Cum reacționezi când te urci pentru prima data într-un tractor John Deere?

2 fermieri care nu au mai lucrat cu utilaje John Deere
2 tractoare, 6R și 7R, de ultimă generație

#jurnaldefermierJohnDeere

John Deere 7R

Ep.1 - Livrarea tractorului

Pentru a demonstra cum se diferențiază tractoarele John Deere de alte modele de pe piață și pentru a obține un feedback cât mai obiectiv, oferim spre testare tractorul 7R 330 unui fermier care nu a mai lucrat până acum cu un John Deere.

Acesta va avea ocazia să testeze tractorul pentru o campanie întreagă, iar noi vom urmări îndeaproape lucrările agricole efectuate în fermă și vom relata progresul în acest Jurnal de Fermier John Deere. Vom afla ce părerea are Octavian IONESCU, Inginer Agronom în ferma Fruct Prest din județul Dolj, despre performanța tractorului la lucru, ușurința de operare și implementare a soluțiilor integrate oferite, avantajele operării unui astfel de utilaj, dar și calitatea serviciilor de post-vânzare de care beneficiază partenerii IPSO Agricultură.

Ep. 2 - Confort

Octavian IONESCU, Inginer Agronom în ferma Fruct Prest din județul Dolj, deja s-a obișnuit cu tractorul nostru și ne povestește ce părere are despre confortul oferit de cabina noului model 7R 330.

John Deere 6R

Ep.1 - Livrarea tractorului

Pentru a demonstra cum se diferențiază tractoarele John Deere de alte modele de pe piață și pentru a obține un feedback cât mai obiectiv, oferim spre testare tractorul 6230R unui fermier care nu a mai lucrat până acum cu un John Deere.

Urmărește jurnalul său video și vei afla cum este pus la treabă acest tractor în ferma Agricola Marspi din județul Constanța.