khun-logo

Connected support

HomeConnected support

COMPONENTE

Expert Alerts

Specialistii de service IPSO au acces la un instrument unic de monitorizare proactiva a parametrilor de functionare. În cazul riscului de aparitie a unei defectiuni, vei fi notificat pentru a actiona rapid. Ai service-ul aproape si lucrezi fără griji.

Diagnosticare de la distanta
Service Advisor Remote

Tehnologie unica in piata, alaturi de RDA, cu ajutorul careia se pot evita defectiunile costisitoare si imobilizarea utilajului. Instrument de service personalizat pentru fiecare tip de utilaj, dedicat specialistilor IPSO pentru service proactiv.

Transfer de date wireless

Utilajul primeste si transmite date in timp real. De la parametrarea unei lucrari (input, viteza de lucru, doza folosita) si pana la harti de aplicare, elevatie sau randament, toate informatiile sunt centralizate in timp real in Operations Center pentru analiza si luarea deciziilor

Machine Dashboard

Beneficiul adus de utilajele conectate este proactivitate din partea service-ului IPSO. Fermierul este la curent cu starea utilajului,
in timp real.

Acces la monitor de la distanta -
Remote Display Access

Ai acces la monitor de oriunde si oricand, pentru optimizarea timpilor de lucru si pentru monitorizarea lucrarilor. Esti in cabina utilajului, alaturi de operator, fara sa te deplasezi in teren.

Actualizari “over-the-air”

Te asiguri ca beneficiezi de cele mai recente functii integrate in actualizarile periodice, fara sa te deplasezi la utilaj sau sa iti faci griji
ca ai uitat stick-ul USB.

Pachete de servicii

Utilaje conectate

Ore training pentru platforma digitală

Pachete FarmSight

Select
IPSO Agricultura

Pentru utilajele conectate (care au JDLink instalat și licență activă) sunt asigurate monitorizarea codurilor de eroare, actualizarea componentelor de ghidare și instruirea pentru utilizarea JDLink.

Premium
IPSO Agricultura

Pachetul Premium asigură instruirea operatorilor și optimizarea utilajelor în câmp precum și analiza parametrilor mașinii pentru a reduce timpii de nefuncționare.

Ultimate
IPSO Agricultura

În plus față de instruirea operatorilor și optimizarea utilajelor, pachetul Ultimate asigură un timp de funcționare crescut prin oferirea unui tractor sau a unei combine de rezervă.

Management agricol

Soluții de management agricol
Un utilaj care transmite și
receptioneaza informatii în timp real

FarmSight

Soluții adaptate pentru orice lucrare,
având ca rezultat optimizarea rezultatelor

Agricultura de precizie

Echipamente și tehnologii de vârf de la John Deere, pentru viitorul agriculturii.

Soluții integrate

Un utilaj care transmite și
recepționează informații în timp real