KUHN a câștigat două premii la Concursul de Inovație Tehnică EIMA 2018: la secțiunea Distribuitoare de Îngrășăminte pentru sistemul SpeedServo și la secțiunea pluguri pentru sistemul Smart Ploughing

Comitetul de Evaluare al EIMA International 2018 a atribuit recunoașterea “Mențiune Specială” a două Inovații Tehnice legate de două tehnologii: SpeedServo, un sistem de angrenare inovator ce mărește eficiența mașinilor de împrăștiat îngrășăminte AXIS cu 25% și Smart Plowing, poziționare automată în câmp a trupițelor plugului cu defazare VARI MASTER L On Land folosind GPS-ul.

Distincțiile acordate reprezintă două premii importante care dau valoare scopurilor KUHN: acela de a fi mereu aproape de fermieri cu soluții inovatoare care fac managementul mașinii simplu și crește productivitatea și eficiența.

Inovațiile provin din experiența pe care KUHN a dobândit-o și a întărit-o de-a lungul a 190 de ani de activitate.

Noul KUHN AXIS 40.2 H-EMC cu SpeedServo modifică complet productivitatea distribuitoarelor centrifugale acționate electirc. SpeedServo este un sistem de angrenare ce controlează deschiderea șuberelor.

Plusul acestui sistem SpeedServo este simplitatea sa extraordinară, cu avantaje deosebite față de alte sisteme de acționare folosite de alți producători.

SpeedServo este de până la trei ori mai rapid decât sistemele de angrenare cu tracțiune liniară convențională, menținând în același timp precizia de împrăștiere neschimbată. Distribuitorul de îngrășăminte AXIS 40.2 H EMC cu SpeedServo crește eficiența de împrăștiere cu 25% în comparație cu distribuitoarele tradiționale de îngrășăminte, datorită ajustării rapide a sistemului de dozare și distribuție.

Datorită simplității, robusteții și fiabilității, SpeedServo îmbunătățește semnificativ performanța, asigurând în același timp o eficiență excelentă și un consum mai mic de energie.

KUHN A CÂȘTIGAT DOUĂ PREMII LA EIMA 2018

Plugul VARI MASTER L cu kit On Land, noua inovație SMART PLOUGHING de la KUHN care, datorită GPS-ului, permite introducerea secvențială a trupițelor în sol după întoarcearea la capăt de rând.

Acesta este un sistem de control real al secțiunilor care vă permite să ridicați automat și individual fiecare trupiță datorită unui sistem complet integrat în plugul propriu-zis. Ridicarea are loc prin intermediul sistemului GPS. Geolocalizarea plugului permite automatizarea punctelor de intrare și ieșire ale trupițelor, realizând o arătură uniformă, indiferent de condițiile de lucru și de forma câmpului.

KUHN A CÂȘTIGAT DOUĂ PREMII LA EIMA 2018