UN MODEL IMBATABIL

UN MODEL IMBATABIL – ECONOMISEȘTI PÂNĂ LA 49,80 € /HA

Modelele de peste 150 CP sunt imbatabile și reprezintă alegerea perfectă atunci când vine vorba despre Controlul Secțiunilor și AutoTrac, cu o precizie SF1 pe viață: fără suprapuneri, precizie totală1, economii de necontestat.

Descoperă caracteristicile: compactare redusă a solului2, o cabină nouă, mai mare3, cu scaun cu funcție de masaj3, consum redus de carburant, garantat4 și monitorizare de la distanță a mașinii cu Expert Alerts, pentru toate modelele.

Pentru mai multe detalii, contactează: 021 207 20 00 sau reprezentantul IPSO Agricultură din zona ta.

* Costul de producție pentru grâu, conform datelor Agribenchmark pentru Franța, Marea Britanie și Germania. Motorină/ha, conform datelor Agribenchmark pentru Franța, Marea Britanie și Germania. Reducerea costului de producție pentru sistemele de ghidare cu o abatere de 15 cm este de 8%, conform Lohnunternehmen 1/2010. În acest caz, comparăm numai diferența față de semnalul EGNOS, a cărui precizie este mai slabă – 30 cm, beneficiul fiind așadar jumătate din 8 % = 4 %. Costul cu forța de muncă, conform datelor Agribenchmark pentru Franța, Marea Britanie și Germania. Creșterea de productivitate conform Landtechnik 6/2006 cu SF1 este de 14%. Din nou, comparăm cu semnalul de corecție EGNOS, a cărui precizie – 30 cm este de 2 or mai slabă, beneficiul fiind așadar 14 %/2 = 7 %. Reducerea costului de producție prin utilizarea Controlului Secțiunilor, conform Profi Dec. 2012. Rețineți: cu cât câmpul este mai mic, forma acestuia mai neregulată, lățimea utilă a instrumentului mai mare și secțiunile individuale ale instrumentului mai mici, cu atât avantajul este mai important. Pentru câmpurile mari, cu formă regulată, avantajul Controlului Secțiunilor este minim.

1AutoTrac SF1 asigură o precizie de 15 cm față de numai 30 cm cu EGNOS;

2tractoarele 8RX;

3tractoarele 7R, 8R, 8RT, 8RX;

4tractoarele 6R, 7R, 8R.