khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereAgriculturăTractoareTractoare John Deere Seria 5R

Tractoare John Deere Seria 5R

Performanțe îmbunătățite și un design compact
Design-ul compact a evoluat. Debordând de putere și cu numeroase opțiuni care asigură versatilitatea și confortul, noul 5R este singurul din clasa sa. Este un tractor multifuncțional si este tot ceea ce v-ați dorit vreodată.

În sfârsit există un tractor ușor și agil care vă permite să efectuați operațiuni cu încărcături mari – atât în față cât și în spate. Construit pentru versatilitate maximă, Tractorul 5R poate fi cu ușurință echipat cu încărcător frontal Seria R, și vă oferă aceleași performanțe excelente pe șosea și pe câmp. Acest tractor este cât se poate de potrivit pentru afacerea dvs.: performanțe remarcabile în condiții de consum redus de combustibil, confortabil și ușor de utilizat pentru finalizarea oricăror activități – mai multe, mai rapid, mai bine.

Descriere

Multe aplicații, un singur tractor
Crearea de oportunități reprezeintă cheia succesului oricărei afaceri. Faceți mai multe cu mai puține resurse blocate, reușind astfel să fiți mai bun și mai eficient 5R este tractorul de care aveți nevoie pentru asta.

Pentru noul 5R, am pus la dispoziția dvs. dotări premium, care până acum erau disponibile exclusiv pe tractoarele de mari dimensiuni. Și prin combinarea lor a rezultat un tractor incredibil de agil, care are putere să mute munții – și să ofere afacerii dvs. imboldul necesar pentru o productivitate îmbunătățită și mai multe oportunități.

Conceput pentru a fi folosit cu încărcător frontal
Cerințele dumneavoastră referitoare la încărcătoare au fost parte integrantă a procesului de proiectare a tractorului 5R. În timpul procesului tehnologic s-au luat mai multe decizii cruciale pentru a ne asigura că noul 5R este una din cele mai bune opțiuni de tractor cu încărcător frontal pe care le puteți achiziționa.
La ce ar putea fi bun un încărcător frontal excelent, dacă nu poate prelua sarcini grele? Datorită ampatamentului său de dimensiuni reduse, 2,25 m, lungimii totale redusă și unghiului de întoarcere de 3,75 m, tractorul 5R ajunge cu ușurință oriunde se află încărcătura dvs.. Spațiile înguste sunt specialitatea 5R.

Numai diesel, numai putere
Bucurați-vă de toată puterea de care aveți nevoie, respectând totodată standardele de emisii impuse de Etapa IIIB. De asemenea, faceți economie mare la combustibil. Renumitul motor PowerTech PWX, exclusiv diesel, de 4,5 l, cu care sunt dotate Tractoarele Seria 5R are un consum de doar aprox. 287 g/kwh. Cele mai multe tractoare din acest
segment au nevoie de mai mult de 300 g/kwh ( Bazat pe teste interne efectuate de John Deere în concordanță cu standardele DLG PowerMix).
Construit pentru fermă
Ca toate unitățile de putere John Deere, motorul PowerTech PWX cu 4-cilindri, de 4.5 litri, pe injecție cu înaltă presiune, a fost atent conceput pentru nevoile aplicațiilor din domeniul agricol. Viteza maximă este atinsă la doar 1.750 rpm. Managementul Puterii în Transport (TPM) adaugă, la cerere, un plus de densitate de referință a puterii nominale. Un plus de 10 cp este disponibil, prin simpla atingere, în timpul transportului. Turbo-compresorul cu sistem de filtrare al impuritatilor, combinat cu tehnologia de control a emisiilor, asigură o viață lungă a motorului.
Transmisii: alege productivitatea
Alegeți între transmisia CommandQuad cu patru trepte de viteză PowerShift (1-4) în patru game de viteză (A-D), și transmisia Command8 cu opt trepte de viteză PowerShift (1-8) în patru game de viteză (A-D). Ambele opțiuni vă aduc o schimbare îmbunătățită a treptelor de viteză, fară ambreiaj, astfel încât să fiți mereu în treapta de viteză potrivită operațiunii pe care o desfășurați. Ambele sunt construite în fabricile noastre, atent concepute din punct de vedere tehnologic pentru ca dvs. să vi se pară că activitățile au devenit mult mai simple.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tractoare John Deere Seria 5R”