luarea deciziilor în timp util.

Capabilităti complete AEF-ISOBUS : O activitate zilnică necesită un sistem plug-and-play între utilaje, implemente, monitoare și alte echipamente. Acesta este motivul pentru care în domenii precum agricultura și silvicultura, un standard universal, ISOBUS, este utilizat pentru comunicarea între echipamente. Toate monitoarele de Generatie 4 CommandCenter ™ și Display-uri Universale sunt compatibile AEF-ISOBUS.

Command Center 4600
IPSO Agricultura

Monitorul CommandCenter 4600 a fost conceput pentru a-ți oferi o experiență de utilizare completă, fiind posibilă vizualizarea simultană a mai multor pagini de rulare cu informații diverse, meniu de asistență, taste de comandă rapidă și funcții avansate de agricultură de precizie.

Cu acest monitor vei avea parte de o setare facilă a datelor de lucru, de operatori mai încrezători, datorită experienței plăcute de lucru, dată de interfață simplă și meniul personalizabil. Designul îmbunătățit al monitorului CommandCenter de Generatie 4 ajută, de asemenea, la o experiență optimă de operare și maximizează timpul de funcționare.
Pentru a spori eficiența, profită de următoarele caracteristici oferite de CommandCenter 4600 :

Manager dispunere afisaj : Creează cu ușurință pagini de lucru care să răspundă nevoilor tale și care sunt, de asemenea, disponibile simultan în timpul lucrului. Monitorizare utilaj : Aplicația de monitorizare îți oferă date obținute în timp-real despre starea utilajului (paramentri de lucru, sarcina motor, viteza de rulare și temperaturi).
Monitorizare lucru : Aplicația de monitorizare a lucrului afișează informații despre lucrarea pe care o efectuează utilajul. Se afișează date medii, totaluri și date de productivitate, cum ar fi suprafața lucrată, viteza medie de lucru și consumul de combustibil.

Capabilitati video : Monitorul CommandCenter 4600 suportă 4 intrări video.
Perimetre : Poți să creezi manual perimentrele parcelelor sau să le imporți direct de pe alt monitor sau din John Deere Operations Center.

Mod display-dual : CommandCenter 4600 poate fi configurat pentru a funcționa cu următoarele monitoare John Deere conectate la priza corner-post : GreenStar 2 1800; GreenStar 2 2600; GreenStar 3 2630; Display Universal 4640; Display Universal 4240.

NOTĂ: Aplicațiile utilajului vor rula întotdeanua pe CommandCenter.

Acces la monitor de la distanță (RDA) : Posibilitatea de a vizualiza de la distanță setările, performanța, randamentul, hectarele și alte informații ale echipamentului, ce sunt extrem de valoroase atunci când gestionezi sau supraveghezi o operațiune. Este imperativ ca echipamentele tale să funcționeze în mod productiv și să fii capabil să oferi asistență la distanță pentru a îmbunătăți calitatea și eficiența muncii, economisind astfel, timp si bani. RDA îți permite să obții ajutor cu setările utilajului sau să identifici o problemă și să primești asistență în parcurgerea pașilor necesari pentru rezolvarea ei.

Transfer de date wireless (WDT) : Cu WDT, poți trimite manual date de documentatie către John Deere Operations Center pentru vizualizare din birou. Data Sync îți trimite automat datele de documentatie de la utilaj la Operations Center la fiecare 30 de secunde, evitând necesitatea exportării manuale a datelor.

Trimiterea wireless a datelor te ajută să economisești timp și bani, crescând în același timp productivitatea. Transferă fișierele de configurare, prescripție și documentatie în siguranță între birou, dispozitivele mobile și monitorul CommandCenter 4600/4200 sau Display-ul Universal 4640/4240, eliminând necesitatea transferului USB. Acest lucru îți mărește timpul de lucru și productivitatea, reduce riscul de pierdere a datelor și permite partajarea ușoară a datelor și luarea deciziilor în timp util.

Capabilitati complete AEF-ISOBUS : O activitate zilnică necesită un sistem plug-and-play între utilaje, implemente, monitoare si alte echipamente. Acesta este motivul pentru care în domenii precum agricultura și silvicultura, un standard universal, ISOBUS, este utilizat pentru comunicarea între echipamente. Toate monitoarele de Generatie 4 CommandCenter ™ și Display-uri Universale sunt compatibile AEF-ISOBUS.

Display Universal 4240
IPSO Agricultura

O modalitate accesibilă și portabilă de a pune în lucru aplicatiile Precision Ag. Ecranul tactil de 21,3 cm (8,4 in.) oferă o experiență placuta si usor de utilizat Display-ul cu contrast ridicat vă permite să vedeți ecranul în lumina soarelui puternic, chiar și pe tractoarele cu cabina deschisa.

