khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEManitouÎncărcătoare telescopiceMLT 961 160 V+ L Premium Cap.max. 6T – H.max. 9m

MLT 961 160 V+ L Premium Cap.max. 6T – H.max. 9m

Cap. max. H. max.
6 T 9 m

Descriere

Încărcătorul multifuncțional cu braț telescopic MANITOU MLT 961 160 V+ L Premium
Conștienți de ciclurile intensive și sarcinile mari la care sunt supuse încărcătoarele cu braț telescopic în aplicațiile pentru protecția mediului, grupul MANITOU va oferă încărcătorul cu braț telescopic MLT 961 160 V+ L Premium
CARACTERISTICI UTILAJ
Cu capacitate mare de ridicare (până la 6 tone), MLT 961 160 V+ L Premium a fost conceput pentru a oferi soluții pentru aplicațiile din sectorul protecției mediului, cum ar fi de tratarea deșeurilor sau biogaz, dar și pentru aplicațiile specifice comerțului de cereale. Gama agricolă de 9 metri, ușor de utilizat, poate lucra în cicluri intensive fără a afecta profitabilitatea.
Mai mult decât o soluţie de manipulare, MANITOU vă oferă o maşină cu un design modern şi confort în utilizare: interiorul şi exteriorul au fost ingenios concepute pentru a vă satisface nevoile. Operatorul unei masini MLT 961 160 V+ L Premium beneficiază de inovaţii cum ar fi:
Cabină inovatoare și silentioasă care include:
JSM (joystick Switch & Move – permite utilizarea braţului telescopic schimbarea sensului de mers, schimbarea treptei de viteză)
Cabină ROPS / FOPS cu grilaj care permite vizibilitate maximă
Motor diesel Yanmar Stagiul V în 4 cilindri fiabil și.econom
Punte fața reglabilă +/- 7 grade
Sistem de Ventilatie cu Aer Conditionat
Scaun operator cu suspensie
Ștergătoare pe toate geamurile cabinei, pentru o vizibilitate optimă
ECS (Easy Connect System) – decomprimă linia hidraulică a accesoriilor, fără oprirea motorului, pentru a permite schimbarea simplă şi rapidă a accesoriilor hidraulice
Cutie de viteze automată cu variație continua
Autoreverse fan – sistem reversibil automat de curăţare a radiatorului
Cupă de mare capacitate de 4500 litri
În plus fiecare utilaj nou Manitou :
Este conectat pentru transmiterea de informații în timp real
Vine cu o garanție inclusă de 3 ani sau 3000 de ore;
Poate fi localizat și monitorizat cu ajutorul aplicațiilor mobile EasyManager/ MyManitou.
Încărcătorul telescopic pentru teren accidentat MLT 961 160 V+ L Premium este alegerea ideală în căutarea performanţei. Se pretează, de asemenea, pentru cultivatorii de cereale, zootehnişti, cât și pentru prestatorii de servicii. Abilităţile sale impresionante vă permit să executaţi toate operaţiunile de manipulare în agricultură: transportul hranei pentru animale, activităţile de recoltare, încărcarea şi descărcarea produselorîn vrac.
Dacă alegeţi produsele MANITOU, veţi beneficia de un încărcător telescopic cu o durată mare de viaţă. Veţi beneficia, deasemenea, de pachetul de servicii oferit de IPSO Agricultură: service post vânzare, contracte de întreţinere şi service, reparaţii la faţa locului şi soluţii de finanţare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MLT 961 160 V+ L Premium Cap.max. 6T – H.max. 9m”