khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEPellencCombine tractateCombine tractate de recoltat struguri

Combine tractate de recoltat struguri

Această gamă nouă de combine tractate de recoltat struguri a fost concepută pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor. Modelele GRAPES’LINE 40, 45, 60, 70 și 80 integrează cele mai recente inovații tehnologice PELLENC pentru recoltare, scuturare și sortare. Combinele oferă o calitate superioara a strugurilor și un confort excepțional în cabină.

 

Descriere

Mai ușor de condus și în funcție de nevoile viticultorilor combinele PELLENC tractate oferă:

  • Display touchscreen de 7” (pentru modelele 60 ES și 80 SP2)
  • Noi brațe de scuturare care respectă și ajută mai mult vegetația și până la 10 perechi de bătători (pentru modelele 60 ES, 70 SP2, 80 SP2).
  • Bandă transportatoare din oțel inoxidabil (în formă de “L”)

Tensiunea automată a bandei transportatoare cu indicator vizibil din cabină

 

Sistemul Selective Process 2 este compus din 2 sisteme de desciorchinare cu brațe de colectare, o masă de sortare cu o suprafață de 2,50² m ajutând astfel ca boabele să rămână intacte.

(1) – Degetele de alimentare. Curgere constantă. Limitează zdrobirea. (2) – Bandă transportoare. (3) – Desciorchinător liniar de înaltă frecvență.
Rolele rotative(reglabile în functie de soiurile de struguri) (1) permit ca boabele sortate să treacă direct în buncărele de colectare, îndepărtând astfel resturile vegetale. Rolele fixe (2) sortează boabele de resturile vegetale mici. Reglarea semi-automată în pantă. (pentru modelele 60 ES, 70 SP2, 80 SP2)

Modul de spălare se poate face în maxim 45 de minute cu ajutorul panoului de control de pe combină (pentru modele 60 ES, 70 SP2 și 80 SP2).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Combine tractate de recoltat struguri”