Pornește la lucru cu tehnologia Precision Ag și Monitorul Universal 4240.
Monitorul universal 4240 poate fi livrat din fabrică cu ghidare AutoTrac, documentatie si sincronizare date, astfel încât să puteți face cu ușurință primii pași în călătoria dvs. catre Agricultura de precizie.

Combină monitorul cu un receptor StarFire ™ și ești gata să începi lucrul cu ghidarea automată și crearea hărților care arată lucrările finalizate si trimiterea wireless a datelor către Operations Center. Dacă dorești să faci și mai mult, poți adăuga o activare Premium cu Section Control pentru controlul precis al aplicarii inputurilor în cultură.
Profită de monitorul universal 4240 robust și ușor de utilizat.

Monitorul universal 4240 îți permite să aduci activitatea la următorul nivel de eficiență prin următoarele caracteristici:

Experiență de funcționare îmbunătățită pentru tractoare mai vechi John Deere și flote de utilaje mixte.

Capacitățile îmbunătățite de interpretare a datelor oferă un suport de decizie mai bun. Capacități îmbunătățite de captare și colectare a datelor – oferind performanțe de lucru și documentație mai precise pentru aplicatii de agricultura de precizie
Aplică mai multe produse simultan cu hărți individuale de acoperire și puncte de aplicare Configurare și pornire cu ușurință, cu o navigare facilă în meniul monitorului

Aplicațiile îmbunătățite pe monitoarele Gen4, cum ar fi sistemul de direcție asistata AutoTrac, Controlul secțiunilor și documentația sporesc profitabilitatea fermei.

Hardware
Hardware-ul monitorului Universal 4240 este format din :

Display touchscreen

Ecran tactil de 21,3 cm (8,4 in) de inalta rezolutie, contrast puternic si vizibilitate bun in lumina naturala

Conector la sistemul utilajului

Portul conectorului este punctul de conectare a cablajului pentru utilaj și afișajul Universal 4240.

Port Ethernet
Conectivitatea Ethernet este necesară pentru Remote Display Access (RDA) și Wireless Data Transfer (WDT)

Port adaptor USB extern

Profită de următoarele caracteristici oferite de monitorul Universal 4240:

Centrul de stare : Adună informații importante, cum ar fi sistemul de poziționare globală (GPS), puterea semnalului și notificările intr-un singur meniu disponibil cu usurintă.

Setările utilajului : Vizualizează și editează întreținerea utilajului și calibrările necesare

Meniul Sistem : Permite utilizatorului să vizualizeze și să editeze: Data si ora; Centrul de diagnosticare; Afișaj și sunet; Manager de fișiere; Limba și unitățile; Manager software; Utilizatori și acces.

Meniul Aplicatii : Permite utilizatorului să vizualizeze și să editeze:
Sistemul de ghidare AutoTrac; Calculator; Manager de echipamente; Câmpuri și perimetre; Instrument de ajutor; Sarcini ISOBUS; ISOBUS VT; Manager de afisare; Cartografiere; Acces de la distanță (RDA); Controlul secțiuniunilor; Manager setări; Receptor StarFire; Video; Monitor de lucru; Configurare de lucru; Totaluri.

Manager dispunere afisaj : Creați cu ușurință pagini de lucru care să răspundă nevoilor dvs. și care sunt, de asemenea, disponibile simultan in timpul lucrului.
Mod dual-display : Monitorul Universal John Deere 4640 poate fi configurat pentru a rula cu monitoare GreenStar 3 și CommandCenter Gen 4.

Monitorizare lucru : Aplicația de monitorizare a lucrului afișează informații despre lucrarea pe care o efectuează utilajul. Vi se afișează date medii, totaluri și date de productivitate, cum ar fi suprafața lucrată, viteza medie de lucru și consumul de combustibil.

Capabilitati video : Monitorul suportă o intrare video ce poate fi declansată personalizat.

Perimetre : Puteti sa creati manual perimentrele parcelelor sau sa le importati direct de pe alt monitor sau din John Deere Operations Center.

Acces la monitor de la distanta (RDA) : Posibilitatea de a vizualiza de la distanță setările, performanța, randamentul, hectarele și alte informații ale echipamentului, ce sunt extrem de valoroase atunci când gestionați sau supravegheați o operațiune. Este imperativ ca echipamentele tale să funcționeze în mod productiv și să fii capabil să oferi asistență la distanță pentru a îmbunătăți calitatea și eficiența muncii, economisind astfel, timp si bani. RDA îți permite să obții ajutor cu setările utilajului sau să identifici o problemă și să primești asistență în parcurgerea pașilor necesari pentru rezolvarea ei.

