khun-logo

PRODUSE

HORIZON STAR II

Cu Horizon Star II, am reușit să perfecționăm o tehnică de recoltare unică, dar îndelung testată. Acest echipament a fost creat pentru o productivitate extremă și o calitate de lucru excepțională. Caracteristicile distinctive, proprii firmei Geringhoff, cum ar fi sistemul de angrenaje de cea mai înaltă calitate, vă garantează o întreținere minimă, o excelentă fiabilitate și o mare longevitate.

Categorii: ,

Descriere

Avantaje:

  • Un randament ridicat și o calitate a lucrării excepțională;
  • Fiabilitate și miriște cu înălțime redusă;
  • O tehnologie de antrenare ce necesită o întreținere redusă pentru o perfectă securitate în timpul lucrului;
  • O tehnologie brevetată cu trei rotoare și tocător orizontal, pentru o tocare intensivă a tulpinilor de porumb;
  • O descompunere a resturilor vegetale de foarte bună calitate, nemaifiind necesară realizarea unor lucrări suplimentare de împrăștiere a tocăturii sau de tocare suplimentară;
  • Lupta mecanică optimă contra paraziților;
  • Foarte bune rezultate în materie de recoltat, datorită fundurilor mobile cu reglare hidraulică.

O miriște uniformă

Tehnologia brevetată cu trei rotoare, garantează o tocare intensivă a tulpinii de porumb și întărește lupta mecanică efectivă contra paraziților. Două rotoare culegătoare de diametru diferit, prind planta de porumb și o trag simetric în jos. Știuletele de porumb este smuls de către plăcile mobile cu reglare hidraulică. Simultan, un al treilea rotor echipat cu cuțite de tip disc, toacă tulpina de porumb în fragmente cu dimensiuni reduse, de aceeași mărime. Datorită concepției sale, planta este „triturată„ mulțumită procesului de tocare și se poate descompune rapid. În acest fel nu mai sunt necesare lucrări suplimentare, ulterioare, de împrăștiere sau de tocare.

Tocătorul orizontal de la echipamentul Horizon Star II se găsește în partea din față, la marginea fiecărui rând de cilindri culegători. Datorită acestei poziții optimizate, planta este tăiată la nivelul solului cu mare viteză, lăsând astfel în urmă o miriște foarte scurtă, care nu va oferi suficient spațiu vital diferiților paraziți.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „HORIZON STAR II”