IPSO Agricultură a participat la târgul INDAGRA cu utilaje John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar FMT

IPSO Agricultură, lider în piața de mașini și utilaje agricole din România a fost prezentă în cadrul unuia dintre cele mai mari și importante evenimente agricole din România – INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, ce s-a desfășurat în perioada 25 – 29 octombrie, atât în interior cât și pe platformele exterioare.

IPSO Agricultură și-a așteaptat vizitatorii în aceeași locație consacrată deja, platforma exterioară V6, la standul cu Nr.05. Alături de utilaje expuse, specialiștii de produs, consilierii comerciali și consilierii de finanțare, la târgul din Capitală a fost prezent și specialistul tehnic IPSO Agricultură – Ilie, cel cu care fermierii au făcut cunoștință prin intermediul paginii de FACEBOOK a companiei și care sprijină activitatea fermierilor din țară, oferindu-le atât sfaturi și recomandări pentru întreținerea utilajelor agricole, răspunzând în timp util solicitărilor acestora.

Două modele de tractoare

În cadrul târgului de la INDAGRA compania IPSO Agricultură a expus două modele de tractoare, din două clase de putere diferite, un tractor John Deere 5090M și un John Deere 8370R.

Combina John Deere W440

De la standul IPSO Agricultură nu a lipsit nici combina John Deere W440, împreună cu hederul John Deere 618R. Versatilă, fiabilă, cu o putere sporită a motorului şi uşor de întreţinut, combina W440, reprezintă o gamă de combine compacte de dimensiuni reduse şi este potrivită atât pentru sole mici cât şi pentru sole medii. Datorită prezenţei bătătorului de spice netreierate, care reduce încărcarea suplimentară a bătătatorului, a scuturătorului şi a sitelor, un element de exclusivitate pentru acest model, combina W440 are o putere de 235 CP şi este dotată cu un pre-bătător şi 6 scuturători.

Combinatorul Bednar SN 4000

Producătorul Bednar FMT, a fost prezent pe stand cu combinatorul Swifter, în varianta purtată pliabilă, prin SN 4000 – soluția potrivită pentru fermele mijlocii ce au nevoie de un combinator ușor de transportat între parcele. Swifter este un combinator care reuşeşte să îmbine toate operaţiile necesare pregătirii patului germinativ perfect într-o singură trecere. Utilajul se poate utiliza pentru sisteme agricole convenţionale, precum şi pentru sisteme de prelucrare minimă a terenurilor. Proiectarea utilajului permite schimbarea facilă a organelor active tip săgeată cu cele tip Gamma sau cu organe active tip săgeată SB (sfeclă de zahăr).

Tocător de resturi vegetale Kuhn RM280

Cerințele pentru tocătoare, destinate utilizării în câmp sau pentru întreținerea spațiilor verzi, diferă în funcție de materialul tocat, condițiile predominante și necesitățile operatorului. Tocătoarele KUHN sunt disponibile în multiple lățimi de lucru (de la 1 la 8,20 metri), rigide sau pliabile, și se pretează oricărei lucrări de tocare a resturilor vegetale. Tocătoarele KUHN cu cuțite ciocan sau cele cu lame în formă de Y garantează o rotație excelentă a organelor de tăiere și o bună capacitate de aspirație.

Încărcătorul telescopic Manitou MLT 737-130 PS+ Premium

Încărcătorul telescopic pentru teren accidentat MLT 737-130 PS+ este alegerea ideală în căutarea performanţei. Este destinat atât cultivatorilor de cereale, zootehniştilor cât și prestatorilor de servicii. Abilităţile sale impresionante permit executarea tuturor operaţiunilor de manipulare în agricultură: transportul hranei pentru animale, activităţile de recoltare, încărcarea şi descărcarea produselor în vrac, manipularea baloţilor, manipularea gunoiului de grajd. Mai mult decât o soluţie de manipulare, MANITOU oferă o maşină cu un design modern şi confort în utilizare: interiorul şi exteriorul au fost ingenios concepute pentru a satisface nevoile fermierilor. În cadrul INDAGRA, încărcătorul telescopic Manitou MLT 737-130 PS+ Premium a fost echipat cu o cupă de cereale și cleștii de baloți.

De la standul IPSO Agricultură nu au lipsit nici vehiculul utilitar GATOR XUV 590i, scarificatorul John Deere D38R și nici soluțiile de irigat oferite de companie reprezentate prin instalația de irigat cu tambur BAUER F30 100 mm x 400 m.