Transfer de date wireless (WDT) : Cu WDT, poți trimite manual date de documentatie către John Deere Operations Center pentru vizualizare din birou.
Data Sync iți trimite automat datele de documentatie de la utilaj la Operations Center la fiecare 30 de secunde, evitând necesitatea exportării manuale a datelor.

Trimiterea wireless a datelor te ajută să economisești timp și bani, crescând în același timp productivitatea. Transferă fișierele de configurare, prescripție și documentatie în siguranță între birou, dispozitive mobile și monitorul CommandCenter 4600/4200 sau display-ul universal 4640/4240, eliminând necesitatea transferului USB. Acest lucru îti mărește timpul de lucru și productivitatea, reduce riscul de pierdere a datelor și permite partajarea ușoară a datelor și luarea deciziilor în timp util.

Capabilitati complete AEF-ISOBUS : O activitate zilnică necesită un sistem plug-and-play între utilaje, implemente, monitoare si alte echipamente. Acesta este motivul pentru care în domenii precum agricultura și silvicultura, un standard universal, ISOBUS, este utilizat pentru comunicarea între echipamente. Toate monitoarele de Generatie 4 CommandCenter ™ și Display-uri Universale Gen4 sunt compatibile AEF-ISOBUS.

Display Universal 4640
IPSO Agricultura

Experiență de funcționare îmbunătățită pentru tractoare mai vechi John Deere și flote de utilaje mixte.

Capacitățile îmbunătățite de interpretare a datelor oferă un suport de decizie mai bun. Capacități îmbunătățite de captare și colectare a datelor – oferind performanțe de lucru și documentație mai precise pentru aplicatii de agricultură de precizie.
Aplică mai multe produse simultan cu hărți individuale de acoperire și puncte de aplicare Configurare și pornire cu ușurință, cu o navigare facilă in meniul monitorului.

Aplicațiile îmbunătățite pe monitoarele Gen4, cum ar fi sistemul de direcție asistată AutoTrac, Controlul secțiunilor și documentația sporesc profitabilitatea fermei.

Pornește la lucru cu tehnologia Precision Ag și Monitorul Universal 4640.
Monitorul Universal 4640 poate fi livrat din fabrică cu ghidare AutoTrac, documentatie și sincronizare date, astfel încât să puteți face cu ușurință primii pași în călătoria ta către Agricultura de precizie.

Combină monitorul cu un receptor StarFire ™ și ești gata să începi lucrul cu ghidarea automată si crearea hărților care arată lucrările finalizate și trimiterea wireless a datelor către Operations Center.Dacă dorești să faci și mai mult, poți adăuga o activare Premium cu Section Control pentru controlul precis al inputurilor în cultură sau activare Automation pentru întoarceri automate la capăt de rând și controlul altor utilaje.
Profită de următoarele caracteristici oferite de monitorul Universal 4640:

Centrul de stare : Aduni informații importante, cum ar fi sistemul de poziționare globală (GPS), puterea semnalului și notificările intr-un singur meniu disponibil cu usurință.

Setările utilajului : Vizualizează și editează întreținerea utilajului și calibrările necesare.

Meniul Sistem : Permite utilizatorului să vizualizeze și să editeze: Data și ora; Centrul de diagnosticare; Afișaj și sunet; Manager de fișiere; Limba și unitățile; Manager software; Utilizatori și acces.

Meniul Aplicatii : Permite utilizatorului să vizualizeze și să editeze: Sistemul de ghidare AutoTrac; Calculator; Manager de echipamente; Câmpuri și perimetre; Instrument de ajutor; Sarcini ISOBUS; ISOBUS VT; Manager de afisare; Cartografiere; Acces de la distanță (RDA); Controlul secțiuniunilor; Manager setări; Receptor StarFire; Video; Monitor de lucru; Configurare de lucru; Totaluri.

Manager dispunere afisaj : Creează cu ușurință pagini de lucru care să răspundă nevoilor tale și care sunt, de asemenea, disponibile simultan în timpul lucrului.
Mod dual-display : Monitorul Universal John Deere 4640 poate fi configurat pentru a rula cu monitoare GreenStar 3 și CommandCenter Gen 4.
Monitorul Gen4 Extended Display este, de asemenea, compatibil cu 4640.

Monitorizare lucru : Aplicația de monitorizare a lucrului afișează informații despre lucrarea pe care o efectuează utilajul. Se afișează date medii, totaluri și date de productivitate, cum ar fi suprafața lucrată, viteza medie de lucru și consumul de combustibil.

