khun-logo

PRODUSE

Espro

Cu ajutorul semănătorilor ESPRO, benficiezi de o soluție de semănat universală, cu lățimi de lucru cuprinse între 3 și 8 m. Acestea combină cultivarea, tasarea și semănatul într-o singură trecere, pentru a asigura o emergență bună a culturilor după arat sau după cultivarea minimă a solului.

Descriere

Aceste semănători lansate în 2015, sunt deja renumite pentru necesarul scăzut de putere și distribuția cu precizie a semințelor în sol. Aceasta din urmă a fost confirmată de către un test oficial desfășurat în cadrul centrului de testare DLG din Germania.

Înalta precizie la semănat este menținută la viteze mari de până la 17 km/h, fapt confirmat de către utilizatori, în funcție de condițiile din teren.

Noua semănătoare pliabilă ESPRO 6000 RC cu lățime de lucru de 6  m este echipată cu un buncăr partajat și opțiune de fertilizare combinată. Este capabilă să plaseze îngrășământul sub rădăcină în timpul semănatului, dar permite de asemenea amestecarea a două varietăți de semințe sau folosirea întregului buncăr pentru o singură cultură.

Cu două sisteme de distribuție pe fiecare secție de semănat, poți:

  • semăna o cultură principală combinată cu fertilizare aplicată sub rădăcină.
  • folosi întregul buncăr pentru a semăna o cultură principală.
  • semăna o combinație de două varietăți de semințe la adâncimi diferite sau să înființezi o cultură intercalată cu soiul principal.
  • cântărești separat două varietăți principale de semințe și să le plantezi combinat. Noile semănători Espro pot beneficie de opțiunes VISTAFLOW, care reprezinta un sistem inteligent de monitorizare si detectare blocării tubului de semințe. Operarea devine mult mai ușoară datorită valvelor ce pot fi controlate folosind sistemul GPS ce control al sistemului de carari tehnologice. Acestea beneficiaza de o interfată KHUN ISOBUS, ergonomica și intuitiva.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Espro”