khun-logo

Webinar – Precision Ag

HomeWebinar – Precision Ag

Completeza formularul si inregistreaza-te pentru webinariile Agriculturii de Precizie

Webinar – Precision Ag

Aflați cât de ușor este să obțineți mai mult de la utilajele dumneavoastră și de la platforma Operations Center.
Economisiţi timp, gestionați utilajele, luați decizii mai inteligente, partajați informațiile, primiți suport proactiv și asistență de la distanță. Toate intr-unul!
Aflați toate aceastea participând la webinariile organizate de specialiștii IPSO Agricultură

Program Webinar

“John Deere Operations Center” este actualizat în permanență, pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare posibil. Alăturați-vă primului webinar din anul 2024 și haideți să aflăm împreună cum puteți analiza eficiența tuturor echipamentelor din flota dumneavoastră cu ajutorul meniului “Analiză utilaj”.

Analizați și vizualizați datele, identificați tiparele si dobândiți o înțelegere mai profundă asupra performanțelor obținute în câmp.

Comparați utilizarea tehnologiei și a echipamentelor pentru un grup de utilaje.

Comparați doza țintă cu doza aplicată și identificați utilajul care a fost utilizat în anumite zone ale câmpului. În plus, comparați performanța utilajelor utilizate pe câmp.

Planificați lucrările din timp și trimiteți planificările de lucru către afisaj pentru a simplifica munca operatorilor. Creați și editați planuri de lucru de pe orice dispozitiv – oricând și de oriunde cu ajutorul aplicației “Operations Center”.

Câștigați flexibilitate și asigurați acuratețea datelor, chiar și în cazul operatorilor noi sau mai puțin experimentați cu ajutorul meniului “Planificator de activitate”.

Aflați cum să reduceți cheltuielile cu combustibilul și îngrășămintele folosind rata variabilă la fertilizat.

Planificarea pregătirii solului contribuie la realizarea mai ușoară a muncii pe câmp, sporind eficiența operatorilor, ceea ce duce la o creștere a eficienței acestora și la capacitatea de a îmbunătăți documentația. Aflați beneficiile documentației la prelucrarea solului și modul de înregistrare al acesteia în display-urile de generație GS3 2630 și display Gen4/G5.

Aflați cum puteți folosi tehnologia “AutoPath™” în prelucrarea solului pentru culturile de primăvară folosind diplay-urile Gen4 si G5.

Pregatiți-vă de semanat folosind tehnologia John Deere. Partajați datele de configurare către echipamentele conectate, în mod automat, cu ajutorul “Data Sync”*.

Fiți alături de noi și veți putea vedea cum vă puteți folosi de “Localizatorul de varietăți” la semănatul plantelor prășitoare. Toate datele vor fi existente în platforma “Operations Center” disponibilă atât în varianta mobilă, cât și în varianta web.

Aflați cum vă puteți folosi de tehnologia “AutoPath™”* la semănatul plantelor prășitoare.

 

*compatibil cu display-urile Gen4 si G5

Pentru a avea o imagine cât mai clară asupra fermei dumneavoastră este necesar să actualizați baza de date din platforma “Operations Center”. Vom descoperi împreună cât de usor se actualizează datele din platforma “Operations Center”, cum putem crea linii de ghidare și marcaje, adăugarea de produse noi, dar și cum putem reactualiza întreaga listă de inputuri.

Vom învăța cum putem aduce la zi perimetrele, importându-le din platforma APIA. Rămâneți alături de noi până la final pentru a descoperi modurile de înregistrare ale lucrărilor în câmp.

Aflați cum vă puteți partaja datele către utilajele conectate în mod automat, în timp real, cu ajutorul “Data Sync”.

Analizarea informațiilor colectate în timpul procesului de recoltare nu numai că este valoroasă, dar ajută și în luarea viitoarelor decizii.  Aflați care sunt beneficiile documentației la recoltat și cum puteți identifica zonele cu probleme cu ajutorul hărților de productivitate oferite de combine.