Capabilitati video : Monitorul CommandCenter 4600 suportă 4 intrări video.

Perimetre : Poți sa creezi manual perimentrele parcelelor sau să le importați direct de pe alt monitor sau din John DeereOperations Center.

Acces la monitor de la distanță (RDA) : Posibilitatea de a vizualiza de la distanță setările, performanța, randamentul, hectarele și alte informații ale echipamentului, ce sunt extrem de valoroase atunci când gestionezi sau supraveghezi o operațiune. Este imperativ ca echipamentele tale să funcționeze în mod productiv și să fii capabil să oferi asistență la distanță pentru a îmbunătăți calitatea și eficiența muncii, economisind astfel, timp si bani. RDA îți permite să obții ajutor cu setările utilajului sau să identifici o problemă și să primești asistență în parcurgerea pașilor necesari pentru rezolvarea ei.

Transfer de date wireless (WDT) : Cu WDT, poți trimite manual date de documentatie către John Deere Operations Center pentru vizualizare din birou.
Data Sync îți trimite automat datele de documentatie de la utilaj la Operations Center la fiecare 30 de secunde, evitând necesitatea exportării manuale a datelor.

Trimiterea wireless a datelor te ajută să economisești timp și bani, crescând în același timp productivitatea. Transferă fișierele de configurare, prescripție și documentatie în siguranță între birou, dispozitive mobile și monitorul CommandCenter 4600/4200 sau Display-ul Universal 4640/4240, eliminând necesitatea transferului USB. Acest lucru îți mărește timpul de lucru și productivitatea, reduce riscul de pierdere a datelor și permite partajarea ușoară a datelor și luarea deciziilor în timp util.

Capabilitati complete AEF-ISOBUS : O activitate zilnică necesita un sistem plug-and-play între utilaje, implemente, monitoare si alte echipamente. Acesta este motivul pentru care în domenii precum agricultura și silvicultura, un standard universal, ISOBUS, este utilizat pentru comunicarea intre echipamente. Toate monitoarele de Generatie 4 CommandCenter ™ și Display-uri Universale Gen4 sunt compatibile AEF-ISOBUS.

Compatibilitate R232 cu echipamente de la alti producatori : Documentarea operațiunilor din câmp rămâne importantă, indiferent de marca controlerului. Monitoarele 4600 CommandCenter și Universal 4640 pot comunica cu controlere și sisteme de poziționare globală (GPS) de la terți. Sistemul furnizează operatorului date colectate în timp-real. Aceste informații pot fi vizualizate si în Operations Center pentru analize și raportări ulterioare.

Controlere compatibile:
Controler Raven SCS 440 ™
Controler Raven SCS 450 ™
Controler Raven SCS 660M ™

Senzori compatibili:
Yara N-senzor
Sistem Trimble® GreenSeeker®
Senzori de azot Fritzmeier

GPS compatibil:
Receptoare GPS terțe

Receptorul StarFire 6000
IPSO Agricultura

Timp de preluare semnal mai rapid și performanță îmbunătățită în condiții de umbrire si vizibilitate redusă

Alege dintr-o gamă de niveluri de corecție diferențială de la 15 cm la +/- 2.5 cm.

Obține repetabilitate pe tot parcursul sezonului de vegetație sau permanentă.

Funcția de recuperare rapidă a semnalului prin tehnologia de căutare activa a celui mai bun semnal GPS

Cu timp de preluare rapidă a semnalului, o precizie mai bună și o repetabilitate în sezon, noul receptor StarFire 6000 și semnalul de corecție diferențială SF3 îți pot îmbunătăți semnificativ rezultatele.

Caracteristici
Receptorul John Deere StarFire 6000 este înlocuitorul îmbunătățit al receptorului StarFire 3000 și este gândit să atingă exigentele producatorilor agricoli. Receptorul StarFire 6000 înglobeaza o antenă îmbunătățită, cea mai recentă tehnologie de procesare a semnalului cu sistem de navigație prin satelit global (GNSS) și un semnal de corecție diferențială. Această tehnologie asigură performanțe și timp de funcționare îmbunătățite, precum și un cost mai mic de operare atunci când este asociat cu sisteme de Precision Ag, cum ar fi sistemul de direcție automată AutoTrac ™ și John Deere Section Control.

