IPSO Agricultură, lider în piața de mașini și utilaje agricole din România va participa la AGRARIA, eveniment ce se desfășoară în perioada 19-22 aprilie 2018, în localitatea Jucu, județul Cluj.

Participarea IPSO Agricultură la cea de-a 24-a ediție a expoziției AGRARIA este marcată și anul acesta printr-un concept unic de stand, unde, totul, de la utilajele expuse și până la aspectul standului se învârte în jurul aniversării a 100 de ani de tractoare John Deere în lume. În cadrul standului E29 compania va expune un număr de 20 de utilaje și echipamente agricole aparținând mărcilor: John Deere, Bednar, Kuhn și Manitou.

Gama de utilaje cu care compania se va prezenta la prima expoziție agricolă în câmp a anului 2018 a fost gândită special pentru fermierii care vor ajunge la stand. Indiferent dacă activezi în sectorul vegetal sau zootehnic, dacă ai o fermă mare, sau din contră exploatezi o suprafață mică, la standul IPSO Agricultură poți găsi utilaje și echipamente adaptate cerințelor din exploatația ta.

Șase modele de tractoare ce dezvoltă puteri de la 75CP la 370CP

Conceptul de stand al IPSO Agricultură de la târgul AGRARIA va fi completat de amenajarea exterioară a utilajelor aparținând mărcilor John Deere, Bednar, Kuhn și Manitou. Pentru acest an, IPSO Agricultură va expune șase modele de tractoare aparținând mărcii John Deere ce dezvoltă puteri cuprinse între 75CP și 370CP. La stand, compania va expune tractoarele John Deere: 8370R, 7230R, 6195M, 6105MC, 5075E și 5100M. Aceste modele se pot comportă la fel de bine atât la aplicațiile în câmp, cât și la cele din fermă. Tractoarele de capacități diferite se adresează fermelor de dimensiuni variate, putând fi configurate în funcție de necesitățile fermei.

Tractorul John Deere 7310R – prezent în zona de demo

În zona de demonstrații, IPSO Agricultură va participa cu tractorul John Deere 7310R la secțiunea ”Tractorul Inteligent”. Tractorul inteligent John Deere 7310R se caracterizează prin versatilitate, fiabilitate, performanță și a fost proiectat pentru fermele mari şi prestatori de servicii, dezvoltând o putere maximă de 352 CP. Tractorul este prevăzut cu un motor John Deere stagiul 4, de 9 litri, în 6 cilindri.

Pentru cel mai ridicat grad de productivitate se recomandă folosirea pachetelor FarmSight, cu suport direct din partea distribuitorului IPSO Agricultură, prin folosirea opțiunilor AutoTrac – ghidarea prin satelit ce reduce suprapunerile cu până la 95%, RDA (Remote Display Acces) – vizualizarea în timp real a monitorului din cabina tractorului pe calculatorul din fermă pentru a putea oferi operatorului indicațiile și îndrumările necesare, JDLink – monitorizare direct pe telefonul mobil, oferă informații precum consumul și nivelul de combustibil, încărcarea motorului, poziționarea și modul de utilizare al tractorului.

Ghidarea automată prin satelit AutoTrac împreună cu antena SF6000 cu activare SF1 din standard, oferă fermierului toate informațiile de care are nevoie. Fie că este vorba de păstrarea conturului solei, de identificarea exactă a locației unde tractorul lucrează sau de evitarea suprapunerilor, AutoTrac oferă o imagine completă asupra lucrărilor efectuate.

Două modele de combine John Deere: W440 și W650HM

Chiar dacă fermierii mai au timp pentru a-și planifica campania de recoltat, IPSO Agricultură vine la AGRARIA cu două modele de combină: pentru fermele mici- John Deere W440, cu hederul 618R și pentru fermele mijlocii- W650HM, cu hederul 622X.

Două semănători marca Kuhn

Dacă ai în plan achiziția unei semănători acum la începutul sezonului, IPSO Agricultură vă propune două modele, adaptate nevoilor din fermă: semănătoarea de precizie Kuhn MAXIMA 2TS și semănătoarea mecanică PREMIA 4000.

Utilaje pentru prelucrarea solului

Din categoria utilajelor pentru prelucrarea solului compania va expune la stand plugul purtat KUHN MM 123 4ET, precum și combinatorul BEDNAR Swifter SN 3000. SWIFTER SN este un combinator purtat care reuşeşte să îmbine toate operaţiunile necesare pregătirii patului germinativ într-o singură trecere. Utilajul se poate utiliza pentru sisteme agricole convenţionale, precum şi pentru sisteme de prelucrare minimă a terenurilor.

Încărcător telescopic Manitou – pentru fermele zootehnice

IPSO Agricultură aduce la AGRARIA și încărcătorul telescopic Manitou MLT 733 105 Premium+CBA 2500, cu o cupă de cereale și furcile cu destinație zootehnică. Tot pentru fermele zootehnice, încărcătorul este prevăzut și cu o cupă pentru dejecții solide. Tot în categoria utilajelor pentru fermele zootehnice, IPSO Agricultură expune presa de balotat John Deere F440.

De la târgul Agraria nu vor lipsi nici utilajele destinate îngrijirii spațiilor verzi din fermă, dar și pentru lucrările ușoare din fermă, precum: Gator XUV590i, tractorașul de gazon X350R, tractorul compact John Deere 1026R, prevăzut cu încărcătorul frontal H120. De asemenea, IPSO Agricultură va expune și platforma de cosire 5311M și cositoarea RUN51.

Pentru fermierii care doresc să investească în cantitatea și calitatea recoltei, IPSO Agricultură propune fermierilor sisteme de irigații. Pe lângă soluțiile prin picurare oferite de Rivulis Irrigation, compania pune la dispoziția fermierilor sisteme de irigat tip pivot de la Bauer. La târgul de la AGRARIA departamentul de irigații va fi reprezentat prin expunerea tamburul Rainstar A1.

Tombolă pentru fermieri

Fermierii care vor răspunde prezent la unul din cele mai importante târguri de agricultură din Transilvania sunt așteptați la standul IPSO Agricultură pentru a se înscrie la tombola organizată pe perioada evenimentului. Taloanele pentru înscriere pot fi procurate de la standul IPSO Agricultură. Extragerea câștigătorilor se va face în ultima zi de târg, iar cei mai norocoși dintre participanți se vor putea bucura de darurile tematice, legate de aniversare a 100 de ani de tractoare John Deere în lume.

Despre IPSO Agricultură

Prezentă în România încă din 1996, IPSO Agricultură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole. Rezultatele obținute de companie în 2017 confirmă poziția sa de lider pe piață din România. Cu peste 400 de angajați și 18 puncte de lucru distribuite pe tot teritoriul țării, IPSO Agricultură răspunde în cel mai scurt timp tuturor solicitărilor fermierilor.

Compania este parte a grupului francez Monnoyeur, cu o rețea de birouri extinsă în 9 țări din lume, cele mai multe din Europa.

IPSO Agricultură oferă soluții integrate producătorilor agricoli din România, de la piese de schimb, service în câmp, pregătirea operatorilor, optimizarea și monitorizarea flotei de utilaje prin pachetele de servicii FarmSight și până la soluții de finanțare adaptate nevoilor acestora.