Fiți alături de noi și veți descoperi modul de înregistrare al documentației pentru display-urile GS3 2630, dar și din display-urile Gen4 sau G5 montate pe combinele inteligente John Deere.

Vom vedea cum vă puteți folosi de “Localizatorul de varietăți” pregătit încă din perioada semănatului.

Castigați flexibilitate și asigurați acuratețea datelor, chiar și în cazul operatorilor noi sau mai puțin experimentați cu ajutorul funcției “Planificator de activitate”.

Planificați lucrările, selectând câmpurile pe care urmează să fertilizați, cu sau fără hărți variabile, alegând o linie de ghidare și trimițând instrucțiuni către utilajul considerat cel mai potrivit.

Înregistrați fiecare tratament în parte în platformă, iar imediat ce plecați din câmp veți avea situația actualizată și datele disponibile pentru fiecare parcelă în parte în meniul “Analiză”.

Aflați cum puteți înregistra documentația pentru display-urile montate pe combinele inteligente John Deere.

Vom vedea cum putem vizualiza hărțile de productivitate și care sunt avantajele calibrării cântarului și umidometrului la schimbarea fiecărei culturi.

Descoperiți care sunt beneficiile documentației la recoltat!

Vom vedea cum vă puteți folosi de “Localizatorul de varietăți” pregătit încă din perioada semănatului.

Invățați cum să înregistrați și să planificați lucrările de semănat folosind tehnologia John Deere. Partajați datele de configurare către utilajele conectate, în mod automat, cu ajutorul “Data Sync”.

Creați planurile de activitate în doar doi pași simpli cu ajutorul “Planificatorului de activitate” și

asigurați-vă că munca este efectuată corect. “Planificatorul de activitate” poate fi accesat atât din varianta web, cât și Mobile.

Aflați cum puteți utiliza “Localizatorul de varietăți” la semănatul plantelor păioase.

Fiecare lucrare trebuie pregătită ca atare, drept urmare veți descoperi cum să lucrați folosind display-urile Gen4 sau G5 pentru înregistrarea lucrărilor de fertilizat.

Înregistrarea lucrărilor de fertilizat vă va ajuta să știți în fiecare moment ce produse ați folosit în câmp și în ce cantități în funcție de fiecare cultură/parcelă în parte. Toate datele sunt transmise în mod automat în platformă datorită tehnologiei “Wireless Data Transfer”, indiferent dacă fertilizați cu rată fixă sau cu rată variabilă.

Analizați și întocmiți rapoarte cu privire la lucrările finalizate pe mai multe câmpuri. Vedeți cum s-au comportat soiurile, utilajele și operatorii în toate lucrările din câmp. Toate aceste date sunt transmise în mod automat cu ajutorul utilajelor conectate John Deere și centralizate în platforma “Operations Center”.

Veți invăța cum să generați rapoarte privind utilajele, lucrările, produsele, operatorii, etc.

Aflați cum puteți obține rapoarte oricând și de oriunde folosind platforma “Operations Center”. Explorați “Raportul agronomic” și toate beneficiile sale!

Analizați și editați lucrările finalizate pentru fiecare câmp în parte. Analizați rezultatele lucrărilor în câmp cu ajutorul “Analizatorului de camp”. Comparați doza țintă cu doza aplicată și identificați utilajul care a lucrat în fiecare zonă a câmpului. În plus, comparați performanța utilajelor utilizate pe câmp.

Cu ajutorul meniului “Analizator de câmp” putem vedea date precum: productivitatea, consumul de carburant, calitatea lucrării (doza țintă vs doza aplicată).

Totodată, veți descoperi cum puteți crea o hartă de semănat/fertilizat variabil cu ajutorul creatorului de prescripții agronomice “Telus”.

Webinar – Precision Ag