khun-logo

Webinar – Precision Ag

HomeWebinar – Precision Ag

Completeza formularul si inregistreaza-te pentru webinariile Agriculturii de Precizie

Webinar – Precision Ag

Aflați cât de ușor este să obțineți mai mult de la utilajele dumneavoastră și de la platforma Operations Center.
Economisiţi timp, gestionați utilajele, luați decizii mai inteligente, partajați informațiile, primiți suport proactiv și asistență de la distanță. Toate intr-unul!
Aflați toate aceastea participând la webinariile organizate de specialiștii IPSO Agricultură

Program Webinar

Folosind utilajele conectate al brandului John Deere, nu exista parametru de functionare care sa nu poata fi contorizat; astfel toate datele cu privire la paramentri de functionare sunt inregistrate si prezentate atat in aplicatia mobila JDLink, cat si in platforma web.

Pentru fermierii care folosesc in camp mai multe utilaje conectate de puteri similare pentru lucrari asemanatoare, folosind meniul de “Analiza al performatei” puteti scoate in evidenta diferente in modul de exploatare al utilajelor.

Pentru ca fiecare lucrare din camp isi are rolul ei bine definit, platforma online “Operations Center” inregistreaza toate tipurile de lucrari in camp, inclusiv lucrarile de pregatire a solului. Aflati cum puteti contoriza suprafetele lucrate in functie de adancime de lucru si ce fel de date puteti extrage in urma trecerilor din camp.

Aflati cum puteti folosi tehnologia “AutoPath™” in prelucrarea solului pentru culturile de primavara.

Pregatiti-va fiecare lucrare din camp din timp pentru a putea extrage rapoarte cat mai complete si corecte asupra input-urilor folosite in camp, dar si a suprafetelor lucrate. Datele pentru caietul de fertilizare se afla la doar un atingere de ecran distanta folosind aplicatia mobila “Operations Center”.

Pentru a usura cat mai mult munca operatorilor dumneavoastra, dar si pentru a elimina eroare umana in ceea ce priveste inregistrarea lucrarilor, fiti alaturi de noi pentru a fi la curent cu modul in care va poate ajuta “Planificatorul de activitate”.

Tot cu aceasta ocazie vom vorbi si despre avantajele si modul de utilizare al functiei de “Control al sectiunilor”.

Niciodata nu este moment mai bun pentru reimprospatarea cunostintelor decat inainte de punerea lor in practica. Modul de inregistrare al lucrarilor in camp este foarte important pentru a putea avea intotdeauna o oglinda reala asupra fermei si totodata pentru a avea datele in timp real folosind avantajele conectivitatii tractoarelor John Deere, astfel veti putea extrage rapoarte in functie de fiecare cultura si fiecare soi semanat.
Fiti alaturi de noi si vom parcurge impreuna toti pasii pentru a inregistra o documentatie corecta si de calitate in camp.

Pentru a putea avea date cat mai reale din teren si din ferma este necesar ca an de an sa aveti la zi toata baza de date din platforma “Operations Center“.  In acest sens, pe parcursul acestei prezentari vom descoperi cat de usor se pot actualiza datele din platforma Operations Center. Vom invata cum putem aduce la zi perimetrele importandu-le din platforma APIA, cum putem crea linii de ghidare si marcaje din platforma,  dar si cum putem reactualiza intreaga lista de inputuri.

Procesul de recoltare al plantelor paioase reprezinta incheierea ciclului culturilor de toamna. Efectuand doar cativa pasi simpli, va putem ghida catre datele ce va pot confirma folosirea optima a diferitelor tehnologii de-a lungul intregii campanii. Fiti alaturi de noi si veti putea vedea inclusiv cum va puteti folosi de “Localizatorul de varietati” pregatit inca din perioada semanatului. Toate datele vom fi existe in platforma “Operations Center” disponibila atat in varianta mobila, cat si in varianta web.

Cum ne putem face calculul necesarului de substante in camp mai usor pentru tratamente decat folosind platforma “Operations Center”?

Inregistrati fiecare tratament in parte in platforma, iar imediat ce plecati din camp veti avea situatia actualizata si datele disponibile pentru fiecare parcela in parte in meniul “Analiza”.

Aflati cum putem seta inregistrarea documentatiei din display-urile GS3 2630, dar si din display-urile Gen4 4600  montate pe combinele inteligente John Deere.

Vom vedea cum putem vizualiza hartile de productivitate si de este bine sa calibram cantarul la schimbarea fiecarei culturi.

Fiecare lucrare trebuie pregatita ca atare pentru a fi beneficia de pe urma ei de fiecare avantaj potential, iar planificarea lucrarii din aplicatia mobila “Operations Center” va vor scuti timp si nervi. Fiecare planificare va pleca catre display-urile de Gen4 4200/4600, iar cand tractorul dumneavoastra va ajunge in camp toate setarile vor fi gata de lucru.

Pregatiti cu aceasta ocazie inclusiv hartile pentru “Localizatorul de varietati”, iar recoltatul va fi floare la ureche.

Inregistrarea lucrarilor de fertilizat va va ajuta sa stiti in fiecare moment ce produse ati folosit in camp si in ce cantitati in functie de fiecare cultura/parcela in parte. Toate datele sunt populate in mod automat in platforma datorita tehnologiei “Wireless Data Transfer”(WDT™), indiferent daca fertilizati cu rata fixa sau cu rata variabila.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care folosesc imprastietoare de ingrasamant ISOBUS puteti verifica inclusiv harta de calitate a lucrarii.

Dupa cum fiecare fermier trage linie la final de an/campanie, datele inregistrate de-a lungul anului va confirma rezultatele din camp. Tot ceea ce ati lucrat de-a lungul intregului an se afla la numai o atingere de ecran sau la o apasare de buton. Concluziile sunt la indemana dumneavoastra si este si pacat sa nu folosim toate aceste date pentru a extrage un raport agronomic pe masura trudei din camp.

Explorati “Raportul agronomic” si toate beneficiile sale!

Perioada rece a anului este din ce in ce mai aproape, lucrarile in ferma sunt pe sfarsite, iar zilele de relax va bat la usa; din acest motiv, nu exista moment mai bun pentru a invata cum putem studia hartile inregistrate de-a lungul intregului an, cum le putem compara si cum putem face analogii intre toate aceste date. Meniu “Analizor de camp” va va infatisa dumneavoastra toate aceste aspecte si totodata veti descoperi cum puteti crea in mod autonom o harta de semanat/fertilizat variabil din “Agrian – Creatorul de prescriptii”.

Webinar – Precision Ag