Cum reacționezi când te urci pentru prima data într-un tractor John Deere?

2 fermieri care nu au mai lucrat cu utilaje John Deere
2 tractoare, 6R și 7R, de ultimă generație

#jurnaldefermierJohnDeere

John Deere 7R

Ep.1 - Livrarea tractorului

Pentru a demonstra cum se diferențiază tractoarele John Deere de alte modele de pe piață și pentru a obține un feedback cât mai obiectiv, oferim spre testare tractorul 7R 330 unui fermier care nu a mai lucrat până acum cu un John Deere.

Acesta va avea ocazia să testeze tractorul pentru o campanie întreagă, iar noi vom urmări îndeaproape lucrările agricole efectuate în fermă și vom relata progresul în acest Jurnal de Fermier John Deere. Vom afla ce părerea are Octavian IONESCU, Inginer Agronom în ferma Fruct Prest din județul Dolj, despre performanța tractorului la lucru, ușurința de operare și implementare a soluțiilor integrate oferite, avantajele operării unui astfel de utilaj, dar și calitatea serviciilor de post-vânzare de care beneficiază partenerii IPSO Agricultură.

Ep. 2 - Confort

Octavian IONESCU, Inginer Agronom în ferma Fruct Prest din județul Dolj, deja s-a obișnuit cu tractorul nostru și ne povestește ce părere are despre confortul oferit de cabina noului model 7R 330.

Ep. 3 - Inteligența

Tractorul 7R 330 a fost deja pus la lucru. Află cum ajută inteligența acestuia la optimizarea activităților din ferma Fruct Prest.

Ep. 4 - Concluzii

La final de campanie aflăm ce l-a convins pe fermier să achiziționeze primul său tractor JD.
După o perioadă de cateva luni în care a putut testa tractorul 7R 330, inginerul fermei a fost mulțumit de experiența sa utilizând acest tractor, punctând ca factori decisivi: simplitatea operării, confortul, consumul redus de combustibil, inteligența.
Primul tractor 8RT 410 a fost livrat în ferma Fruct Prest.
Multumim noului nostru partner pentru încrederea acordată!

John Deere 6R

Ep.1 - Livrarea tractorului

Pentru a demonstra cum se diferențiază tractoarele John Deere de alte modele de pe piață și pentru a obține un feedback cât mai obiectiv, oferim spre testare tractorul 6230R unui fermier care nu a mai lucrat până acum cu un John Deere.

Urmărește jurnalul său video și vei afla cum este pus la treabă acest tractor în ferma Agricola Marspi din județul Constanța.

Ep. 2 - Inteligența

După ce l-a utilizat câteva luni, inginerul fermei ne-a împărtășit modul în care tractorul inteligent John Deere 6230 R, l-a ajutat în optimizarea activităților din ferma Agricola Marspi.

Ep. 3 - Concluzii

Final de campanie pentru tractorul John Deere 6230R testat în ferma Agricola Marspi.

Operatorii au fost impresionați de ușurința cu care se configurează acest tractor, cât de simplu este de condus, de confortul și de fiabilitatea acestuia. Drept dovada stau cele peste 650 de ore de utilizare intensă.
Pachetul de inteligență și monitorizare de la distanță, precum și consumul extrem de redus înregistrat de utilaj la lucrările grele, se numără printre punctele forte ale acestui tractor.
Concluzia este simplă : Primul tractor John Deere achiziționat de către noul nostru partener.
Le dorim recolte bogate și hambare pline alături de noul tractor 8R 410!