khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEJohn DeereSemănătorile 740A/750A

Semănătorile 740A/750A

Concepute pentru cele mai dure condiţii şi pentru folosirea pe o suprafaţă maximă,semănătoarea pneumatică pentru arături minime 740A şi semănătoarea multifuncţională 750A de la John Deere impresionează prin cele mai înalte standarde de precizie.

Descriere

Fie că este vorba de arătura convenţională, arătura minimă sau cultivarea fără arătură – aceste maşini extrem de performante vă oferă avantaje remarcabile indiferent de sistem:

  • Plasarea precisă a seminţelor în orice condiţii
  • Cele mai mari viteze de lucru cu o productivitate extraordinară raportate la suprafaţă
  • Costuri mai reduse cu mâna de lucru şi combustibilul pentru un profit mai mare
  • O performanţă de lucru pe care vă puteţi baza chiar şi când există cantităţi mari de resturi vegetale
  • Controlul exact al adâncimii pentru o emergenţă uniformă a recoltelor
  • Sisteme avansate de informare pentru operator
  • Sisteme opţionale de ghidare prin satelit

Semănătoarea 740A

SEMĂNĂTOAREA PNEUMATICĂ CU DISC DUBLU ŞI APLICARE DE ÎNGRĂŞĂMINTE NATURALE 740A

Un utilaj ataşat uşor, în ciuda solidităţii sale

 Înalta performanţă pe suprafaţă atât în cazul cultivării minime cât şi în cazul terenurilor arate este o caracteristică specifică a semănătoarei John Deere 740A, datorită cerinţelor extrem de reduse privind necesarul de putere. Ceea ce înseamnă că, chiar şi la lăţimi de lucru de 9 m, aceasta se tractează uşor cu numai 96 kW (130 cp).

Buncărul de mare capacitate de 2300 sau 3500 l asigură o semănare extrem de eficientă şi continuă pentru un număr maxim de hectare/oră.

Deschizătoarele cu disc dublu ale semănătoarei 740A asigură o semănare lină, rapidă şi fără bătăi de cap. Discurile deschizătorului sunt poziţionate special a penetra eficient chiar şi cele mai dure soluri şi suprafeţele cu cantităţi mari de resturi vegetale. Adâncimea precisă de semănare determină o emergenţă uniformă a culturii şi recolte optime.

Semănătoarea 750A

SEMĂNĂTOAREA PNEUMATICĂ MULTIFUNCŢIONALĂ 750A

Calitatea este cea care primează

 Tehnologiile de semănare recunoscute la nivel mondial cu cerinţe reduse privind numărul de cai putere, alături de deschizătoarele care asigură o emergenţă uniformă optimizează volumul producţiei şi eficienţa. Deschizătoarele cu disc simplu cu care sunt prevăzute semănătoarele multifuncţionale John Deere 750A sunt recunoscute la nivel mondial înregistrând vânzări de peste 2 milioane de unităţi. Acestea asigură o plasare precisă a seminţelor chiar şi atunci când se seamănă direct în mirişte.

Datorită structurii robuste a cadrului său sudat, semănătoarea 750A îşi dovedeşte calităţile neîncetat chiar şi în cele mai dificile condiţii de semănare. Cu viteze de semănare de până la 15 km/h şi o lăţime maximă de lucru de 6 m, performanţa ridicată raportată la suprafaţă poate fi considerată o calitate de la sine înţeleasă.

Semănătoarea 750A de la John Deere are o lăţime de lucru care vă ajută să economisiţi timp, forţă de muncă şi combustibil – o versatilitate fără egal care îşi dovedeşte rentabilitatea la nesfârşit.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Semănătorile 740A/750A”