FIECARE MANITOU ESTE CONECTAT!

Fiecare utilaj comandat este conectat!

Interconectarea lucrurilor este o piață în creștere. Grupul Manitou a folosit avansul tehnologic pentru a conecta în standard toate utilajele noi. Datele colectate le oferă fermierilor o nouă experiență și noi servicii.

MyManitou: aplicația orientată spre client!

Rezultatul orientarii grupului Manitou către transformarea digitala il reprezinta noua aplicație pentru smartphone „MyManitou” concepută și proiectată mai ales pentru a oferi servicii instantanee. Datorită datelor transmise în timp real, este posibil ca fermierii să știe în orice moment locația, consumul de combustibil și nivelul de combustibil al utilajelor lor și să detecteze orice probleme tehnice.

Pentru a evita timpii morți de productivitate, utilizatorii pot, de asemenea, să contacteze cu ușurință o reprezentanța Manitou  prin intermediul aplicației „MyManitou” pentru a programa orice lucrare de mentenanță a utilajului de către un technician.

Datorită tuturor acestor caracteristici, fermierii se pot baza pe toate informațiile necesare înțelegerii modului de funcționare al utilajului Manitou  și pot ajusta modul de utilizare pentru a reduce costurile totale de operare.

Garanție doi ani inclusă

  • Toate utilajele Manitou conectate comandate au acum o garanție de doi ani.
  • Utilizatorul are și opțiunea de a prelungi garanția cu unu până la patru ani.
  • Poți sta liniștit până la șase ani optând pentru  prelungirea perioadei de garanție.
  • Acum există două tipuri de garantie. Primul, „ ESSENTIAL COVERAGE”, se referă la motor și transmisie, iar al doilea, „ “TOTAL COVERAGE”, acoperă toate componentele, inclusiv piesele mecanice, electrice, electronice și hidraulice ale utilajului.
  • Cu acest serviciu extins, grupul Manitou oferă un confort suplimentar fermierilor care își folosesc utilajul zilnic.

Utilajele Manitou sunt conectate pentru a vă oferi un set de informații relevante pentru a vă controla și monitoriza echipamentele în timp real. Manitou vă va ajuta să vă planificați activitatea zilnică! Accesate de la distanță printr-un portal web sau o aplicație mobilă, aceste informații sunt utilizate atât pentru gestionarea flotei, dar și pentru a ajuta la diagnosticarea și monitorizarea întreținerii echipamentelor conectate.

Indiferent de sectorul dvs. de afaceri, puteți beneficia de serviciile de conectare Manitou pentru a facilita localizarea și gestionarea utilajelor dvs cu un singur instrument.

Îmbunătățirea experienței clientului prin diferite caracteristici furnizate prin conectarea utilajului

Manitou a dezvoltat mai multe instrumente digitale inovatoare pentru profesioniști și rețeaua sa de tehnicieni.

Combinând mai multe funcționalități, această soluție permite utilizatorilor săi – administratori de flote, clienți utilizatori, tehnicieni  – să acceseze și să partajeze toate datele utilajului în timp real: stare, poziția echipamentului (geolocalizare), monitorizare întreținere, nivel de combustibil, număr de ore de utilizare, programarea și gestionarea alertelor.

Solutiile de conectivitate ale grupului Manitou sunt accesibile prin instrumente adaptate nevoilor fiecărei persoane: myManitou Mobile App, concepută pentru utilizatorul final; și / sau platforma de gestionare a flotei EasyMANAGER dedicată gestionarii de catre manageri a mai multor echipamente.

Concepute pentru utilizare colaborativă, indiferent dacă vă aflați în teren sau la birou, aceste servicii sunt disponibile pe PC-uri, tablete sau aplicații mobile. Există soluții API pentru a facilita integrarea și utilizarea datelor  într-un sistem global de management.

Datorită serviciilor conectate, utilizatorii cunosc cu precizie starea mașinilor lor și pot interacționa cu tehnicienii în cazul unei defectiuni. La rândul lor, tehnicienii sunt capabili să stabilească un diagnostic inițial la distanță pentru a-și pregăti mai bine intervenția la fața locului și pentru a putea rezolva defecțiunea cât mai repede posibil.

Posibilitatea utilizatorului de a-și geolocaliza flota și de a verifica poziția mașinilor sale economisește timp din punct de vedere logistic și ii ofera siguranta pentru echipamentele detinute.

Definirea celei mai bune rute și timpul necesar pentru a ajunge la locatie, organizarea întreținerii și programarea in service a fiecărui echipament sunt caracteristici deosebit de utile pentru a garanta o utilizare optimă și a limita timpii morti.

Beneficiile serviciilor de conectare Manitou:

  • Toate datele despre utilaj sunt la îndemână în timp real: aveți acces cu un singur clic la toate informațiile si o imagine de ansamblu care va facilita analiza și luarea deciziilor
  • Puteți contacta service-ul în orice moment prin intermediul aplicației, puteți primi sfaturi de specialitate și asistență la distanță.
  • Tehnicienii au acces în timp real la datele utilajelor Manitou pentru o mentenanta preventiva , reducând costurile totale și timpii de nefuncționare.
  • utilajele dvs. Manitou sunt sub control oriunde vă aflați: monitorizare 24/7 (locație, stare de funtionare, deplasări, consum, alerte , prevenirea riscului de furt).

Cu soluțiile conectate Manitou, dețineti controlul utilajului, folosind toate datele care sunt ușor de interpretat pentru decizii rapide care vă economisesc timp în fiecare zi.

Contactați experții noștri din cadrul Ipso Agricultura pentru a afla mai multe despre beneficiile utilajelor conectate Manitou de ultimă generație și ale serviciilor asociate.