POWERGARD

IPSO Agricultura

PowerGard

Cheia pentru funcționare continuă și siguranță financiară

Acum puteți achiziționa echipamente John Deere cu mai multă încredere decât oricând.

PowerGard Protecție Plus este disponibil pentru combine și tractoare noi John Deere și oferă un plan de protecție cu acoperire totală pentru reparația tuturor componentelor cheie.

Power Gard Protecție Plus permite controlul tuturor aspectelor legate de culturi, cu excepția condițiilor meteo.

PowerGard Protecție Plus oferă până la 4 ani de protecție suplimentară după o perioadă normală de 12 luni specificată a produsului și de 24 de luni de garanție pentru motor. Această opțiune de “1 + până la 4 ani sau un maxim de 5.000 de ore pentru tractoare și maxim 2.000 ore pentru combine” oferă flexibilitatea, securitatea și costurile previzibile necesare pentru a avea mai mult succes.

Beneficiile programului PowerGard Protecție Plus:

– Acoperă toate componentele blocului motor: Componente auxiliare motor; Componente electrice; Direcție și frâne; Sistem hidraulic; Stația operatorului (Excepție fac reparațiile cauzate de neglijență, utilizare eronată, abuz sau daune accidentale)

– Un mod ideal de a gestiona și controla costurile de reparații.

– Piesele de schimb și manopera nu sunt afectate de inflație

– Transferabil către un cumpărător secundar, crescând astfel valoarea de revânzare

– Asigură performanțe de vârf

– Reduce timpii de nefuncționare

PowerGard Protecție Plus exclude elementele de uzură și de întreținere. Reprezentanții Ipso Agricultură le stau oricând la dispoziție fermierilor pentru ofertele personalizate.

Pentru orice utilaj pentru care se oferă PowerGard Protecție Plus este obligatoriu încheierea unui contract de PowerGard Întreținere cu IPSO Agricultură, pentru cel puțin aceeași perioadă, ani sau ore, care intervine prima.