IPSO Agricultură îi așteaptă pe fermieri la AgriPlanta-RomAgroTec 2018 într-un conceput unic de stand și multe surprize

IPSO Agricultură, lider în piața de mașini și utilaje agricole din România participă în perioada 17-20 mai, la AgriPlanta-RomAgroTec 2018, eveniment ce se desfășoară în aceeași locație consacrată, lângă localitatea Fundulea, județul Călărași.

Distribuitor exclusiv al utilajelor John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar, participarea IPSO Agricultură în cadrul celui mai important târg agricol al anului 2018 este marcat în acesta an de o dublă aniversare. Astfel, 2018 este anul în care se împlinesc 100 de ani de tractoare John Deere în lume, precum și anul în care compania Kuhn aniversează 190 de ani de existență. Conceptul de stand, expunerea utilajelor precum și alte elemente de diferențiere întregesc imaginea de ansamblu cu care compania îi va întâmpina pe vizitatori.

”Vedetele standului în acest an sunt tractoarele John Deere, cele care aniversează 100 de ani de existență în piață, precum și implementele Kuhn care împlinesc frumoasa vârstă de 190 de ani. Coincidență sau nu, la 100 de ani de la Marea Unire, avem și 100 de ani de tractoare John Deere. Cel mai probabil, atunci când s-au pus bazele Marii Unirii pentru România, undeva în America, inginerii John Deere proiectau primul tractor, fără să știe că, la 100 de ani distanță, în România tractoarele John Deere vor deveni indispensabile în multe ferme din țara noastră. Așa că rămâne să vă transmit numai atât – vă așteptăm la târg!” – a declarat Arnaud Van Strien, directorul general al IPSO Agricultură.

Concept unic de stand

Așa cum i-a obișnuit pe fermieri, de la ediție la ediție, construcția standului IPSO Agricultură la AgriPlanta-RomAgroTec a cunoscut o evoluție constantă. Anul acesta, compania lansează o provocarea fermierilor ”Schimbă peisajul de târg cu unul de terasă”. Fermierii trebuie să se simtă bine atunci când vin la târg și ajung la standurile dealerilor de utilaje agricole. Pentru că, de cele mai multe ori căldura și statul în soare sunt elementele ce limitează timpul de vizitare al producătorilor agricoli, anul acesta, IPSO Agricultură le oferă fermierilor posibilitatea să petreacă câteva momente plăcute alături de specialiștii companiei, într-un peisaj ce se aseamănă cu cel de al unui restaurant de vară. Atmosfera plăcută din stand, va fi completată de voia bună a specialiștilor IPSO Agricultură.

”Împreună prin standul IPSO Agricultură”

Compania IPSO Agricultură este conștientă de provocările pe care le întâmpină fermierii zi, de zi atât în fermă, cât și în perioada de exploatare a utilajelor lor. Tocmai de aceea, ca noutate, în acest an, producătorii agricoli care vor trece pragul standului IPSO Agricultură vor beneficia de o experiență nouă, aceea a discuțiilor tematice. Una din principalele teme abordate este cea a reducerii consumului de combustibil, o chestiune arzătoare în multe ferme din România.

Detaliile legate de această acțiune desfășurată la standul IPSO Agricultură în cadrul târgului AgriPlanta-RomAgroTec vor fi furnizate, fie în standul companie, fie accesând pagina de FACEBOOK IPSO Agricultură.