Anul 2017 a fost marcat de IPSO Agricultură – lider în piața de mașini și utilaje agricole din România, printr-o serie de evenimente care s-au bucurat de prezența activă a fermierilor, autorităților locale, dar și a presei de specialitate. Cifrele de la finalul anului 2017 reprezintă încununarea eforturilor depuse de cei peste 400 de angajați ai companiei. Cu 8 sedii regionale poziționate strategic în cele mai importante zone agricole din România, IPSO Agricultură a inaugurat, anul trecut, 1 centru regional la Fetești și a deschis 2 noi puncte de lucru la Vaslui și Babadag.

Planurile de dezvoltare ale companiei nu se opresc aici, anul 2018 va fi marcat de o serie de evenimente dedicate deschiderii de noi sedii, astfel încât poziția IPSO Agricultură din teritoriu să fie una extrem de consolidată, pentru a răspunde într-un timp cât mai scurt solicitărilor fermierilor.

Începutul de an, a adus pentru IPSO Agricultură o nouă identitate vizuală ce marchează angajamentul pe termen lung asumat în cei peste 20 de ani de activitate în România. Respectul pentru fermieri, pentru activitatea lor și pentru eforturile pe care le depun zilnic pentru cultivarea pământului au fost elementele care ne-au ghidat în conturarea imaginii IPSO Agricultură.

Noua identitate vizuală intitulată sugestiv ”Cea mai de preț moștenire este pământul. Bine lucrat” a fost gândită prin prisma relației speciale ce există între fermier și copii acestuia. Așa cum fermierul nu lasă nimic la voia întâmplării, așa cum are grijă de ferma lui și de ceea ce va lăsa moștenire urmașilor săi, tot așa, cei de la IPSO Agricultură acordă o atenție deosebită calității utilajelor și serviciilor pe care le livrează, pentru a se asigura că, fiecare bucată de pământ din fermă este lucrată cu simț de răspunde și astfel, această moștenire poate fi transmisă din generație în generație.

Fermierii joacă un rol important în activitatea companiei, fiecare demers, fiecare acțiune întreprinsă este gândită pentru aceștia. În relația cu producătorii agricoli, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Compania vinde utilaje și echipamente agricole de calitate și încearcă, în mod complementar, să ofere servicii care să susțină activitatea zilnică a celor care lucrează pământul. Până la urmă, cea mai de preț moștenire rămâne pământul bine lucrat cu utilaje de la IPSO Agricultură.