IPSO Agricultură continuă colaborarea cu Asociația Pădurea Copiilor

Alături de Asociația Pădurea Copiilor am făcut primii pași înspre împădurirea județelor lipsite de vegetație din sudul României.
Colaborarea începută în toamnă, a continuat cu o nouă acțiune de plantare în localitatea Filipeștii de Târg, județul Prahova.
Voluntarii care au participat au reîmpădurit încă un hectar.

Împreună creștem Pădurea IPSO!

Impresii de la plantarea din martie 2021:

Ce spun o parte dintre cei care au participat la plantare în noiembrie 2020:

“Pentru noi toți, inclusiv copilul, care atunci avea 3 ani și jumătate, a fost o experiență plăcută, o experiență pe care mai dorim să o repetăm, mai ales că este pădurea IPSO.”

“Merită să continuăm pentru că sunt sigur că nu s-au prins toți copacii, și de ce nu să o extindem ca suprafață și să fim un exemplu pozitiv și pentru alții.”

 “Mi-a plăcut foarte mult activitatea de la Florești Prahova, organizarea a fost bună, iar munca alături de familie și cei câțiva colegi de la Mogoșoaia, a fost o plăcere. Aș dori să mai particip și la alte întâlniri care se desfășoară în natură. Mulțumesc !”

“Mi-a plăcut că am putut să ajut, nu prea am socializat dar o plantare în viitor pe departamente ar fi ca un team building, să muncim împreună, să mâncam la final o pâine împreună. Mai râdem de viață, de noi … :)”