Începe lucrul mai rapid cu o performanță îmbunătățită
Receptorul StarFire ™ 6000 oferă o performanță îmbunătățită de peste 66% față de generația anterioară sau alte receivere (SF2 versus SF3, comparativ cu predecesorul său). Receptorul integrat StarFire 6000 oferă o îmbunătățire suplimentară cu 33% a recuperării semnalului SF3 comparativ cu SF3 pe actualul StarFire 6000. Acest lucru înseamnă că operatorul petrece mai puțin timp așteptând ca receptorul să obțină o precizie completă și poate începe lucrări de înaltă precizie, cum ar fi semănatul și aplicarea nutrienților/tratamentelor și mai rapid. De asemenea, înseamnă mai puțin timp de așteptare pentru a dobândi acuratețe deplină după un segment de umbrire extins.

Recuperare semnal la StarFire 6000 si StarFire 6000 Integrat
SF1 (+/- 15 cm) : Aproximativ 10 minute
SF3 (+/- 3 cm) : Mai puțin de 30 de minute
SF3 (+/- 3 cm): Mai puțin de 20 de minute cu StarFire 6000 integrat
Radio RTK (+/- 2.5 cm) : Mai puțin de 1 minut
RTK mobil (+/- 2,5 cm) : Mai puțin de 1 minut

Niveluri de corecție disponibile

Nivelul de corectie SF1
Metoda receptie semnal : Satelit
Acuratețe pas-cu-pas orizontală (+/- 15 cm)
Timp de recuperare a semnalului : aproximativ 10 minute
Standard pentru orice receiver StarFire 6000
Necesită activare : Nu
Necesită abonament : Nu
Repetabilitate : Nu

Nivelul de corecție SF3
Metoda recepție semnal : Satelit
Acuratete pas-cu-pas orizontala (+/- 3 cm)
Timp de recuperare a semnalului: mai puțin de 30 minute
Necesită activare : SF3 Ready
Necesită abonament : Abonament SF3
Repetabilitate : 9 luni în sezon (+/- 3cm)

Nivelul de corectie Radio RTK cu RTK-Xtend inclus
Metoda receptie semnal : Radio
Acuratete pas-cu-pas orizontală (+/- 2,5 cm)
Timp de recuperare a semnalului: mai puțin de 1 minut
Necesită activare : SF3 Ready si RTK Ready
Necesită abonament : Nu
Repetabilitate : Nelimitată (+/- 2,5 cm)
Necesită conexiune cu stația bază RTK

Nivelul de corectie RTK mobil cu RTK-Xtend inclus
Metoda receptie semnal : Date mobile
Acuratete pas-cu-pas orizontală (+/- 2,5 cm)
Timp de recuperare a semnalului: mai puțin de 1 minut
Necesită activare : SF3 Ready si RTK Ready
Necesită abonament : Abonament RTK
Repetabilitate : Nelimitată (+/- 2,5 cm)
Necesită SIM cu pachet de date 1GB/luna

*RTK-Xtend – compensare a semnalului RTK timp de 48h în zone cu acoperire slabă sau fară conexiune

Cod PIN de securitate
Protejează investitiile cu un cod de securitate
Clientii noștri au cerut o modalitate de a-și asigura mai bine dispozitivele John Deere împotriva utilizării necorespunzătoare și a furturilor. Odată cu actualizarea software-ului 19-1, John Deere a adăugat o îmbunătățire a interfeței de utilizare a receptorului StarFire 6000.
Cu această soluție, aceștia au posibilitatea de a activa un cod PIN de securitate pentru a activa și debloca dispozitivul lor, similar cu un dispozitiv mobil. Activarea acestui cod îi permite doar utilizatorilor cu codul PIN definit să acceseze dispozitivul atunci când acesta pornește.

Pachete FarmSight

Select
IPSO Agricultura

Pentru utilajele conectate (care au JDLink instalat și licență activă) sunt asigurate monitorizarea codurilor de eroare, actualizarea componentelor de ghidare și instruirea pentru utilizarea JDLink.

Premium
IPSO Agricultura

Pachetul Premium asigură instruirea operatorilor și optimizarea utilajelor în câmp precum și analiza parametrilor mașinii pentru a reduce timpii de nefuncționare.

Ultimate
IPSO Agricultura

În plus față de instruirea operatorilor și optimizarea utilajelor, pachetul Ultimate asigură un timp de funcționare crescut prin oferirea unui tractor sau a unei combine de rezervă.

Management agricol

Soluții de management agricol
Un utilaj care transmite și
receptioneaza informatii în timp real

Connected suport

Instrument de suport și diagnosticare de
la distanță, care duce la creșterea
timpului de folosire a utilajului

Soluții integrate

Un utilaj care transmite și
recepționează informații în timp real

FarmSight

Soluții adaptate pentru orice lucrare,
având ca rezultat optimizarea rezultatelor