khun-logo

PRODUSE

HomePRODUSEManitouÎncărcătoare telescopiceMLT 961 145 V+ L Premium Cap.max. 6T – H.max. 9m

MLT 961 145 V+ L Premium Cap.max. 6T – H.max. 9m

  Capacitate  maximă: 6 T     Înălțime  maximă: 9 m

Descriere

Încărcătorul multifuncțional cu braț telescopic MANITOU MLT 961 145 V+ L Premium

Conștienți de ciclurile intensive și sarcinile mari la care sunt supuse încărcătoarele cu braț telescopic în aplicațiile pentru protecția mediului, grupul MANITOU va oferă încărcătorul cu braț telescopic MLT 961 145 V+ L Premium

CARACTERISTICI UTILAJ

Cu capacitate mare de ridicare (până la 6 tone), MLT 961 145 V+ L Premium a fost conceput pentru a oferi soluții pentru aplicațiile din sectorul protecției mediului, cum ar fi de tratarea deșeurilor sau biogaz, dar și pentru aplicațiile specifice comerțului de cereale. Gama agricolă de 9 metri, ușor de utilizat, poate lucra în cicluri intensive fără a afecta profitabilitatea.

Mai mult decât o soluţie de manipulare, MANITOU vă oferă o maşină cu un design modern şi confort în utilizare: interiorul şi exteriorul au fost ingenios concepute pentru a vă satisface nevoile. Operatorul unei masini MLT 961 145 V+ L Premium beneficiază de inovaţii cum ar fi:
Cabină inovatoare și silentioasă care include:
JSM (joystick Switch & Move – permite utilizarea braţului telescopic schimbarea sensului de mers, schimbarea treptei de viteză)
Cabină ROPS / FOPS cu grilaj care permite vizibilitate maximă
Sistem de Ventilatie cu Aer Conditionat
Scaun operator cu suspensie
Ștergătoare pe toate geamurile cabinei, pentru o vizibilitate optimă
ECS (Easy Connect System) – decomprimă linia hidraulică a accesoriilor, fără oprirea motorului, pentru a permite schimbarea simplă şi rapidă a accesoriilor hidraulice
Cutie de viteze automată
Autoreverse fan – sistem reversibil automat de curăţare a radiatorului

Încărcătorul telescopic pentru teren accidentat MLT 961 145 V+ L Premium este alegerea ideală în căutarea performanţei. Se pretează, de asemenea, pentru cultivatorii de cereale, zootehnişti, cât și pentru prestatorii de servicii. Abilităţile sale impresionante vă permit să executaţi toate operaţiunile de manipulare în agricultură: transportul hranei pentru animale, activităţile de recoltare, încărcarea şi descărcarea produselorîn vrac.

Dacă alegeţi produsele MANITOU, veţi beneficia de un încărcător telescopic cu o durată mare de viaţă. Veţi beneficia, deasemenea, de pachetul de servicii oferit de IPSO Agricultură: service post vânzare, contracte de întreţinere şi service, reparaţii la faţa locului şi soluţii de finanţare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MLT 961 145 V+ L Premium Cap.max. 6T – H.max. 9m”