La aniversarea celor 25 de ani de la înființare, continuăm extinderea rețelei de puncte de lucru IPSO Agricultură deschizând sediul cu numărul 20, la Tecuci. Localizat între sediile IPSO Brăila și IPSO Roman, poziționarea acestuia a fost aleasă strategic pentru a deservi fermierii din zonă, care nu aveau până acum un punct apropiat din care să-și poată procura piesele de schimb atât de necesare pentru funcționarea eficientă și în parametri a utilajelor agricole. Necesitate cu atât mai importantă în perioada campaniei, când timpul pentru remedierea eventualelor probleme ce pot apărea, trebuie să fie unul foarte scurt.

Cu ocazia deschiderii acestui nou punct de lucru, am organizat pe 25 martie o întâlnire în aer liber cu 40 de fermieri din zonă, luându-ne toate măsurile necesare impuse de pandemie pentru siguranța tuturor celor prezenți. Fermierilor le-au fost prezentate de către specialiștii IPSO Agricultură și noutățile despre produsele și serviciile comercializate de IPSO Agricultură. Pentru această întâlnire, au fost aduse în curtea noului sediu o combină John Deere T660i cu heder 625R, un tractor John Deere 6175M, o semănătoare KUHN Maxima 3M 6R GT950 și un utilaj de erbicidat John Deere M724.


Participanții s-au putut bucura și de un element inedit reprezentat de o filmare VR 360 ° a tractorului John Deere 8R, modelul nou, cu elemente interactive, filmare pe care au putut-o urmări cu ajutorul unor ochelari special concepuți pentru astfel de experiențe.

Deși în condițiile actuale, organizarea unei astfel de inaugurări / înâlniri este o adevărată provocare pe care nu mulți dintre jucătorii din piață se încumetă să o accepte, noi ne bucurăm că am făcut acest efort, alocând resursele necesare și luându-ne toate măsurile de precauție pentru a ne întâlni în siguranță cu fermierii și pentru a rămâne în continuare aproape de ei și de nevoile lor.